iyi akşamlar dostlar burun bahceden gece yemli sarıkanat alınıyormuş duyumdur gitmedim gerceklik payı varmı acep
burun bahçe değilde çubuklu eski itfaye nin oradan bizim arkadaşlar iki hafta önce almışlar sadece iki adet geçen haftada sonuda denediler sonuç sıfır denemekte fayda var
Günaydın arkadaşlar.. Cengizim doğum günün kutlu olsun, tüm sevdiklerin ve sevenlerinle birlikte nice doğum günlerini görmek nasip olur inşallah, sağlıkla, mutlulukla, huzurla..
Çok teşekkür ederim çok saolasınız güzel düşünceleriniz için.Allah hepimize sevdiklerimizle güzel bir ömür geçirmek nasip etsin
Selamün aleyküm millet, herkese hayırlı işler.. Kardeşim, dostum, arkadaşım, canımın içi, gurubumuzun temel direği adam gibi adam Cengizim doğum günün kutlu olsun Sevdiklerinle nice mutlu senelere inşallah..
Ağa senin doğum gününü daha yeni kutladık gibi geldi bana şimdi zaman çabuk geçiyor.. Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle beraber nice nice senelere inşallah
selamunaleykum arkadaşlar rahatızlıklarım dolayısıyla pek takılamadım sayfaya arkadaşlar nasılsınız bu arada CENGİZİM dogum gunun kutlu olsun nice yaşlara