tebrikler Kardeşim seni tebrik ederim , ama seni bir abin olarak uyarmak istiyorum karada kurulan zıpkınlar konusunda aman dikkat eskiden başıma arkadaşlarla kotu olaylar geldi bu konuda ozellikle eğer zıpkın kurulu asla karada dolaşma ve en onemlisi mesafeyi bilmiyorsan sakın tetiğe basma cunku zıpkın ipi bitip geri donusu oluyor ve yaralanmalar hatta daha uzucu sonuclar aman dikkat et kendine Tekrar tebrik ederim
Uyarı için sağol pamir abi ben dikkat ediyorum yeterince..Zaten Erdek boştu fazla kişi yoktu sezon açılmadığı için
tamam cnm kardeşim dikkat ettiğinden eminim birde eğer karadan denize atacaksan ltf mesafeyi kontrol et , bişey olmaz deme ne yazık ki oluyor o ip bittiği zaman zıpkın demirin karada nasıl geri geldiğini inan gormek istemezsin aman dikkat , ama hersey bir yana helal sana guzel av tadına da doyum olmaz onun şimdi , afiyet olsun
Anıl tebrikler, Sanırım uzun zamandır böyle bir hikaye okumamıştım, sendekide ne şansmış... genelde sualtında aranır balıkta, seninkisi tam tersi olmuş Dilerim sualtındada şansın rast gider bundan böyle.. bizde heyecan dolu trofeli raporlarını görme fırsatından mahrum kalmayız. Rast gele.
Sağol Murat abi..Bu balıkları sizler sayesinde tutuyorum Tuttuğum tüm balıklar balikavi.net'in tüm üyelerine feda olsun
kesinlikle değil evet once bunu belirtmekte yarar var ama cezadan cok ben ilk başta insan sağlığına değinmek istedim bu arada kanunda yeri var mı gercekten onuda bilmiyorum ama kesinlikle yasal olmadığı kanısındayım ama direk zıpkını belirterek bir kanun olup olmadığınıda bilmiyorum bıçak yasak herhalde zıpkında yasaktır ben uyarmnak maksadı ile soyledim , bildiğin varsa paylaşırsan sevinirim kanunları ama bence kesin yasak tesekkurler uyarın için
Off ben balıkçılıkta yasak bir davranışmı yaptım şimdi off..1 yıl uyku girmez gözüme şimdi napıcam off off bi of çeksem ki karşıki dağlar yıkılır off
Evet biraz araştıralım bakalım bu arada beni usta edende sensin namık abi yaz gelince senin gibi kuzu katili olucam
Anılcım usta olmuşsun vesselam.Trakonyayı tanıyıp dikenlerine dokunmaman da büyük şans.Tebrik ederim seni.
Teşekkür ederim Barış abi Ben gerçekten balığa çıkmadan önce internette ne bulursam okurum..Küçükken balıkçılıkla alakam yoktu 1-2 sene önce alıştım bu işe,sonra sadece internet yoluyla bir sürü bilgi edindim benimde balıkçılık maceram böyle başladı işte Trakonyayıda internette gezerken gördüm denizde insanları sağlık açısından tehdit eden canlıları tanıdım öğrendim.Trakonyayıda hayatımda ilk defa canlı olarak gördüm Okuyupta cevap yazan tüm abilerim bu levreğin kat kat büyükleri sizlerin olsun !
anıl kardeşim bak ne güzel erdek gibi güzel bi yere tatile gelmişin dinlenip keyfine baksana be güzelim bakıyorum hiç boş durmayıp bizim meradan bi trofe eksiltmişin şimdi bu oldumu yani bu pazar ben gidip tutacaktım o balığı anıl kardeşim tüm hayatın boyunca her zaman şansın böyle açık olsun
Tebrikler Anıl güzel av olmuş. Bizde avcıyız diye geziyoruz ortalıklarda Bu yaşta bu marifet pes doğrusu.
Eh be Anıl'cım ben sana daha ne diyeyim,daha nasıl tebrik edeyim.Herhalde bölgemizde yapılabilecek avların en güzelini ve en heyecanlısını yapmışsın,bravo canım kardeşim.Ellerin dert görmesin.daha nice güzel avlara rasgele... Evet Balıkesir ve çevresi gördük mü şimdi levreğin endamını? hadi bakalım şimdi,gözümüze uyku girmez artık.