Baliklar, Baliklar, Baliklar...Yillardir Benim Dunyam Onlar

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında Huseyin Alp Arslan tarafından paylaşıldı.

1. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish

Sevgili ve cok saygi deger kardesim, degerli dostum,

Sen olmasaydin, senin teskin edici gucun ve akli selimi hatirlatan destegin olmasaydi sanirim sevginin sesini tekrardan bulmakta oldukca gucluk cekecektim.Sana gostermis oldugun incelikten, yuksek karakterden ve sahsima gostermis oldugun kadir sinas inancdan dolayi cok tesekkur ederim.
    Sanirim ben de sana soz verdigimi yerine getirebildim...

Eger bir cevherim varsa guzel dostum, o sadece sizin bana bictiginiz cevherdir ve sizin yuksek gonlunuz ve takdirinizin olmadigi gun bir hictir.Bunu nezaketinizle benim icin mumkun kildiginiz icin tesekkur ederim.Elbette yazmis oldugun yorumun her satirina da...

Butun gurbetciler adina bizleri kucultmeden anliyabilen yuregine hasretimi sunuyor, selam ediyorum.

Daha nice paylasimlarda bulusabilmek uzere , kendine iyi bak dostum.

Saglicakla kal.:)

2. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili ve cok degerli kardesim Volkan,

Her insanin hirsi vardir ancak benim buralarda konusmak istedigim hirs degil, bu ise olan askimdir.Bunu boyle konusabilenlerdir arayisim.Cok sukur bu yolda son yillarda pek cok dost kazandim ve bunu basarabilmekten mutluyum.Siz de bu dostlardan birisiniz.

Nazik yorumunuz icin cok tesekkur ediyorum.

Daha nicelerinde bulusabilmek umudyla, saglicakla kaliniz.:)

3. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili ve cok saygi deger Deniz Kardesim,

Nazik yorumunuz icin cok tesekkur ediyorum.

Daha nicelerinde bulusalim.

Gonlundekine rast gelsin.:)

4. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili ve essiz dostum, Nuri Abim,

Hali hazir sartlarda gun gectikce yiten samimiyetimizdir.Sorunun cevabi budur...Bu motivasyonumuzu paylasim gucumuzu kirmaktadir.Benim gibi bu derdi goren ve ceken cok insan vardir. Sonuc olarak gunu gelip muhabbetimizin harlanmasini ozluyorsak, farkli seslere , farkli renklere sahip cikan, onlari kucultmeye calisan degil, onlara sahip cikip onlarla butunlesmeye calisan bir dunya yaratabilmeliyiz.Aramizda ister cok aktif amator balikcilik yapsinlar, isterse de sene de bir kez sahile ugrasinlar amator balikcilik askiyla yanan, cok samimi ve cok renkli insanlar var. Bunlari bastirmak, bunlari klasifikasyona koyup, o derecelendirmede assagi cekmek kimsenin haddine olmamalidir.

Bu can denizinden yitmedi, yitmez, canda can bulabilmesi icinse anlasildigini hissedebilmesi gerekir.

Senin gibi degerli buyuklerimin kalbi hala ayak direyisimizin yegane temelidir.

Saygiyla, sevgiyle, hasretle kucakliyor, burdan actigin paylasimina gidiyorum.:)

Sevgiyle, saygiyla, saglicakla kal degerli dostum.

5. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Ah be guzel dostum, Sevgili Cemal,

Su gonlun ve ondan kopan takdirin bana bir degil 10 gurbete dayanma gucu verir.Sag olasin.Insaniz, birbirimize dayanmaya, iki cift guzel laf duymaya ihtiyacimiz var. Bana bunu esirgemedigin icin sana mutesekkirim.

Daha nice paylasimlarda birlikte olalim sevgili dostum.

Sevgiyle saygiyla, saglicakla kal...:)

6. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Değerli abim, bana belkide haketmediğim güzel sıfatlar yüklemişsin, utandım mahçup oldum. Çok teşekkür ederim...

