Başlangıç

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında volex21 tarafından paylaşıldı.

1. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Bende sizleri tebrik ederim. O hafta 13 tane almışsınız, Somalılar 13 tane aldı dediler. :D Bende Yuuuhhhh dedim. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Hocam levrek bırakmadınız avlaklarda. :p :p :p

Doğru söylüyorsun, silikon çok belli ve 3 tanesini gerçekten pahalı satıyorlar.
    Aslında bende biliyorum da resmi yüklememin 2 nedeni var.
    1. Doğal fotoğrafları seviyorum. O an fotoğrafı beni müthiş heyecanlandırıyor. Zevk veriyor. Mutfakta çekilmiş fotoğrafı neyleyim, afiyet olsun tutana demek kalıyor :eek:

2. Zaten millet sahtenin boş paketlerini avlağa atmış, avlağı bilen sahteyi de bilir oralarda. Bizim Bergama ahalisi biliyor zaten. Hem de geçen ilk bahardan itibaren.

Sizlerin zaten bişey bilmeye ihtiyacınız yok, somalılar olarak :D

Geçen tulumla avlakta biraz yürüdüm su içinde, 3 tane sahte buldum suda. hihi hihi hihi Biri sizinmiş dediler. :D Sahtenin bele kadarı slim,ince yapılı çatal kuyruk sahtesi ama belinden kesilmiş yerine simli top kuyruk yapıştırılmış. :D Böylece simli kuyruğu olan slim yapılı güzel bir sahte olmuş. :)
    Gerçekten sizin mi modifiyeli sahteler, yoksa yanılmış mı benim hemşehrilerim. hihi (İğnesi el yapımıydı sahtenin:D)

Sahte konusuna dönecek olursak, açıkça yazmaktansa bilenler veya levrekçiler faydalansın ama fiyatı sabit kalsın istedim. Göze sokar gibi yazsam hemen zammı bindiriyorlar. Böyle yapınca çaktırmadan tüyo gibi oluyor.

Gerçekten güzel sahte, biz geceleri avlandığımızdan bize uyuyor.
    Siz neler kullanıyorsunuz hocam, mahsuru yoksa. hihi :p

Birgün avlakta karşılaşırsak çayımı içmeye beklerim. :)

13 tane den 3 ü iyiymiş dediler. :D hihi

Özkan, İstanbul da da tutup dururlar. Levrek konusunda tecrübe de edindin. Tek sorun hangi kayalıkta hangi havada çıktığını bulmak. :)
    Senin tecrübende biri için zor olmasa gerek :)

Raporla ilgili düşüncelerin için teşekkür ederim, niceleri sana nasip olsun. :)

2. timursen89422

timursen89422 timur

4 kişiydik ve aslında 16 balıktı:D :D :D 3 tanesi ikişer kilo diğerleride 500-700gr. arası :) (limitleri aşmadık sakın kızmayın:) ) evet bahsettiğin silikon bizim ince modifiye kamit:) normal kamit silikonlardada çok güzel gelişi var .tavsiye ederim... çünkü orjinaline yumruk gibi kuyruk koymuşlar aksiyonu bozuyor:) bizim kullandıklarımızı görmüşsün zaten söylemeye gerek yok:D :D ama suyun durumuna ve akıntı durumuna göre değiştirebiliyoruz...4-5 farklı silikon 2-3 rapalamız var kullandığımız ...pekte çeşit yapmıyoruz ...yalnız sende dükkan açacak kadar çeşit yapmışsın.. güzel sahte kolleksiyonu :D :D güzel avlarıda olur inşaallah ... denk gelirsek siz bizim, bizde sizin çayınızı içeriz inşaallah:)

3. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    :D:D:D

Sizden başkası yapmazdı zaten öyle bir şey, belli ki başarılı modifiyeler. Bana da ilham oldu bi yerde. :)

Benim silikonların geneli acemilik zamanımdan kalma. Bir kez suya girmeyen modeller var. :D:D:D Zamanında ne görürsem almışım. Benimde 2 favori slikonum. 2 Sert sahtem var kullandığım artık. :)
    Forumda 2. el satış olsa, komple satacam da, yok. banghead
    (Sırf satış için de başka bir foruma kayıt olmayı yediremiyorum kendime, anlayacağın patladı elimde. :laughing:
    En son Cüneyt'in amcasının dükkana bırakacam hayrına. :D:D:D

Avlakta karşılaşırsak, bak bakalım benim çayım mı güzel, sizin analıkın çayı mı? hihi hihi hihi hihi (Bana da analık demeyin yalnız, bozulurum :p )

4. timursen89422

timursen89422 timur

bence silikonları verme, bulunsun içlerinde güzel iş yapacak silikonlarda var...analığın çayını tek geçerim ama seninkini içmediğim için bişey diyemem:) bu arada .rapor yazdıktan sonra nazara geldim galiba:eek: okadar balık alındı , yalnızca bi tane alabildim iyimi:D :D :D rapordan sonra 3 keredir balığa gidiyorum.yarım kilo bir kilo arası 6 balık alabilmişim,20-27cm arası üç tanede benekli yakalayıp saldım o kadar... kilo üstü balık yokidk hayırlısı niceleri rast gelsin:)

5. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    :p :p :p :p :p :p :p

Deme, bende nazara gelmeyeyim. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Haftaya izine çıkıyorum. Keşke bu hafta çıkabilseydim. Hatta şu an İzmir'e yakın olan avlakta olmak isterdim. Tam vietnam havası, sabaha kadar. Yarın gene faceden fotoğraflar görüp çıldırmam inşallah. :)

Şöyle bir nazara gelmiş haline baktım da 3 av, 6 balık. :rolleyes:

O gittiğiniz yer sanırım şu sıralar bolca ispendek veriyor gibi. Çıkan balıkları duyuyorum da geneli 40 cm den küçük. :rolleyes:

Çay konusuna gelince; denemeden bilemezsin. hihi hihi hihi

Kararınca rastgelsin :p

6. Escarpen

Escarpen Faruk

Favori Kamış:
    okuma v system 240 10-40///sörf 4,20 muhtelif
    Favori Makine:
    shimano nexave 2500 /// ryobi arctica 8000
    inşallah bende öğrenirim geçtiğimiz hafta baya kovaladım takipteyim ara ara denemeler yapıcam havayı kollucam sıcaklık rüzgar bakalım bilgileniyoruz zamanla olacak inşallah dualarınızı esirgemeyin :D:D:) :)

7. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Öğrenirsin elbet, tabi çabuk pes etmemen lazım. İstanbul'un konumunu düşününce zor bir yer aslında levrek için. Kalabalık şehir de dez avantaj ama levreğin değil de genelde lüferin hedeflenmesi şansını arttırıyor.

Emek veren, sevgiyle avlanan, prensipli ve vicdanlı herkese en yakın zamanda rastgelsin. :)

8. Rıdvan YILDIRIM

Rıdvan YILDIRIM Rıdvan YILDIRIM

Favori Kamış:
    Herbir kamiş benim için favoridir
    Favori Makine:
    Lineaeffe stylum surf
    Mükemmel bir sunum,her daim levrekle buluşman dileği ile sevgilerimle,:)

9. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Rıdvan abi. Daha önce yüklediğin videoları biraz geç keşfetmiştim ama bugün yüklediğin videoyu akşam evden izleyeceğim inşaallah. :)

Sevgi ve saygı benden, rastgelsin. :)