Kardeşim bu mesajının sansürlenmemiş halini okumuş ve sana güzel bir cevap yazmıştım ama malesef arkadaşlarımız onuda silmişler ben artık bu konularda seninle tartışmak istemiyorum aldığın misina, atabildiğin mesafe ve oturduğun binanın yüksekliği seni ilgilendirir benim gibi kültürsüz bir insan bunları nerden bilsin artık sana cevap vermek istemiyorum her ne yazarsan yaz cevap vermeyeceğim
Haklısın ismail abi ama türkiyede satılan misinaların hemen hemen hepsi çin malı.oradan gümrük dahil 1,5 tl çıkış maliyeti var,burada 15 tl vitrin fiyatı. Esas önemli olan bire bir yapıyorlar adamlar.elime aldığım okuma misinayı kopartmaya çalıştım.kesinkle kopmuyor.düğüm attım iyice sıktım düğüm yerini misinayı zayıflatmak amacıyla.ondan sonra zorladım misinayı.gerçeğini aratmıyacak şekilde sağlam... Ürünün tek eksiği 100 mt yazan misinanın 49 mt çıkması.kaldiki bu bile iyi bir rakam.Bi arkadaş iyi bir markanın spider marka modelini almıştı.markasını tam hatırlamıyroum şu an..nette 39 euro civarındaydı 100 lük olanı.bizimki 5 euro fiyat görünce hemen atlamış.çıkan misina 30 metre ve düğüm attığında hemen kopuyor. Yani şunu anlatmak istiyorum her taraf tanınmış markaların sahtelerinde dolu.adamlar hem sahte yapıyor hem 100 mt deyip 30 mt ,50 mt satıyorlar..
Güzel cevabınızı keşke imden iletseydiniz.Bu foruma 2006 senesinde üye oldum ve hiç bir zaman bilmediğim konularda ısrar edip ukalalık yapmadım sizin gibi.daha önceki mesajlarıma bakabilirsiniz bu konuda.hA BU ARADA İZMİRİ HOR GÖRMENİZ HİÇ HOŞ DEĞİL.... hala daha lafımın arkasındayım.metre ile ölçeriz misinayı 100 metre olarak ve sararız makinaya,o misinayı boşaltanla iddiaya girerim...
Bu yazdıklarına diyecek tek sözüm yok , olabilir yapabilirler , hatta ben biraz değişik bir boyuta taşıyayım ,bu malzemeleri satan şahıslar bile misinalardan takımlar hazırlayıp maliyeti düşürebilirler . Bir konuda Aytekin arkadaşımız ile ilgili olacak , kendisi balık avında gerek tatlısuda gerekse denizde usta balıkcıdır , eğerki attım diyorsa doğrudur, yaptım diyorsa yine doğrudur , bende başka bir rapor ile ilgili kendi görüşümü belirttiğim bir mevzuda yanıldığımı anladım ve konuyu açan kardeşimden özelden özür diledim , burada tartışmak serbest, kalp kırmak veya bir başkasını rencide etmekse prensip olarak yasak , yani yeri gelecek ağır eleştirilerde olacak , önemli olan eleştiriyi nasıl bir insanın yaptığına bakıp ona göre değerlendirmek lazım derim .
Yazdıklarınıza katılıyorum.Sonuçta burası bir forum,herkes kendi görüşünü paylaşmak amacıyla açılmış bir site.Doğrularımız yada yanlışlamız olabilir görüşlerimizde veya yazdığımız olaylarda. ama yaşadığmız yeri hor görüp dalga geçmek tarzında cevaplar saçma oluyor... Ha belkide biri benim dediğimi çürütür kanıtlı olarak ozaman tebrik etmesinide bilicek yapıdayım... Bu konuda arkadaşa inat etmemim nedeni izmiri hor görücü tarzda konuşması.
Polat kardeşim, Aytekin arkadaşımız ne İzmiri nede başka bir ilimizi küçük görecek bir insan değil , sadece bir latife yapmıştı ve bunuda silinen mesajında açıkca belirtmişti, demekki sen o mesajı okuyamamışsın. 100 metre olayına gelincede buna inan , boğazın müdavimleri özelliklede o mesafeye ulaşıyorlar, bana desenki .. boğazda olta atanların hepsimi bu mesafeye ulaşıyorlar , asla derim , dediğim gibi boğaz oltacılarının çoğu bu mesafeye olta atamazlarsa zaten hedef balığa ulaşamazlar, dileğim odurki birgün boğazda olta atanların yanında seninde avlanmandır.
Evet ben okuyamadım mesajı malesef,silmişler site yöneticileri.Latife konusuna katılmıyorum. İstanbul bogazı değil cebelitarık boğazından gelseler bile 100 metre kimse atamaz.atarım derse harbiden ATMIŞ olur ...İstanbullu olanlar ali sami yen stadını çok iyi bilirler.kale çizgisinden(aut çizgisi) karşı kale çizgisine olan uzaklık 103 metre.şükrü saraç oğlu ise 105 metre.Maç izleyenler bilir o mesafenin ne kadar uzun bir mesafe olduğunu. El ile 75 metre atarım oltayla 180 metre gibinsinden traji komik mesajlar yazılmış. Eğer izmirden iddiaya giricek varsa ben buradayım.
Kardeşim ister latifeye inanırsın ister inanmazsın. sen nasıl kabul ediyorsan öyle olsun hem kimseyede nekadar atabildiğimizide ispatlamak gibi bir sıkıntımızda yok bu konuda sen ve birkaç kişi daha atamazsınız diyor ama karşınızda bir sürü insanda atılabiliyor diyor
Arkadaşlar, konu başlığı ile alakasız, karşılıklı olarak kişisel ve kimseye katkısı olmadığını düşündüğüm, saygı sınırlarını zorlayan, kısır tartışmalara daha fazla devam etmemenizi rica ederim. Bu ve benzeri mesajlar silinecektir bilginize...
Saygı sınırlarını zorladığımızı düşünmüyorum.karşılıklı bir idddiaya girdi bu.Bildiğim bir konuda diretiyorum sadece.Kaldiki bu benim 18 senelik balık tutkumun verdiği tecrübe ile idi.Hatta bu konuda başlık bile açılailr.
Saygı ile ilgili olarak bu sizin düşünceniz, tabii ki böyle düşüne bilirsiniz ama farklı düşünüyoruz bu konuda bunu belirtmek isterim. Diğer konuya gelince sizin gibi bir çok arkadaşımız da kendi tecrübelerine dayanarak konuşuyordur eminim, elbette konu açabilirsiniz bu konu ile ilgili başlıklar zaten hali hazırda forumda mevcut, farklı ve yeni tecrübeleri bizlerle paylaşırsanız seviniriz. Ancak konuları kişiseleştirip, atarsın atamazsın, yaparsın yapamazsın türünde, hiç bir dayanağı bulunmayan, neden ve niçinlerin ortaya konulmadığı, bir yere varmayacak çekişmelere girilmesinin bizlere bir yararı olmadığı gibi, konuyu okuyan diğer arkadaşlara da saygısızlık olduğu kanaatindeyim. Bu tip yazışmalar için özel mesaj yolunu tercih edebilirsiniz.
O zaman bu konuda bir başlık açmak istiyorum.Bakalım Kaç metre ATAN olucak...Bu konuya yazan 20 kadar kişi 100 mt yi atabilceğini hatta 180 mt bile ATAN oldu.Bu konuyu oraya taşıyalaım