Siteye yeni üye oldum baya bi uğraştırdılar.Yaklaşık 1 senedir sitenin takipçisiyim.Buradan çok şey öğrendim.Bu arada Pendik-Bostancı sahil şeridindeki arakadaşlarla beraber av yapmayı umuyorum
hayırlı olsun tekrar hg tabiki istediğiniz orglarda yer alabilirsiniz malum ramazan diye pek ses çıkmıyor kimseden ama bakalım hayırlısı herkes için görüşmek dileği ile selamlar org sorumlusu sayın cengiz beye gerekli evrakları doldurup vermeyi unutmayın lütfen selamlar saygılar sağlıcakla kalın muhabbete de bekleriz
Heralde bayramdan sonra ufak ufak boğaz havası almaya başlarız.Ramazanda da eksikleri tamamlarız artık.Gerçi bi türlü de tamamlanmıyo nedense
Aleyküm selam hayırlı akşamlar kanka Abi nerde hareket orada bereket bi teravih org olsa ne iyi olur girişte ve çıkışta çay operasyonu of of of
ilerleyen saatlerde görüşürüz arkadaşlar Allah dualarınızı kabul ibadetlerinizi makbul olanlardan eylesin inşallah sağlıcakla
Günaydın Arkadaşlar, Akşam eşkina denemesi yaptık ama umduğumuzu bulamadık. Balık yoktu ama ne zamandır dostlarla görüşemiyorduk, ilaç gibi geldi. Muhabbet ettik, çay içtik, efil efil esen rüzgarın tadını çıkarttık. Bir adet bol yumurtalı bir iskorpit aldık, kendisini Azad ettik. gece 1 gibi evlere dağıldık. Katılan abilere, kardeşlere , dostlara teşekkürler.
Günaydın kardeşim.. Dün akşam dediğin gibi aradığımızı bulamadık ama ortam güzeldi gelenden gidenden allah razı olsun