Merhaba arkadaşlar, Birçoğunuzun bildiği üzere aslen İzmir'li olmama rağmen Manisa Alaşehir'de işim icabı ikamet etmekteyim. Alaşehir'de balık avı sınırlı imkanlara sahip çevrede bulunan göl ve barajlarda avcılık yapılmaktadır. Alaşehir nufus bakımından da küçük olduğu için denetleme pekte sık değil hatta hiç yok diyebiliriz. Ben hiç görmedim dersem yalan olmaz. Sizlerden yardım istediğim konu ise şundan ibaret. Biraz evvel Alaşehir merkezde bulunan iki adet av bayiine uğradım ve malzeme ihtiyaçlarımı tedarik etmek istedim. İstediğim malzeme mevcut değil di. Birden şeytan dürttü. Satıcıya TIRIVIRI var mı dedim. Satıcı var abi ama ben buranın sahibi değilim emaneten burda duruyorum ve sahibinin nereye kaldırdığını bilmiyorum dedi. Ama sabahtan 3-5 tane satıldığını gördüm dedi. Hayırlı işler dileyip dükkandan çıktım. Şimdi size şunu sormak isterim. Bizler TIRIVIRI'nın ne derece kötü birşey olduğunu biliyoruz. Elimizden geldiğince de herkese bu aletin zararlarından bahsediyoruz. Peki av bayiileri bu konuda neden gereken hassasiyeti göstermiyorlar. Satışının yasak olduğunu bile bile neden tezgah altından satmaya devam ediyorlar. Bu tip satış yapan av bayiilerini nereye kime şikayet etmemiz lazım. Bu konudaki bilgi ve görüşlerinizi paylaşırsanız belki Alaşehirde bulunan bu bayiiye gerekli yaptırımları yasal yollardan uygulatabilir ve bir nebzede olsun bu illete burda dur diyebilirim.