Bana verdiğin sözü eksiksiz yerini getirdin abi, aklında şüphe kalmasın. :)

Bizler bu platformda rapor yazarken yalnızca nasıl balık yakalarızı yazmıyoruz. Farkında olsak ta olmasak ta hayata bakış açımızı, duygularımızı, korkularımızı, balığa, denize bakış açımızı da yazıyoruz. Ben birçok abimden ve kardeşimden çok şeyler öğrendim. Yalnızca daha etkin balık yakalamayı değil, gösterdikleri bir davranış şeklinden ben neden bugüne kadar yapmadım deyip, hayıflandım. Yeri geldi ne denli hatalar yaptığımı da gördüm. Ufak tefek hatalar da halen yapıyorumdur. (Halen öğrenme aşamasındayım, sanırım zamanla azalsa da hiç bitmeyecek)

Sende bu paylaşım platformundaki önemli bir renksin, değersin. Senin hayata bakışından, davranış şeklinden benim ve benim gibi birçok kişinin öğreneceği ve aydınlanacağı çok şey var. Bu platformu olumlu veya olumsuz kullanmak ta biz kullananların elinde sanıyorum.

Birbirimizin gelişmesine katkıda bulunabiliyorsak bundan daha güzel birşey olabilir mi bilmiyorum. Taaa Yeni Zellanda'lardan bir rapor açacaksın, taaaa İzmir'deki bir kardeşin yeni bir bakış açısı keşfedecek. :) Kendine çeki düzen verecek.

İşte bu yüzdendir ki güzel paylaşımlarının devamını diler, saygılarımı sunarım değerli abim. Kendine iyi bak, birgün görüşmek umuduyla, sevgiler... :)

7. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili Dostum Erkan,

Tekrar yuksek gonlune tesekkur ediyorum.Sizin gibi dostlarla dostlugumu pekistirmek benim icin buyuk bir gurur ve yasam tadidir.

Sizinle tekrardan gorusecegimi bilmek bana size layik calismalar yapmak icin guc vermektedir.

Allahim gonlunuze gore versin...Rast gelsin...:)

8. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili ve cok sadik , gonul kardesim Osman...

Her zaman dedigim gibi.Yaptigim , paylastigim her konu senin gibi insan yureklere yaziliyor. Bana bictigin her guzellik sensin.Sen de olmasa o nasil farkedeceksin?:) En umutsuz en yanliz animda bile gayrete geliyorsam, o gayreti bana sen ve senin gibi dostlar veriyor,ben kimseye degil sana hitap ediyorum unutma...Ve onlarla her gun senin gibi yurekler buluyorum.

En derin hasretle seni tekrar tekrar kucakliyorum.Allah(CC) 'e sana da yar ve yardimci olsun...

Gorusmek dilegiyle, saglicakla kal dostum.:)

9. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili ve cok degerli dostum Yasin,

Hepimiz insaniz hatalarimiz olabiliyor.:) Usluba inaniyorum, uslubumu korumaya calisiyorum.Bazen cok zor olsa da...

Degerli ve kadir sinas yorumun icin cok tesekkur ediyorum.Her zaman ki gibi cok nazik ve cok degerli bir dostsun.Lutfen elinden geldigince muhtesem paylasimlarindan bizi mahrum etme.

Gorusmek dilegiyle, hasretle sevgi ve saygilarimi sunuyorum.Saglicakla kal degerli kardesim...:)

Gonlundekine rast gelsin...

10. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili ve cok saygi deger ustadim, Mustafa Abim,

Senin gibi yuksek ve cok mutevazi bir amator balikcidan ovgu almak bu kardesin icin buyuk bir onurdur.Ilgine , alakana, dostluguna destegine cok cok tesekkur ederim.

Sana hasretle saygilarimi ve sevgilerimi gonderiyorum.Sezonunuz acildi. Artik sicak paylasimlarinda bulusuruz.

Kendine iyi bak...Her zaman gonlundekine rast gelsin Ustadim...:)

11. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Cok kiymetli Alp agabeyim,

Oncelikle, bu muhtesem raporunuzu gec gordugum icin beni bagislamanizi dilerim. Son gunlerde forumdan ve internetten uzak kaldim, bir kosturmacadir gitmekteydi, islerimi halledebildigim olcude halledip iki gun once memleketten ayrildim ve cok sukur sorunsuzca yuvaya ulastim. Bundan sonra normal duzene gecmis olarak forum paylasimlarina katilmayi surdurecegim insallah.

