Hoşgeldin Adaşım,
Biliyorsunki çok büyük bir Hack sitesinin sahibiydim,sizlerinde vermiş oldugunuz gayretle en üstlerde hep yerimiz vardı,düşmanlarımız bizim yıkılmamız için elinden ne gelirlerse yaptılar.Ancak hiçbir netice alamadılar çünkü biz en büyüktük.Ne varki Sitemiz Devlet tarafından kapatılınca yapacak birşey kalmadı,parmak acımadı yani.
Diyeceksinki burada ne işin var?Açıklaması gayet basit.Ben gerçek huzuru burada buldum ,buradaki arkadaşlar sanal ortamı aşmışlardı gerçek hayattada görüşen şahıslar ve hepsinin içinde bir dost daha nasıl kazanabilirim şevki var,ben bunu farkettim ve burada olmaktan inanılmaz mutluyum
Artık Hack olaylarını filan bi tarafta bıraktım tek amacım bu sitedeki dostlarımla daha daha ne gibi güzellikler yaşayabilirim ,yaşatabilirim sorusu ve arzusu var içimde
Umarım beni yanlış anlamıyor ve hakveriyorsunuzdur,sizleride gerçekten çok seviyorum bunu asla unutmayın.Şunu asla aklınızdan çıkarmayın,artık CANAZOR'un evi balikavi.net dir.Eğer gerçekten huzurlu sakin üstseviyedeki bireylerin oldugu bir ortamda sizde bulunmak isterseniz kapılar sonuna kadar açıktır.
Allaha emanet ol ,Selametle....