Hayırlı haftalar arkadaşlar, işiniz gücünüz rast gitsin.. Yok mu balığa çıkan, herkes benim gibi yatışta galiba Bizde ramazanda pek balık tüketilmediğinden ben de yemeyeceğimiz balığı tutmaya gerek yok deyip balığa çıkmıyorum.. enerjimi bayram sonrasına saklıyorum
Günaydın, Ramazan sonrası bir cuma veya cumartesi akşamı yemli denemesi yapsak ne gadada güzel olmaz mı?
Abi kuleliye kalabalıktan dolayı gitmedim. Sevemedim ben orayı bir türlü Bizim üst mekan daha cazip geliyor. Zaten balık tutmak değil de, muhabbet etmek için demiştim. Yoksa balık için daha 1-1,5 ay var. :thumb:
Doğru diyorsun da, iftarla sahur arası o kadar kısa ki, bırak gidip yemliye olta yatırmayı sonra da dönüp sahur yapmayı, ben bu kadar kısa zamanda yeniden acıkamıyorum bile bayram da yoğun hazırlıkla geçecek, malum son günü yolcuyuz.. belki bayramda bir gün daha doğrusu bikaç saat sabahtan rapala denemeye giderim..
Cümleten hayırlı işler, herkez iyicedir inşallah?? Şu facede dolaşan fotoyu bende gördüm de bana piyasayı hareketlendirmek için gibi geldi biraz..
heey gençler yokmu bişeyler berkan abinin dediği gibi ramazan dolayısı ile dükkan kapalı yokmu kendıne güvenen balığa giden
İnşallah güzel güzel balıklar rast gelsin güzel haberleri bekleriz Bu güzeldi be abi :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: