Benden 1 Levrek !

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında avcianil tarafından paylaşıldı.

1. murana

murana pamir

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    tebrikler

Kardeşim seni tebrik ederim , ama seni bir abin olarak uyarmak istiyorum karada kurulan zıpkınlar konusunda aman dikkat eskiden başıma arkadaşlarla kotu olaylar geldi bu konuda ozellikle eğer zıpkın kurulu asla karada dolaşma ve en onemlisi mesafeyi bilmiyorsan sakın tetiğe basma cunku zıpkın ipi bitip geri donusu oluyor ve yaralanmalar hatta daha uzucu sonuclar aman dikkat et kendine

Tekrar tebrik ederim

2. avcianil

avcianil Anıl YÜCELER

Favori Kamış:
    Lineaeffe Oyster Cast 390,Dam quick super 340 rd makine,Apnea powerpoint 90 zıpkın,
    En İyi Avı:
    Lambuka 5.5 kg,Levrek 1.5 kg,Akya 3 kg,Fangri 1.1kg,Çipura 500gr
    Uyarı için sağol pamir abi ben dikkat ediyorum yeterince..Zaten Erdek boştu fazla kişi yoktu sezon açılmadığı için :rolleyes:

3. murana

murana pamir

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    tamam cnm kardeşim

dikkat ettiğinden eminim birde eğer karadan denize atacaksan ltf mesafeyi kontrol et , bişey olmaz deme ne yazık ki oluyor o ip bittiği zaman zıpkın demirin karada nasıl geri geldiğini inan gormek istemezsin aman dikkat , ama hersey bir yana helal sana guzel av tadına da doyum olmaz onun şimdi , afiyet olsun

4. balikci

balikci

Anıl tebrikler,

Sanırım uzun zamandır böyle bir hikaye okumamıştım, sendekide ne şansmış... genelde sualtında aranır balıkta, seninkisi tam tersi olmuş :)

Dilerim sualtındada şansın rast gider bundan böyle.. bizde heyecan dolu trofeli raporlarını görme fırsatından mahrum kalmayız.

Rast gele.

5. avcianil

avcianil Anıl YÜCELER

Favori Kamış:
    Lineaeffe Oyster Cast 390,Dam quick super 340 rd makine,Apnea powerpoint 90 zıpkın,
    En İyi Avı:
    Sağol Murat abi..Bu balıkları sizler sayesinde tutuyorum :) Tuttuğum tüm balıklar balikavi.net'in tüm üyelerine feda olsun :D

6. murana

murana pamir

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    kesinlikle değil evet once bunu belirtmekte yarar var ama cezadan cok ben ilk başta insan sağlığına değinmek istedim bu arada kanunda yeri var mı gercekten onuda bilmiyorum ama kesinlikle yasal olmadığı kanısındayım ama direk zıpkını belirterek bir kanun olup olmadığınıda bilmiyorum bıçak yasak herhalde zıpkında yasaktır ben uyarmnak maksadı ile soyledim , bildiğin varsa paylaşırsan sevinirim kanunları ama bence kesin yasak

tesekkurler uyarın için

7. avcianil

avcianil Anıl YÜCELER

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Off ben balıkçılıkta yasak bir davranışmı yaptım şimdi off..1 yıl uyku girmez gözüme şimdi napıcam off off bi of çeksem ki karşıki dağlar yıkılır off :(

8. avcianil

avcianil Anıl YÜCELER

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Evet biraz araştıralım bakalım bu arada beni usta edende sensin namık abi yaz gelince senin gibi kuzu katili olucam :D:D

9. denizci07

denizci07 ramazan günay

Favori Kamış:
    penn-şekspir
    En İyi Avı:
    8,5 kg grida
    slm

bu anılla uğraşmayın derim ben
    en büyük anıl mbaşka büyük yokkkk

10. avcianil

avcianil Anıl YÜCELER

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Bu Anıl tehlikeli anıl sağı solu belli olmaz ne çekeceği :D:D Saol ramazan abicim :)

11. wolfalone

wolfalone SERDAR

Favori Kamış:
    AlbaStar Morlion kamış,Banax SX 2000 Makine
    En İyi Avı:
    İznik sazanı 5,5 kg Turna 3 kg
    Tebrikler kardeşim Attığını vuruyorsun vallaaa :D

12. avcianil

avcianil Anıl YÜCELER

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Sağol Yücel abi..Senin balıkların yanında küçük bebecik gibi kalıyor ama :( :rolleyes:

13. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Anılcım usta olmuşsun vesselam.Trakonyayı tanıyıp dikenlerine dokunmaman da büyük şans.Tebrik ederim seni.

14. avcianil

avcianil Anıl YÜCELER

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Teşekkür ederim Barış abi :) Ben gerçekten balığa çıkmadan önce internette ne bulursam okurum..Küçükken balıkçılıkla alakam yoktu 1-2 sene önce alıştım bu işe,sonra sadece internet yoluyla bir sürü bilgi edindim benimde balıkçılık maceram böyle başladı işte :) Trakonyayıda internette gezerken gördüm denizde insanları sağlık açısından tehdit eden canlıları tanıdım öğrendim.Trakonyayıda hayatımda ilk defa canlı olarak gördüm :) Okuyupta cevap yazan tüm abilerim bu levreğin kat kat büyükleri sizlerin olsun !

15. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    anıl kardeşim bak ne güzel erdek gibi güzel bi yere tatile gelmişin dinlenip keyfine baksana be güzelim;) bakıyorum hiç boş durmayıp bizim meradan bi trofe eksiltmişin şimdi bu oldumu yani :cool: bu pazar ben gidip tutacaktım o balığı:p:D anıl kardeşim tüm hayatın boyunca her zaman şansın böyle açık olsun:)

16. magicbull

magicbull Hakan

Favori Kamış:
    Daiwa kamış ( 4,5 metre ), superex makina
    En İyi Avı:
    2,5 kg. Orfoz
    Tebrikler Anıl güzel av olmuş. Bizde avcıyız diye geziyoruz ortalıklarda :D Bu yaşta bu marifet pes doğrusu.

17. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Eyyy Anıl'ım eyyyyyy :D:D Afferin sana ;):)

18. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Eh be Anıl'cım ben sana daha ne diyeyim,daha nasıl tebrik edeyim.Herhalde bölgemizde yapılabilecek avların en güzelini ve en heyecanlısını yapmışsın,bravo canım kardeşim.Ellerin dert görmesin.daha nice güzel avlara rasgele...:) ;) Evet Balıkesir ve çevresi gördük mü şimdi levreğin endamını? hadi bakalım şimdi,gözümüze uyku girmez artık.:D :D

19. avcianil

avcianil Anıl YÜCELER

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Saol Aslan abi vallahi şansına geldi bizde affetmedik :D

20. avcianil

avcianil Anıl YÜCELER

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Teşekkür ederim :) :)