adem abi ayıp ama ya misss gibi koktu vallahi afiyet olsun. çipurayı mangalda çok seviyorum ben. sarımsak kekik karabiber ve tuzu zeytinyağında dövüyorum biraz sonra balığı o sosla iyice karıştırıp bi gece bekletiyorum sonra manga atmadan o dipte kalan tortuyu (sarımsak kekik) balığın içine yediriyorum atıyorum mangala. balık yemeyen bi arkadaşa balığı sevdirdim
karışımın içine, sadece kırmızı ete yakışır sanılır ama çok az kimyon koy bak neler oluyor birde şunu dene balıkları temizledikten sonra 1 saat kadar tuzlu suda beklet daha sonra durula ama çok suya tutma. sende bu işi seviyosun:thumb:
Eline sağlık Adem Kardeş, harika görünüyorlar. Farklı baharatları denemek lazım. Bu balıklar kolay ölmezmiş biliyor musunuz? Balığı yakalayıp sudan çıkarısınız ölmez,reeling Karnını yarıp iç organlarını çıkarırsınız ölmez, Pişirirsiniz ölmez, Tabağa yerleştirip masaya koyduğunuzda, yanına bir kadeh rakı koymazsanızidk Kahrından ölürmüş.banghead
valla furkancım ben bu yöntemi çok tuttum her balığada yakışıyo izmarit bile hiç kurumudan çok güzel oluyor küçük yağsız balıklarda dikkat edilecek husus üzerine koyacağın folyoyu almadan pişireceksinki buharı içine işlesin
Alacağın olsun kardeşim akşam akşam imrendirdin beni ev balık koktu ama hanım fena bozuluyor balık kokusuna, amaaaaan can boğazdan gelir be...Ne yapalım artık haydi bana afiyet olsun
boşveeeeeeer, onlar aman çok koktu amn yağ oldu aman o aman bu söylenir söylenir sonra löööp löööp indirir benimkide öyle merak etme:laughing: