Adalı balıkçı olarak "adaları" bi geziyim dedim Emre Oradan da bizim adamıza (Marmaraya) geçeceğim, ağustosun 25'ine kadar oralardayım, hatta gelip 3-4 gün çalışarak 30 ağustosu da dahil edip haftasonu yine gideceğim Allah'ın izniyle 1 Eylül'de sezona hazır ve nazır olarak İstanbul'dayım Marmara Adasında bayram sonrası avlarıma devam edeceğim, zokaları aldım, havalar güzel olursa geceleri tekneyle eşkina operasyonları yapacağım inşallah
Maaşallah abi iyi tatil geliyor he oh valla iyimiş Allah içinize sindirsin inşallah ailece güzel vakit geçirirsiniz sağ salim gidin gelin
Hayirli aksamlar gencler, Yarin sahur sonrasi sabah suyuna ust mekana gideyim diyorum. Var mi eslik edecek dost.
Hayırlı akşamlar arkadaşlar.. Cihan oruçla birlikte zor olmasın.. enerjiyi idareli kullanmak lazım, akşama doğru yığılır vücut sonra..
Abi bugun facebookta dolanan resmi gorseydin, benden once giderdin pazar gunu kalabalik oluyor sabah serinliginde deneyip eve gelirim
Valla dostum dükkanda tekim bi yere çıkamıyorum inşallah bayramdan sonra bi bodrum çıkarması yapacam.Hedef balık çupra,levrek,akya...Kıracam balığı Bu arada yeni oyuncağım DAİWA EMBLEM PRO 6000A bugün geldi Amerikadan.