Hayatin icinde inisler ve cikislar, stresli ve huzurlu zamanlar hep var. Burada da zaman zaman firtinalar kopmakta, sular kabarmakta, ortalik kararmakta, kalpler cogu zaman yoktan yere kirilmakta. Neyse ki cok uzun surmeden, birkac gun sonra ortalik durulmakta, dalgalar yatisip gunes yuzunu gosterince gonullere bir ferahlik dolmakta. Umarim bundan sonra firtinali, kasvetli gunler yerine gunesli, kus civiltilariyla dolu gunler bizlerin olur.

Yine muthis keyifli, destansi anlatiminizla tadina doyum olmayan bir rapor olmus. Manzara, baliklar zaten harika, mesajlar ise bizlere tercuman olmus... Tum paylastiklariniz kalbimize isliyor, bizi bizden aliyor. Ellerinize saglik.

Artik cok detayli yazmiyorum farkindaysaniz, zira gonuller bir olmus, sozun hukmu kalmamis.

Cicinalarin samimiyetiyle :) saygilarimi gonderiyorum agabey...

12. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Sevgili kardeşim
    Çok uzun zamandır forumlara pek girmiyorum,sanırım yaşlılıktan eski hevesim kalmadı ama böyle bir anlatım,bu kadar güzel fotoğraflar ve kalbinin bütün güzelliği gözlerine yansıyan bir kardeşimin raporunu görünce,muhakkak çok güzel şeyler vardır diye balıklama daldım ve her zamanki gibi raporun içinde kayboldum.
    Her şeyinle seni takdir edecek kelimeler bulmak çok zor,onun için kısaca teşekkür etsem daha iyi.
    Seni tanımak hakikaten çok güzel bir olay ama çok azda olsa bir araya gelebilmek tabiki dahada güzel olurdu.:thumb:

13. zafer BAYRAM

zafer BAYRAM

Favori Kamış:
    Kamış/zıpkın
    En İyi Avı:
    Lambuka 2 kg /Levrek 1kg /ve bolca uskumru,lipari.
    Elin emeği,aklın kullanımı,kalbin ve duygunun yumuşaklığı ile hazırlanmış rapor.

Değerli kardeşim emeğine sağlık duygularınla beraber bilgilerini ve fotoğraflarını gene bizlerle paylaşmışsın allah razı olsun sağlığın daim avların bol olsun.
    Kal sağlıkla ve sevdiklerinle.

14. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili Ibrahimcigim,

Burasi forum ortamidir.Bizler amatoruz. Sonuc olarak hepimizin bir hayat gailesi var , bir kosusturmacasi var. Bundan basimizi kaldirabildigimiz de biribirimizle payasimlarimizda bulusabildigimizde tabii buyuk mutluluk oluyor.Bu yuzden hic bir seyin acelesi yok.Ben eskiden deli gibi herkese yetismeye calisirdim bir yer geldi artik bu gucu kendimde bulamaz oldum.Cunku fiziksel olarak imkansizlasti ve ailemi, isimi gucumu, uyku duzenimi aksatmayi artik goze alamiyorum.Siteler ve burda ki dostluklar cok guzel ancak herseyin de bir sINIRI olmali...:)

Sevgili kardesim evine dondugune sevindim.Gurbette de olsa insanin evi evidir.
    Yeni paylasim acmissin daha okumaya firsatim olmadi az sonra oraya gidecegim. Umarim Turkiyeden malzeme almissindir.Bence bizim caparilerimiz Avrupa caparilere bes ceker.Uskumru pesindeysen onlardan edinseydin diyecektim ama gec kalmis olabilirim.

Seni uzdugumu biliyorum.Bunun icin ozur dilerim.Ancak bazen bir baba ogul bile
    tartisa biliyor.Elbetteki tartismalarin olmamasi hepimizin dilegi.Bu site akli basinda insanlarin yonettigi ve devam ettigi ciddi bir sitedir.

Yeni bir paylasim yaziyorum.Bugun yarin yayinlayacagim.Umarim begenirsin.

Simdi oncelikle seninkinin tadina varmaya geldi...Orda goruselim.

Gonlundekine rast gelsin dostum.

15. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili Gurol Babam,

Cok uzun zaman oldu senden haber almiyali.Cok cok tesekkur ediyorum. Sagligina duaciyim insallah keyfin yerindedir ve her sey yolundadir.

