Beni izlemeye devam edin …

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında aslan_kral tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. aslan_kral

aslan_kral Kubilay

Sen gelene kadar havalar iyice ısınır alabalık coşkusunu kaybeder :D

2. mbmb1739

mbmb1739 mehmet

öncelikle tebrikler :) alayla ilgili 2 tane kaşık söylemişsiniz sipariş etcemde şimdi kaç gr olanını kullanuyorsun? 10gr 6 gr 4gr fark edermi? birde hakikaten iyi iş yapıyor dimi?

3. aslan_kral

aslan_kral Kubilay

İğne küçüldükçe kaçırma şansınız azalıyor öncelikle bunu söylemeliyim. Yoksa desen o kadar etkileyici ki büyüklüğü küçüklüğü farketmiyor. Alırsanız bana dua edersiniz o kadarını söyleyim...

4. haakaan

haakaan Hakan Çetinkaya

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE
    Favori Makine:
    OKUMA
    En İyi Avı:
    Can Dostum
    Kubilay kardeşim canıgönülden tebrikler . daha bol bereketli avlar yaşaman dileği ile rastgele ;) ben uzun zamandır gidemiyorum balığa işlerden fırsatım olmuyor ama senin raporların beni gaza getiriyor doğrusu :)

5. pazarören

pazarören mehmet

tebrikler, başarıların devamını dilerim, darısı başımıza diyerekten

6. aslan_kral

aslan_kral Kubilay

Hakan kardeşim işi ne zaman bırakırsan o zaman bitiyor yoksa bitmiyor asla. Mutlaka kendine zaman ayırmalısın, Mehmet devamı gelecek tabii ki dün bereketli bir alabalık macerası daha yaşadım, rapor mu azz sonraa, beni izlemye devam edin dedim ya :)

7. sahbaz1

sahbaz1 mustafa

Favori Makine:
    remıxon
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    seni izlemeye devam ediyorum bu hafta bir rapor yok galiba..bide beraber avlanmayı çok isterdim sen öğrenecem bazı incelikler var.tüm avlarında başarılar dilerim.darısı bana inşallah :)))

8. aslan_kral

aslan_kral Kubilay

Bu hafta yine güzel bir avımız oldu ama son hafta raporumda moderatorun bana karşı kullandığı uslup pek hoşuma gitmediği için rapor koyma ihtiyacı duymadım bu hafta. Ama balıklar yine harikaydı bu hafta...

9. aslan_kral

aslan_kral Kubilay

Bu durumu biraz açıklayabilirim, burada herkes paylaşımdan zevk alan kişiler. Konuyu açan kişi için ise konunun okunması ve altına yazılan yorumlar çok değerlidir. Konuyu açıyoruz güzel yorumlar beklerken bir bakmışız altına moderator gayette sert bir biçimde cevap yazmış. Ben insanları kırmaktansa kafamı kırmayı tercih edenlerdenim. Bu sebeple bu tür yaklaşımların kimi zaman kalp kırmamak açısından ö.m la bildirilmesi gerektiğini savunuyorum. Aynı moderatore resim konusunda sıkıntı yaşadığımı ve resim konusunda bana yardım etmesi için yazdığım mesaja karşılık bile vermezken, paylaştığımız güzel paylaşımların altına insanı rencide edercesine kullandığı tarzla beni oldukça üzmüştür.

10. Metallicali

Metallicali Ali ÖZTÜRK

Tbrkler ederim. Yamula barajının tam olarak neresi kestiremedim ama umarım bu avlağınıza bende uğrarım :D zaten fazla tutmayıda sevmem 3 tane büyük yeter :p

11. sahbaz1

sahbaz1 mustafa

Favori Makine:
    remıxon
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    moderator bence çok ayıp etmiş çünkü herşeyden önce hazırlanan bütün raporlard emek var lütfen emeğe saygı.....

12. Cihan

Cihan Yetkili Kişi

Kubilay bey,

sizinle yaptığımız yazışma yukarıdadır. Size gayet yerinde bir uyarı yapılmış ve siz dalga geçer şekilde cevap vermişsiniz. Üstelik bunun üzerine, insanları yanılttığınızı, alaycı üslubunuza rağmen prensiplerimizi belirterek cevaplamışım ve siz insanları yanıltarak cevap vermeye, yürürlükteki tebliğin geçersiz olduğunu söylemeye devam etmişsiniz, ki yürürlükteki tebliğ ne ise esas olan odur. Ve bu site, her zaman kanunlara göre hareket eder. Dolayısı ile siz, bildiğinizi iddia ettiğiniz tebliği bilmeyip yasalara uygun olmayan 2. avınızı yaparken, aynı zamanda, bu sitenin ilkelerini de çiğnemektesiniz. Kanunlara, sitemize ve site yönetimine saygısızlığınıza rağmen, başka bir konu olan bu konu içerisinde, hala insanlara bizleri kötü, kendinizi ise haklı göstermeye çalışıyorsunuz. Bu durum bir ya da iki kez olmamıştır ve size her defasında müsamaha göstermeye çalışıldı. Üzgünüz ama, sitemize uygun davranışlar sergilememektesiniz. Dolayısı ile, sizi sitemizde daha fazla ağırlayamayacağımızı bildirmek isteriz. İlkeleri olmayan ve sizi alkışlayacak pek çok site var. Moderatörlerin üslubu da size uygun olacaktır. Bu sitelerde kendinize layıkı ile yer bulacağınıza inanıyoruz. Hoşçakalın...

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.