Teşekkürler Gültekin. Senin de nasibin bol olsun. Güzel balıklar rastgelsin. Bir balık yakalamışsın sanırım, yanlış aklımda kalmadıysa. Başka bir mesajında yazmışsın. Raporunu merakla bekliyorum. Teşekkür ederim Seçkin, sana güzel balıklar rastgelsin. Şnorkel olsaydı yanımda, ne yiyo bu yemleri diye attığım yere gidip bakacaktım ama şnorkel yoktu. Rastgelsin herdaim...
Teşekkür ederim güzel kardeşim İnan. Göndermiş kadar oldun. :thumb: Peder Noster'in takımını mı gönderecektin? Eğer öyleyse okumaya bile gerek yok. Takımı bulan Peder olunca zaten 1-0 önde başlıyorsun. Tabi bizim cami hocalarımız da aslındı, tılsımlı güzel takımlar yapar da vakitleri yok o kadar. Günde 5 kere ibadet. Oysa Peder öylemi? Bi pazar ayini var o kadar. 6 gün aylak (Filimlerden öyle olduğunu sanıyorum.) Rastgelsin İnan.
keşke olsaymış şnorkel ve gözlük ama ben söyleyeyim ne yediğini mırmır yavruları deli gibi saldırıyolar gece rüyalarıma girmeye başladı istanbul dışındaki balıklar sevmiyor beni o yüzden sadece izliyorum onları
Roy çok geçmiş olsun rabbim tekrar yaşatmasın sana ve diğer araçtakilere bişey olmamış ya gerisi önemli değil.
hani balık kardeşim karnım acıktıhihi :hungry: balık isteriz şöyle mangala serdinmi üstünü kapatacak cinsten çupra isterizhihi yanına kuru soğan,domates limon da isterizhihi
kardeş bende şöyle dua edeyim sana madem orlarada balık yok allah yolunu buralara düşürsün de balığa levreğe doyasın buralardan gidemeyesin inşallah.roy arkadaşıma da çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin napalım sağlık olsun
:laughing: :laughing: :laughing: Balık denizde abi. Sürdürülebilir sucul yaşam icabı tutmadım, besledim ellerimle. Hemde jumbo karidesle. Soğan, domates, limon kolay. Balık çiftlik olsada olur dersen o da kolay. İlla deniz diye tutturursan işte o zaman soğan ekmeğe talim. Kadir abi şekilsiz popperlardan bulamıyorum, sen nirden aldın? Usaminin popperının su fışkırtmasını pek beğenmedim. Çok tehlikeli bi dua. Şimdi bozdulmasın düzenim, ev taşımak yeni düzen kurmak kolay mı? Kışın doyacam levreğe, kafaya koydum. Rastgelsin...
Niye çıkmıyo Atıl abim. Şuralarda avlandım, şunu yaptım bunu ettim desen Bir başkasına, aynı yörelerden avlanan diğer avcılara bi faydası olmaz mı? Heç değilse gülümsetse yetmez mi? Rastgelsin abi, İzmir ve civarı bitmiş mi nedir? Kışın güzel gidiyodu da nefesimiz yetmedi son düzlükte galiba. Bu aralar, Adana, İskenderun in. İzmir out.
Devam abi. Duan kabul olur İnşallah. Varsın işler ters gitse de dost duasıyla ters gitsin. (Zaten düz gittiği de yok)
Pekala, ama sana şunu söyleyeyim: "sonuçlarına hazır ol." Vay beee.!!! diyeceğin o gün geldiğinde ters neymiş, düz neymiş görürsün. Bir hakkın daha olsun ister misin, belki yeniden düşünürsün, h'ı? .
Abi şu anda evde tek başımayım. Saat 03:00 gibi Bergama'ya doğru yola çıkacam, belki biraz daha erken. Aliağa'da sabah suyu yapıp, Bergama'ya geçmeyi düşünüyordum. Böyle efsunlu efsunlu yazmaya devam edersen direk Bergama'ya geçecem. Korkmaya başladım, bilgine (Sen nasıl bilisen öyle olsun gari.) Sonum gollo'nun yavrusuna benzemesin kafi.
Vallahi senin adına çok üzüldüm Volkancım.Yakında otursak beraber kaçardık bir gün.Yem konusuna gelince mırmır yakalamak istiyorsan en etkili yem bence kum kurdu hem balıkların alışık olduğu hemde yumuşak ve iğneye tam geçtiğinden çok başarılı.Balık zaten yemi löp diye yuttuğundan direk oltanın ucunda.Karides biraz sert herhalde o yüzden tırtıklayarak yiyorlar.Tabiki benim fikrim bu.Birde bence karidesi kipalardan ayıklanmış olarak 11tl civarına alabilirsin.Hiç uğraşmadan tak gitsin selamlar ve sevgiler... Ve unutmadan bu balıkların en verimli saatleri 22.30 ve 01.30 arası.
Roy çok geçmiş olsun.Daha yeni gördüm ve çok üzüldüm.Allah seni ailene bağışlamış.Daha nice avlara gidersin sağlık ve sıhhatle inşallah...
Abim korkma, dilin dönsün. Korkma zira her kime dua ettiysem iflah olmadı bir daha, ben dahil. "Yarab, sen bu ateşe bir su serp, yalnız kararında olsun." (akıllı adam'dan ipucu) Hadi hayırlı geceler, gönlümdesin gubani.
ROY bu cumartesi günü bende kuzenimle uskumru avi için uzun yol yapacaktim. cuma öglen müsteriden atölyeye dönerken önümdeki kamyon ani frenle durdu. ben duramadim Allah ne verdi ise geçirdim. arkamdaki ford transit kamyonette bana geçirdi bir güzel. benim 6 yasindaki peugeot expert sandviç vaziyette pert oldu. Allahtan sag salim çiktim içinden. arka kapilar, yandaki sürgülü kapi ve sag kapi açilmiyodu ama söför kapisi saglam kalmis. zaten bi söför kapisi saglam kaldi kamyonette. moral bozuklugu sebebi, sol elimin direksyonu tutan bölümü ve emniyet kemerinin gögüs kafesime degdigi yerdeki agrilar sebebi ile avi iptal ettik gitmedik.[/QUOTE Büyük geçmiş olsun,Allah beterinden korusun,verilmiş sadakanız varmış.