Balıkta Geçen Zaman Ömürden Sayılmazmış

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında KorkutAta tarafından paylaşıldı.

1. KorkutAta

KorkutAta Muharrem

Favori Kamış:
    D.A.M FZ SPIN 215 CM
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20
    En İyi Avı:
    sazan, 13,1 kg.; gökkuşağı alası, 2 kg.
    Teşekkürler Volkan, senin gibi bir mizah ustasının raporumu eğlenceli bulması çok gururlandırıcı.
    Yusuf Ziya balık baskın verince hep öyle devam edecek sandı, acemi. :D Düz mantığa göre haklı:D :D
    Sevgimle kal.

2. KorkutAta

KorkutAta Muharrem

Favori Kamış:
    D.A.M FZ SPIN 215 CM
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20
    En İyi Avı:
    Valla, bilmem ama bu aralar galiba keyfi yerinde: Nedense son zamanlarda o konuyla pek bir alakadar;) hihi hihi Artık tatilde yanına gelince gerekli sorgulamayı sen yaparsın:D Hoşça kal, sevgili Murat.

3. KorkutAta

KorkutAta Muharrem

Favori Kamış:
    D.A.M FZ SPIN 215 CM
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20
    En İyi Avı:
    Nasi, begendin mi? İstedigin gibi olmiş mi? Gecenin yarısı bana postun kıllarını saydırdın, rahat ettin mi?:cool: :D :D

4. KorkutAta

KorkutAta Muharrem

Favori Kamış:
    D.A.M FZ SPIN 215 CM
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20
    En İyi Avı:
    Sevgili Tevfik ağabey, hem raporu beğenmenize hem o kadar sağlıklı oluşunuza (Maşallah, Allah nazardan saklasın, kem gözlerden korusun:D ) çok sevindim. Demek ki Ruslar işi biliyor, siz de bunu yıllar öncesinden keşfetmişsiniz.;) Hakikaten balıkta geçen zaman, eğer uygun arkadaşlar bulunmuşsa, hem eğlenceli hem saygılı/seviyeli bir dostluk ortamı varsa bırakın ömürden zaman götürmeyi, ömre ömür katıyordur. "Bir kahkaha bir kilo pirzolaya bedeldir." derler. Yapılan espriler, atılan kahkahalar yeter.
    Sevgi ve saygımla kalınız.

5. vurgun-01

vurgun-01 Mustafa Can

Favori Kamış:
    Shimano catana 2,70
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500 FC
    En İyi Avı:
    7.000 sazan - 2.785 Sudak - 1.370 Akbalık - 3.100 Turna
    Tebrikler Muharrem abi. Ne güzel bir ortam ne güzel balıklar. Gönül sizinle beraber orada olta sallamak isterdi. fakat mesafeler çok uzak. Bedenen orda olamasakta ruhumuz sizlerle beraberdir. Dahasına rasgele.:)

6. KorkutAta

KorkutAta Muharrem

Favori Kamış:
    D.A.M FZ SPIN 215 CM
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20
    En İyi Avı:
    Teşekkürler İsa kardeş.
    Raporu beğenmene çok sevindim. Nuri abinin hâline bence şaşırmamalısın. Onun normal hâli bu, istisnai olan geçen avdaki hâliydi:D :D :D Ama ikinci dediğin de olabilir. Ne zamandır benim bir rapor yapmamı istiyordu, ben de "Yaparım ama önce raporlamaya değecek bir balık tutmam lazım." diyordum. Geçen avda raporlamaya değecek balıkları o tutunca raporu benim yazmam için bütün ısrarına rağmen işi ona bıraktım. Bu kez de aynısı olmasın demiştir belki:D :D
    İnşallah bir gün yolun buralara düşer de yüz yüze birbirimizi görmek mümkün olur. Bilmukabil bizden de yürek dolusu selam ve sevgiler...

7. KorkutAta

KorkutAta Muharrem

Favori Kamış:
    D.A.M FZ SPIN 215 CM
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Mustafa. Kim bilir belki burada olmasa da bir gün sizin oralarda beraber olta sallamak mümkün olur. Avatarındaki gibi bir sudak benim hedef balıklarımın başında geliyor. Etini de avını da çok merak ediyorum. Mevlana yurduna, gönül dostlarına selam olsun.

8. KARAYEL55

KARAYEL55 Levent

Favori Kamış:
    EFFE PHANTOM KAMIŞ
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TRB 65 -Ryobi ECUSIMA 6000Vi-Ryobi ECUSIMA 8000Vi-BANAX SX 3000-BANAX SX 4000
    En İyi Avı:
    5,700Kg Alabalık-11 Kg Sazan
    Rapor başlığı,rapor ve balıklar dört dörtlük abi.Bu güzel resimler içinde ayrıca teşekkürler

9. ahmet_25

ahmet_25 ahmet

Erzurum dan selamın aleyküm abilerim hayırlı bayramlar Allah nice bayramlara kavuşmayı nasip etsin sevdiklerimizle Erzurum a yeni geldim KorkutAta abi forumda kısa bir tur atarken seni ve değerli paylaşımlarını gördüm bende ufaktan olta işine girmeyi düşünüyorum işten zaman oldukça tavsiyelerin nelerdir abi kal sağlıcakla..

10. KorkutAta

KorkutAta Muharrem

Favori Kamış:
    D.A.M FZ SPIN 215 CM
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20
    En İyi Avı:
    Hoş geldin Ahmet. Teferruatlı bilgi vermediğin için sana teferruatlı bilgi vermek güç. Tavsiyeler hedef balığa, avlanma şekline ve ne kadar tecrübeli olduğuna göre değişir. Sen en iyisi İnönü İlköğretim Okulunun karşısındaki Emircan'ın av bayiine uğra. Hem Emir sana ilk elden bilgiler verir, ekipmanını oradan tamamlaman mümkün olur; hem de orası birçok avcının uğrak yeridir, tanışıp bilgi alabilirsin. Hoşça kal.

11. ahmet_25

ahmet_25 ahmet

çok sağol abi ekipmanlarım var fakat erzurumda nereler avlak yerlerdir bilmiyorum

12. ahmet_25

ahmet_25 ahmet

arabam yok erzurum da merkezde vakit geçireceğim bildiğiniz yerler var mı işim stresli zaten istanbuldan yeni tayin oldum