Teşekkürler Sonay kardeş. Daha iyisi sizlere inşallah.
Tebrikler.
Bir soru sorabilir miyim ?
Balıkları hangi çayın ağzından tuttunuz acaba.
Ben bu rover 98 in G15R siyle hem kendim çok yüzdürdüm hem de bazılarının ustaca WTD aksiyonları yaptıklarına da şahit oldum. Benimki de powerline 0.25 ucunda da görünmez ve pahalı bir fc misina var. Şöyle söyleyeyim, powerline 0,25, palamar düğümü vesaire attığın zaman çıt kopuyo. illa ki ucuna ek yapmak zorundayım. dişimle tükrüklü bir şekilde gerdirirken düğümü, çıt hemen kopuyo. ilkin çok moralim bozulmuştu. ondan sonra albright düğümü ile fc misina ile evlendirdim. bu sefer de iki elimle çektim, baktom kopartamıyom. anladım ki milletin powerline extreme kullandığı kadar varmış öyle dedim. ilk düğümlerde çıt çıt idi aslında yani.
Rover 98 ile hiç bununla levrek alan olmamıştı bizim kıyılarda. Ben de bu sahteye olan inancımı kaybetmiş idim. Kaybetmeyeyim diye mi bütün bunlar diye düşündüm
Bir de silikon yayınlamışsınız başka bir başlıkta da açmışsınız galiba sizdiniz.
Silikon ile mi aldınız levroları ? Harbiden yoksa, Rover ile mi ? Bizim buralarda levrek tutup yayınlayan olmaz da pek. bu kadar adam tutamazken sizin tutmanız yer seçiminizle alakalı olabilir mi ? Sahtenin renk seçimiyle mi yoksa ? ne bileyim bu yoksalar uzar gider.
Hayırlı olsun levrolar. Devamı gelsin doyumsuz ağzımızın suyu aksın resimlere baka baka
Ayrıca, bizim buralarda avlanan arkadaşların oluşturduğu nezih bir sayfamız da var. Haberiniz yok belki dörtyoldan iskenderundan osmaniyeden payastanvs. erzinden amatör balıkçılar av raporlarını ve tecrübelerini yazıyorlar. Sayfamız 224 sayfa evveliyatlı. Belki ilginizi çeker
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=13548&page=224