hemen hikayesini anlatim namık abi tarih olarak 2005 ama tam hatırlamıyorum yani kusura kalmayın artık yer istanbul terkos yayının avlanışına gelince kullanılan olta ekipmanı hakkında bilgi veriyim abi ilk önce motorum çıkrık 10 rulmanlı Çıkrık Makine 3.8/1 devirli, 1390gr 0.50mm/800mt misina kapasiteli fiyatı ise : 869,55 YTL isterseniz araştıtabilirsiniz tabiki kamışıma gelince : yine çıkrık marka resim bulamadığım için ekleyemedim kusuruma bakmayın abilerim aldığım yer ise ebay.com bilirsiniz ikisinin bana o zmanki gelişi 630 euro dur ... 2005 yılı tabiki belki chesapich kanalında izlemişisnizdir kılıç balığı çekerle bu kamışla neyse avlanmaya gelelim yayın için ilk önce avlanmadan bir gece önce karışım özel yayın esans ve unları ile hamur kıvamında yapıpı gölü yemledim daha sonra bir gün çadır kurup bekleme sonucunda sabah erken olta suya tabiki aradan 2 saat geçtikten sonra yayının kamıışı alıp götürdüğünü fark ettim dalmışım o sırada uykususuzum tabikide neyse kamışı suya girmden yakaladım kamışa asılıyorum ama yayın gelmmiyor beni götürüyor anladım çok devasa bişey olduğunu tabiki hemen abime arabayı göüln kenarına çekmesini söledim geri geri bende taktik olarak bagajı açığ içine oturdum asılmaya devam balık beni alıp götürmesin diye abi.. sonuç olarak balığın karaya çekilmesi tamı tamına 2 saat 10 dakika sürdü bende bittim taniki .. yem olayına gelirsek abi sadece siyah sülük kullandım o zaman terkosun etrafında yaşayan köylüler çıkartıyolardı bağ bahçelerinden misinaya gelirsek o da 0.80 likti köstek ve bedende aynı tabiki inanması biraz güç belki namık abi tam olarak böle bu kadar büyük balık olmaz diyebilirsin bizim sularda ama o şans 10 yılda bir vurur insana o da bana vurdu abi balığın resmini sormaya kalkarsanız e insaf derim 2005 yılının resmini nerden bulimki ben derim o zaman size
onuda anlatıyım bir adam var 1,70 cm boy kilo 150 bir adam var 1,70 boy kilo 100 bir adam var boy1,70 kilo 75 :d yayında böyle değişik kilolarda olabilir
onuda sölim abi o zmaan tabiki bizim tecrübesizlik bilgisizlik oldu o da kalamayı açmadan biz direk asılallım balğa da öle alallım balığı mantığı oldu anlıcağın abi
abi benim için önemli olan marka kalite ve dayanıklılıktır tabiki iki gün sonra elimde kalmasını istememe ben ama ğer 50 euro ise gönder abi hemen
Koral abi bu adam degil balik dusun yani yayin ne bulursa yiyen obur bir hayvan.... bir ihtimal somali yayini olabilir
önemli olan onu çekebilmek abi zaten yapılamayan şeleri imkansızları başarmak her zmaan iyidir teşekküler ben çektim valla çekemeyenler kıskansın artık
senin cikrik 3.8/1 devirli, 1390gr benim cikrik 4.2:1 devirli 450 gr! korkma iki gun sonra elimde kalacak mali almam
namik abi o kamis o makinenin degil cikrik kamislarim depoda burda kullanacak alan yok..makineyi normal dolu kamisa takip resmini cekmistim..o normal kamista sheakspearbizim gölde 50 kg lik balik yoktakma kafani örnek olsun diye resim koydum..