Abi uykum yok Eurovisionu izliyodum moralim bozuldu bağardım çağardım sesim falan kısıldı şimdi iyice uykum kaçtı
Satanist sanmayın beni ya Balıktan zaten tırsıyodum yakalayınca iyice tırstım abilerde kes kafasını diye akıl verince gaza geldim olay öyle gelişti
Valla sen sen ol birdaha kafasıyla falan ugraşma ..Sakat işler bunlar Bir hamle yapar bakmışsın o üç dikenden biri eline girmiş.. Yanında amokyak da yoksa hastaneye zor yetişirsin.. Haaa.. Diyelimki amonyak var bu sefer de fazla sürüp amonyakla elini yuzunu yakarsın.. Sölemedi deme..
Ahaa 2. Maddedeki soruyu şimdi anladım Abi linke tıklamışsın sen orda saçma sapan oyunlar çıkıyo dimi kızın eteğini kaldır falan Sana onlardan biri denk gelmiş
Abi bana bi özür borcun mu var ne Etek metek yanlış anlaşılma oldu biz balığımızı avlayalım etek metek karışmasın işe nolur
Anil Tebrik ederim, muthis bir levrek.Ama sen gene de trokonyayi buldun mu sal. Hem oyle oldurup atarsan lesi inan bana daha zararli olabilir.Trokonyanin yanak dikenleri de zehirlidir.Birisi suya girerken ustune basabilir. Canli bir trakonya denizde kimseye zarar vermez.Milyonda bir ihtimaller muhabbet disi. Bu yasta boylesi avcilik ruhu olup boylesi basarilar elde ettigin icin seni bir kez daha kutluyorum.Dahasina rastgelsin.