hic aklima gelmemisti gulmekten kirildim kala=balik kalasta=balikavi kalasta mies= balikavcisi adam anlamlarina geliyor yani dedim ki Namik abi iyi bir balikci
bu fince cok kötu bir dil ya illallah desem bunlara aksam demek onlarda.. sana desem kelime demek burda.. satamazsa desem liman demek.. yani benzer cok kelime var konusurken tirsiyomhadi turkiye de dil surter de adamin birine kalas felan dersektopuklari yaglamak gerekcek
Buna katılamayacağım.Tabi tonluk balıklardan bahsetmiyorsak.Bugüne kadar tuttuğum en büyük balığı 1m derinlikten aldım.Ve gördüğüm en büyük balıkta 2.5m derinliği olan bir bölgedeydi(20-25kg civarı akyaların bulnduğu bir sürü)Ama bilgiler için sağol.Peki deniz için ne söyleyebilirsin?
ya koral kardeş ve namık abi kafamı karıştırdınız ya 58 kilo yayın güzel demir köprü barajında manisada bir ton ağırlığında yayınlar olduğu söyleniyor ben görmedim valla onu yakalarsam nasıl çekerim abi bilgi verirseniz sevinirim
Aslında her mekan burda balık olmaz diye geçilmemeli muhakkak birkaç defa olsa bile denemelidir. Bakarsınız çok güzel neticeler ile sonuçlanabilir. Unutmayın! "büyük balık büyük suda ve derin yerde olur" acaba?
Namık abi arkadaş biraz tecrübesizlik yapmış, ama senin dilinde biraz sivri.Hevesini kırma gençlerin.Ha ben sana kızmıyorum.Nedenine gelince bir iki mesajlaşmamız oldu seninle hakkatten dilin sivri.Daha sonra Turgay abimin yanına ziyarete gittiğimde (06 Turna06) siteden tanıdığımız akadaşlardan bahsederken senin ismin de geçti.Turgay abim senin gerçekten çok iyi ,pırlanta gibi bir arkadaş olduğundan bahsetti.İş te sebep o ki senin sivri dilin bana rahatsızlık vermiyor Saygılar sevgiler
Özelden göndermememin sebebi namık abimi kendisinin sivri dilinden müzdarip diğer arkadaşlara tanıtmaktı.Özelden olsa bu amaca ulaşamazdım.
"Ben" olmaktan kurtulamadıkça, bu anlattıklarının anlaşılması çok zor bence Namık. Ben de insanları yazdıklarına göre değerlendiriyorum ve bir yerde yerip diğer yerde tebrik edebiliyorum. İşte o zaman arkadaşımız diyor ki, bak bana yaptığı yanlışı anladı, şimdi de gönlümü almaya çalışıyor. Yok öyle bir şey arkadaşım, yanlışın hala olduğu yerde duruyor, sadece bu konu başka bir konu ve tebriği hak etmişsin. Ben bu ikisini ayırabilecek anlayışa sahibim, ama sen hırsından, hala olduğun yerde sayıyorsun. Bu tebrik edilecek, belki iki ay sonra biri diğer konuya mesaj yazdığında yine yerileceksin, ta ki sen eleştirileri de kabul edebilecek düzeye gelene dek. O nedenle, bazen kimse beni anlamasa bile, kendim olmaya devam ediyorum, edeceğim de. İnsanların her konuya karşı davranışları, tepkileri farklıdır. Bugün yeriyor olabilirim, yarın başka bir konuda tebrik edeceğimdir. Lütfen sizler de, size bugün verilen tepkiyle dün verilen tepkiyi farklı değerlendirip buna göre davranın. Konuları kişiselleştirip, olduğumuz yerde saymayalım arkadaşlar. Bugün tebrik edip, yarın "yanlış yapmışsın" dediğim arkadaşlar, kendilerine cephe aldığımı, bugün yerip, yarın tebrik ettiğim arkadaşlar da gönüllerini almaya çalıştığımı zannetmesinler lütfen. Ben şimdi bunları niye yazdım ? İçimden geldi... Olur öyle...