Bizim buralarda olsa aynen cümle şu olurdu abi iti an çomağı hazırla hihi Neyseki bilirim seversin kardeşini kalp kalbe karşıymış diğelim... Abim sorma bazı olumsuzluklar vardı onun gelişiminde böyle olması gerekti bundan sonrasında sorun yok hem iyidir temiz bir sayfa.. Herşey yolunda inşallah ?
İşte buna sevindim kardeşim, seni forumda göremeyince merak da etmedim değil, neyse ki herşey yolunda imiş:thumb: Bizim gruptan Ersin abimiz var, İstanbuldan sizin o tarafa yerleşti.Eğer yakınsanız (gerçi onun için mesafeler pek önemi olmaz.) tanışırsanız ve mekanlar konusunda yardımcı olursan sevinirim, sevdiğimiz ve çok sıcakkanlı bir abimizdir.
Eksik olma abim sağolasın herşey yolunda çok şükür iş güç yoğun bu aralar ramazan öncesi sıkıştı iyice uğraşıyoruz işte hayat mücadelesi.. Elimden gelen her konuda yardımcı olurum abim ne gerekirse ikiletmem
Teşekkürler kardeşim eksik olma Umarım işlerin hep yolunda gider, artık buralardan görüşmeye devam ederiz inşallah:thumb:
Hayırlı akşamlar dostlar.. bisikletle sahile indim, biraz gece çaparisi yaptım en şamandıralısından bir miktar balık tuttum, çok fazla değil ama boyları gayet güzel.. eve yeni geldim.. şamandıranın o pıtır pıtır batıp çıkmasına bayılıyorum..
Berkan abi ne yaptın ya, hatunlarla kavga ettireceksin şimdi bizi. Gazı ver sonra akşam akşam balığa kaçalım hooked
Bu saatte mi yok yau, yat uzan keyfine bak boşver şimdi balığı Bu sene gece çaparisini ilk kez yaptım, en son geçen yaz yapmıştım.. 15-10 beyaz organze, gümüş ve mor sim kombinasyonu.. daha incesi çok çabuk bozuluyor.. senin kadar usta olamasak ta elimizden geliyor biraz
Estağfurullah abi, bizim de elimizden geldiğince işte Gece çaparisi için güzel kombin yapmışsın ama abi :thumb: Ben de fosfor ile bir çalışma yaptım, geçen sene lüfere canlı istavrit bulmak için çok güzel verim alıyorduk. Şimdi biraz daha geliştiriyorum, AR-GE devam ediyor reeling Bu da videosu: https://www.facebook.com/photo.php?v=10151693244648987&set=vb.172293786205570&type=3&theater
berkan abi tebrikler daha iyiler rast gelsin Cümleten hayırlı geceler hayırlı cumalar cumanız mubarek olsun
Aynen abi :thumb: Bakalım bu sene de dişliden kaçıp kıyılayan istavritleri yem yapmak için bu çapari ile kandırmaya devam edeceğiz inşallah. İlk numuneler Bursaya gitti, sonuçları ve geri dönüşleri hep olumlu yönde. Allah utandırmasın bizleri ne diyelim.. mrsparkle
Günaydın, hayırlı işler, hayırlı cumalar... Bugün şirket pikniğimiz için Polonezköy'deyim. oralarda ne avlayabilirim acaba