selam abiler,kardeşler sanırım herzaman bu topik canlı oluyor.hazır canlı olmuşken ayrı bir topik açmadan soru sormak istedim sizlere affola. ben spin kamış siparişi verdim elime daha geçmedi.Carmoran bull fighter 2.10 5-25 lik ,buna makina alcam ama bu gear ratio değerlerinden pek anlamıyorum. 5:0:1 mi? 5:1:1 mi daha iyi oluyor? gölette mepps ile alabalık için at-çek yapıyorum.elimde makina var 3 bilyalı ama pek yumuşak değil .
isa bey hoşbulduk sezonu sabırsızlıkla bekliyorum geçen sene bazı sorunlarım vardı ocak-şubat giibi ancak başlayabimiştim.Bu sene acısı çıkacak inşallah.Umarım beraber güzel avlara imza atarız Bu arada cengiz ufaklığın doğum günü kutlu olsun nice yıllara...
Aleyküm selam buradaki link de aramış olduğunuz cevapları bulabilirsiniz rast gele balikavi.net/forum/showthread.php?t=12834&highlight=devir+oranlar%FD
Merhaba arkadaşlar yeni geldim aranıza acemiyim ama istekliyim ) organizasyonlarınıza davet eder haber verirseniz katılmaktan zevk alırım )
Günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar.. Az önce pasaport başvurularımızı yaptık, parmak izlerimiz alındı.. şimdi işe gidiyorum, hava sağlam sıcak..