Bana Kimler Dua Etmişti. :) :) :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında volex21 tarafından paylaşıldı.

1. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Hayırlı Ramazanlar Çağrı, iyiyim sağol. Sende iyisin yazındaki neşenden gördüğüm kadarıyla. :D

İzmir'e gelince haber ver. Hafta sonu olursa beraber gideriz meşhur mekana. :D

Alışık olmayanlar bir gelip, bi daha uğramıyorlar ya bakalım senin performansın nasıl olacak?:confused: :laughing:

Rüzgar hızı meorolojinin sitesine göre en az 26 hızında (26 ne hızı bilmiyorum:D) olacak. Yönü kuzey, kuzey batı veya güney batı.

Hız 30 üstü olursa tadından yenmez. Ayakta durabilirsen. :D:D:D

Bi hafta kendine gelemezsin, garanti veririm. :D:D:D

Gönlündeki rastgelsin kardeşim. :)

2. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    İdare ediyoruz abi sıcaklar çok bunaltıyor, maaşallah evde otururken bronzlaştım:D Gönlümdeki bizim denizlerde yok abi daha:D Ama onun için bir tur düzenleyecem yurt dışına:D Ya zaten bu namıssız levrekle lüfer için yemediğim rüzgar yutmadığım deniz suyu kalmadı:laughing:

3. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    “Bana kimler dua etmişti de ömrümde ilk defa bu kadar çok balığı avladım?” diye sormuyorsundur sanırım?:rolleyes: :D

Her biri o baba çipura kadar olsaydı limitleri bile devirmiştin kardeş, daha ne istersin? Gerçi boylar biraz faüllü gibi ama, ölçü-tartı işaretin olmayınca, tepende Demokles’in kılıcını sallayamıyoruz. Sallayamayınca da daha irilerine rastgelsin demekten gayri yol bulamıyoruz.:eek: :p

Canım benim, gönlündekine inşallah.;)

4. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Tebrikler harika bir sunum, tam bir Volkan klasiği olmuş yine:thumb:

Geçenlerde bende bereketli ve bol avlar dilemiştim sana:D :D :D

5. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    İyi ki 3-5 balık yakaladı çocuk, herkes sahiplenir oldu.:eek: :D

İsacan, avatar n'oldu gurban?:confused: :)

6. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Merhaba Nuri abi, sizin için kendi çektiğim güzel bir İstanbul manzarası koyayım dedim:rolleyes:

7. megos62

megos62 Onur

Favori Kamış:
    DAM Python Power Spin 2.70
    Favori Makine:
    MITCHELL Ultracast 6000
    En İyi Avı:
    2,5 kg. Sazan , 74cm. Turna
    Bende Bergamaya tatile gidiyorum. Dikili ve Şakrandan çok söz etmişlerdi. Ben hep yüzmeye giderdim. Bidahaki sefere oltaları sallıcam inşallah

8. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    :laughing: :laughing: :laughing:

Tahmin ettiğin gibi abicim. O anlamda sormadım :D:D:D

Her biri 27 cm'lik Çipura kadar olaydı gene de limitler devrilmezdi sanırsam.
    Çünkü o gördüğün balıklar 11 günlük iznim süresince yapyığımız 7 veya 8 avın toplam hasılatı abi :D (Yani av başına 3-4 balık zor düşer :D)

Yasal limitlerde bir sorun yok. Ölçü birimi var aslında, bakmasını bilene :rolleyes: :p :eek:

En büyük çipura 27 cm. En küçük isparoz onun üçte biri kadar. 27/3 = 9 cm. :D

Nadide deniz canlısı isparoz 5 kg'lık limite tabi. (2 si hariç diğerlerini salsam yaşarlardı ama canıma tak etmişti. :D) Yoksa hedef isparoz değil tabiki. :D

Karagözlerde çipuranın hemen altında zaten 18 cm gelirler en aşağı.

İspendeği izinden önceki hafta yakalamıştım. Çeşit olsun diye fotograf karesine eşantiyondan girdi. O da limit dahili ama beni vicdani olarak çok ta mutlu etmemişti zaten. (Yazmıştım daha önce)

Tabi sen tatlı su balıklarına alışkın olduğundan balıklar minyatür gibi gelmiş olabilir gözüne. :D (Tebliğ bazında faüllü balık alıkoymadım bu av. Hayret ama başardım abi. :D ) Yanlışım olursa da vur kılıcı böğrüme. :p :eek: :D

Sana da rastgelsin abicim. En azından bi tane tut. Bak Muharrem abim nasıl da 3 tane tutmuş. :D:D:D

9. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler İsa abi. Dualarınızın gücünü her daim yanımda hissettim zaten. :D:D:D Benim ihitiyacım kalmadı çok şükür. İhtiyaç sahiplerine dua edelim artık, hep beraber :D:D:D

Rastgelsin... :)

Tatile gidecek başka yer bulamadın mı? :D Adana'ya git, İskenderun!a git... :)
    Dikili ve Şakran'dan kim söz ettiyse yalan söylemiş. Bence sen gene yüz bol bol Onur. :) Hiç balık çıkmıyor değil tabi rastgelirse gece çipura tutabilirsin.
    Gündüz av yapma, isparozlar rahat vermiyor. Gündüz bolca yüzülen kumluk sahillere gece kimse denize girmiyorken salla oltanı. Mamun ve Madya bulmaya çalış yem olarak. :) Rastgelsin... (Raporunu bekleyeceğim merakla. :D)

10. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sağol evlat