kalp cıger bel boyun menisküs beşi bir yerde anjio oldum bişey yok yarın diz için yatacam hayırlısı ALLAHTAN
Allah kimsenin rızkını eksik etmesin, oruclarinizda, dualarinizda kabul olsun. Aykut abim, allah seninde tez zamanda sifani versin
Selamun aleyküm dostlar, hayırlı akşamlar Cengizim canım kardeşin sevdiklerinle birlikte nice mutlu, sağlıklı, huzurlu ve bol balıklı yıllar dilerim, doğum günün kutlu olsun Aykutum geçmiş olsun, Allahtan acil şifalar dilerim.mrsparkle
Canım kardeşim güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim çok duygulandım Sıra sana da gelecek Eyvallah kardeşim çok saolasın Abim çok geçmiş olsun yarın ararım seni. Canım abim benim iyi ki varsın sen.Çok teşekkür ederim
Aykut abi çok geçmiş olsun Bu arada ramazan deyince aklıma geldi hihi geçen seneden bir video. 45sn bomba "ramazanda oruç tutuyoruz da çok kalabalığız" http://www.youtube.com/watch?v=Bf2QvAAy3JQ
Fatihim eline sağlık, akşam akşam çok güldüm valla:laughing: Ne güzel günlerdi, sezon geldiğinde hepbirlikte tekrar neşeli ve güzel günler yaşamak dileğiyle
Aleyküm selam, parti nerede ve neden davet edilmedik Sadece Sabrimi davetli yine ama çok güzel salsa yapıyor.:laughing: