Bana Kim Yardim Edecek

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında bariscil tarafından paylaşıldı.

1. bariscil

bariscil

Favori Kamış:
    OLTA ( daiwa , shakpear kamış, berkley misina
    En İyi Avı:
    1,300 GRAM SAZAN
    Arkadaslar Ankaradan Katiliyorum. Ankaralilara Selam Veriyorum. Bi Konuda Yardim Istiyorum. Alanya Ya Gidiyorum. Ne Götüreyim Malzeme Olarak Ve Neresin Hangi Baliklari Avlayabilirim. Teşekkür Ederim.

2. Bi bakalım kimler yardım etmiş:rolleyes:

Şansın bol olsun:)

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=12662

3. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    kardeşim sokar diye bir balık varmış bende tatile gittiğimde sadece ondan yakalayabildim

4. mertdikici

mertdikici

Favori Kamış:
    malzeme çok
    En İyi Avı:
    hayatımda yakaldığım en büyük balık oğlum :)
    kardeş alanyaya gidiyorsan yanına sahte ve tüy takımı almanı tavsiye ederim birde şunu unutma alanyada deniz güzel olduğu zaman değil dalgalı olduğu zaman av yapar deniz berrak ve güzeldir balık yemez yemi ama dalgalı ve bulanık olur yer sahte olarakta rapala ve elde yapımları tavsiye ederim gellikle mavi ve kefal görünümlüler daha iyi olur

5. hakan28

hakan28 hakan

Favori Kamış:
    kamışlar, el oltaları
    En İyi Avı:
    Levrek, çipura
    ARkadaşım alanyadaki dim çayının denize döküldüğü yer var. Oraya gideceksin. Dim çayı köprüsünü geçtikten sonra yol sahile iniyor ara yoldan. Oradan arabayla sahile inebilirsin. Antalyada yem satılmıyor o yüzden yemini kendin yapacaksın. Mesela tavuk göüsü alıp kare kare dograyıp tuzlayacak ve buz dolabında bekleteceksin. Al sana 1,yem. . olarakta balık halinden kalamar veya sardalye alıp onları kullanabilirsin. Gündüzleri hiç bişey yapamazsın ama hava karardıktan sonra dediğim yerden levrek, kırmır ve sargoz alabilirsin. Bundan 5 ay önce ben gitmiştimde bu şekilde avlanıp 2 mırmır, 3 sargoz almıştım. Rast gele.

6. svr0607

svr0607

Favori Kamış:
    Şu sıralar sadece zıpkın
    En İyi Avı:
    71cm 1.6kg denizturnası,1.2 kg levrek 10 kg civarı bir akya gözlerimin önündeydi....
    Şimdi kıyıda levrek bol ona göre...bu yozuri'nin sw pinsminnowları var yada pahalı geldiyse 3-4 tane mavi zargana alıp 40'lık kösteklerle 35 lik beden yapıp şamandıralı bir takımla dere ağızlarından avlanabilirsin...

7. nertikus1

nertikus1 Naci ERTİK

Favori Kamış:
    şamandıralı,makaralı
    En İyi Avı:
    9 kg yayın
    Bende bir zamanlar alanyanın antalya çıkışana doğru liman gibi yeni yapılan bir yeri vardı kıyıya vuran küçük ölmüş kefal yavrularını toplayıp yem olarak kullanmış ve çok güzel balık almıştım.yalnız sabah çok erken gidiyordum saat 10.000 a kadar akşam sofrasını donatıyordum.