>>> Bayındır Barajında Balık Bitti Diyenler İçeri <<< Gece Raporu...

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında eyeofnight tarafından paylaşıldı.

1. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    La havle ve la kuvvet ve la Muhammedin balıklarda iz varmışta şu varmışta bu varmış yok kardeşim hiçbir yerinde hiçbirşey yok balıkların baktım baktım neredeyse gözlerim bozuldu yo0k işte yok bende kusur bulmaya çalıştım yok da yok işte...Nihat kardeşim güzel avın ve fotoğraflar için teşekkür eder daha iyi avlar yapman dileğimle selamlar

2. eyeofnight

eyeofnight Nihat Furkan

En İyi Avı:
    Sudak 3.5 kilo civarı. Turna 52 cm

Yorumunuzdan ve iyi dileklerinizden ötürü bende teşekkür ederim Ertan abi... Daha iyileri sizin olsun, saygılar...

3. hacımetin

hacımetin metin gurses

Favori Kamış:
    albastar
    Favori Makine:
    TEBEN EN500
    En İyi Avı:
    Sazan 7,5 Kg. Turna 55 cm.
    tebrikler kardeş afiyet olsun.

4. Martin

Martin Mert

Favori Kamış:
    Dut sopası
    Tebliğe aykırı bir av-avlanma şekli yok niye boyudur yumurtasıdır diye polemik yaratıyorsunuz. Çekememezlik mi bilmiyorum herşey usulünce olsa bile bazı arkadaşlar balığı niye iade etmedin balık istiyorsan git pazardan al diyorlar. Aykırı bir durum yoksa bırakın raporları sabote etmeyi tebrik edin veya bir şey yazmayın hiç yakışmıyor bu tarz yaklaşımlar insanları burada rapor asmaktan soğutuyorsunuz.

5. frozen06

frozen06 Yasin ÖZTÜRK

En İyi Avı:
    yosun:)
    TIRIVIRIMI KULLANILDI DİYE SORDUM ÇÜNKÜ AVLANMA ŞEKLİ BENDE KALSIN DEMİŞ, BIRAKMALI OLTAMI ATÇEKMİ TUTUŞ STİLİNİ YAZSA FENA OLMAZDI BEN DAHA ÖNCE ATÇEKLE VERİM ALAMAMIŞTIM O BARAJDAN YANIMDAKİLER TIRIVIRIYLA TUTMUŞLARDI, YEM OLARAK NE KULLANDIĞINI SÖYLEMESİN TABİ HER YİĞİDİN BİR YOĞURT YİYİŞİ VARDIR AMA DEVLET SIRRI DEĞİLYA ATÇEK YAPTIM VEYA DİP OLTASI GEZER OLTA VARDI ONU KULLANDIM DESİN , BAYINDIRA GİDİP HMEN O YÖNTEMİ DENEMEDİK, TTIRIVIRIYA TAKILAN BALIĞI HEMEN ALIRSANIZ İZ YAPMAZ AZ BİR İZLE DE KURTULABİLİR, YORUM YAPMAYALIMMI YANİ?????:mad: :mad: :mad:

6. frozen06

frozen06 Yasin ÖZTÜRK

En İyi Avı:
    yosun:)
    TIRIVIRIMI KULLANILDI DİYE SORDUM ÇÜNKÜ AVLANMA ŞEKLİ BENDE KALSIN DEMİŞ, BIRAKMALI OLTAMI ATÇEKMİ TUTUŞ STİLİNİ YAZSA FENA OLMAZDI BEN DAHA ÖNCE ATÇEKLE VERİM ALAMAMIŞTIM O BARAJDAN YANIMDAKİLER TIRIVIRIYLA TUTMUŞLARDI, YEM OLARAK NE KULLANDIĞINI SÖYLEMESİN TABİ HER YİĞİDİN BİR YOĞURT YİYİŞİ VARDIR AMA DEVLET SIRRI DEĞİLYA ATÇEK YAPTIM VEYA DİP OLTASI GEZER OLTA VARDI ONU KULLANDIM DESİN , BAYINDIRA GİDİP HMEN O YÖNTEMİ DENEMEDİK, TTIRIVIRIYA TAKILAN BALIĞI HEMEN ALIRSANIZ İZ YAPMAZ AZ BİR İZLE DE KURTULABİLİR, YORUM YAPMAYALIMMI YANİ?????

7. eyeofnight

eyeofnight Nihat Furkan

En İyi Avı:
    Sudak 3.5 kilo civarı. Turna 52 cm
    Cevap çok geç oldu ama kusuruma bakmayın. Eski konuları gözden geçirirken son yorumunuzu gözden kaçırdığımı fark ettim. Size çok net bir cevap verebilirim.

Söylediğiniz gibi avlanma şekli bende kalsın dedim. Lakin siz bu duruma tepki göstermişsiniz saygıyla karşılarım. Avlağın ismini kocaman yazmışım başlığa. Size söylerim avlanma şeklimi hiç sorun değil. Ama hiç düşündünüz mü acaba bu foruma üye olmadan girip çıkan, konulara bakan kaç tane bohçacı var?

Bu konu tam 2916 defa görüntülenmiş. Sizce bu 2916 görüntülenmenin hepsi forumumuzun bilinçli üyelerimi? yoksa aralarında bohçacılar da var mı?

Siz avlanma yöntemini öğrendikten sonra denemeyecek olabilirsiniz. Ha deneseniz de benim için sorun değil. Siz deneyin, sizin gibi bilinçli insanlar denesin. Balık yakalayın, kesinlikle hiç problem yok.

Amma velakin o yöntemi bilinçsiz ya da limitleri, yasak dönemleri iplemeyen bir insan deneyecekse benim için sorundur. Hatta kocaman bir sorundur...

Umarım cevap açıklayıcı olmuştur. Saygılar...

8. köstereç

köstereç Cengiz Yalçın

Favori Kamış:
    DAM
    Favori Makine:
    Shakspire
    En İyi Avı:
    5,5 kg aynalı sazan
    sudak usta işi tebrikler

9. meraklı_balıkçı

meraklı_balıkçı resul

En İyi Avı:
    Aynalı sazan 1.5 kilo
    işi bilirsen mavi gölden sudak ve kadife almak kolay :) tebrik ederim güzel av olmuş.

10. cancan75

cancan75 erbil

Merhabalar yeni üye oldum konular hoşuma gitti Helal olsun güzel bir av çıkartmışsın arkadaşların için vasat gibi ama sen tadını almıssın orada piknik yaparım arada gümüş alırım bu yazını gördüğüm iyi oldu tek olta zevkine çalışırım gittiğimde başarılarının devamını dilerim rasgele...