Benim de butun dilegim su yalan dunya da bir kez de olsa soyle suralardan kacip, yillardir tanimaktan onur duydugum abilerim ve kardeslerimle yuzyuze tanisip, hic olmazsa onlarin helalliklerini alabilecegim bir firsat yaratmaktir.Su an zor gozukuyor ancak gun dogmadan neler dogar, kim bilir...

Sevgili abim her zaman ki muhtesem nezaketin ve kadir sinas destegin icin cok tesekkur ediyorum.Hasretle kucakliyor, ellerinden opuyorum.

Kendine iyi bak.

Sevgiyle kal.

Her zaman gonlundekine rast gelsin...:)

16. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish

Sevgili Zafer Bey,

Cok nazik yorumunuz icin cok tesekkur ederim.Sizlerle birlikte olabilmek icin elimden geleni yapiyorum ve bu benim icin tarifsiz bir zevk.

Desteginiz, ilginiz ve alakaniz icin tekrar tesekkur eder, daha nice paylasimlarda bilrikte olabilmeyi umut ederim.

Saglicakla kaliniz.:)

17. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Agabey o nasil soz, uzmek, uzulmek ne demek. :confused: Yok oyle bir sey, hem ben sizin hassasiyetinizi, gonul zenginliginizi bilmez miyim. :) O konu zaten geldi, gecti, herkes kendince bir pay cikarttiysa yazilanlar amacina ulasmis demektir. Herkesin gonlu hos olsun, tek derdimiz o zaten. :)

Dediginiz gibi, burasi seviyeli ve sorumlu cizgisiyle ornek bir site. Boyle degerli yonetici ve arkadaslarimizin olmasi da bizler icin buyuk bir sans, o sansi degerlendirmeye calisiyoruz. Arada ufak karin agrilari, can sikintilari olsa da gelir, gecer, neticede amatorluk ruhu baki kalir, kalmalidir ve inaniyorum ki kalacaktir.

Caparileri malesef Turkiye'den getirmeye vakit ve imkanim olmadi. Artik buradaki hazir takimlarla idare ediyorum. Bu iste biraz tecrubelenince onumuzdeki seneden itibaren Turkiye'de kaliteli yerli capari ile daha dogru durust avlar yapabilirim umarim.

Raporlarima ve sahsima gosterdiginiz ilgi ve nezaket icin tekrardan tesekkur ederim. :)

Yeni paylasiminizi dort gozle ve merakla bekliyorum.

Selamlar, saygilar.. :)

18. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili Dostum,

Sen hem kaliten, hem derinliginle, hem de o cok nazik, muhtesem doga askin, Amator balikcilik sevdalisi olman ve butun bunlarin uzerinde insan sevgisiyle dolu olmanla her guzelligi gosteriyor, her guzelligi hak ediyorsun.

Bak, ozelime adresini yazarsan, sana kendi ellerimle yaptigim uskumru caparileri gondermekten mutluluk duyarim.

Kendine iyi bak benim guzel dostum...:)

19. 33orfoz

33orfoz Mustafa

Favori Makine:
    Makina kullanmam , balık ile aramda misinadan başka bir şey istemem...
    En İyi Avı:
    Ceylan - 6,5 kg , 8 Tane Barracuda
    Onca resime bakarken ve aynı anda okurken nefes almadım desem inanırmısınız........
    Ayağa kalkıp dakikalarca , ellerim kıpkırmızı olana dek alkışlamak istiyorum....
    Bizi bu duygu seline atıp boğduğun için çooook teşekkürler sevgili abicim.....

20. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Cok kiymetli Alp agabeyim,

Vallahi ne diyeyim bilemiyorum. :eek: Nezaket de zerafet de gorenin gozundedir diyorum, fazla soze gerek yok zira. Daha once de yazmistim, tekrarlayayim... gonuller birbirini anlamis, takdir etmis, paylasimlar anlamini bulmus, daha soz soylemenin hukmu kalmamis... :) Teveccuhunuz icin kuru bir tesekkur sadece. idk :eek: :)

El emeginiz, goz nurunuz caparilerinizin degeri olculemez. Ne olur zahmete girip de oyle birsey yapmayin agabey. Onun yerine, size sozum olsun, gunun birinde memlekette denk gelirsek insallah bulusur, baliga cikariz, bana kendi caparilerinizle capari avinin inceliklerini ogretirseniz, benim icin bundan degerli birsey olmaz. :)

Selamlar, saygilar agabey... :)