İlknur kardeşim. Aramıza hoşgeldin. Bu sitede bir meslektaşımı daha görmek sevindirici. Bende 98 Ege Su Ürünleri mezunuyum. Sen hangi okuldansın?
Ben şimdilik hoşgeldiniz demiyeceğim,çünkü bir mesaj yazıp gitmiş ve henüz kimseye cevap vermemiş.Tekrar sesini duyarsak o zaman hoş geldin derim.
Oku oku acayip keyifli bir bölüm. İstersen Mesut'a sor. Acayip güzel zaman geçirmiştik... Ah Ah neydi o günler.....
selamlar Bende aranıza yeni katıldım.İyiki sitenize üye olduğum 2 gün önce mesaj yazmamışım. İnsanların işi gücü vardır dün bir bu gün iki. Site kurallarını okudum ama mesaj yazmak gibi bir zorunluluk görmedim. Tek amacım bir akademisyen olarak yıllarca yurt dışında öğretim görevlisi şeklinde çalıştıktan sonra ülkeme geldiğimde birşeyler yapabilmekti. sitenizi incelediğim ve vardığım sonuçlar durumunda bir çok konuda bilginizin yetersiz oluşunu gözlemlediğim aşamasında sizlere elimden geldikçe yardımcı olmaktı. Şu anda oluşan bu davranış şekilleri ise beni üzdü. Ne yazıkki değişen fazla birşey olmamış. Aynı empati yoksunluğu, aynı duyarsızlık, aynı önyargıcılık devam ediyor ülkemde gerçekten üzüldüm Hoş geldin kardeşim ama ben pek hoş bulmadım. Site gediklilerinin davranışları değişirde bizde hoş bulduk diyebiliriz.
Sevgili Soner sen de pek hoş gelmemişsin gördüğüm kadarı ile Belli ki senin tabirinle, sen de bu ülke insanından farklı değilsin Çünkü ilk mesajında hiç empati yapmadan, tamamen önyargı ile asmışsın bizleri? Bir akademisyen olarak öncelikle bunun nedenini sorgulamanı ister, haklı isen infazına göz yumabilirdim Ama sen bizler için söylediklerinin aynısını gösteren bir tavır sergilemişsin, üzüldüm. Umarım başladığı gibi devam etmez buradaki günleriniz, yanlış anlaşılmaları giderebiliriz. Şimdi nedenini sorun isterseniz ve başlayalım...
Soner geldiğin yerde selam yok mu? Kapıdan girer girmez eleştiriye hoşgörüsüzlüğe ve hakaretemi başlanıyor Bak ilknur 22 yaşında ve kendi cevabını verebilecek kendine yazılan mesajların empatik değerini kendisi ölçecek yaşta Belki işi mahkemeye vermeme avukatların eline düşmemeye ve bizimle anlaşma yoluna gidecek? Gedikli sana daha uygun bir kelime zannımca
kardeşim senin değersiz kitap bilgilerine zaten ihtiyacımız yok senin okuyup anlattığını bu millet yaşıyarak öğreniyor sana mutlu olduğun yerde mutluluklar diliyorum ama yerin kesinlikle bizim aramız değil
Bende gerçekten üzüldüm. Akademisyenlik yapmış kültürlü diye anılacak bir insanın hiç ilk defa girdiği bir kapıdan bu şekilde geçmesi nederece kabul edilirdir.Ya bide cahil olsaydı n'olurdu siz düşünün. Neyse yinede sizde hoşgeldiniz.Eksik olduğunu düşündüğünüz bilgilerimiz nelerdir.Gerçekten böyle birşey varmıdır?Siz merak ettiklerinizi sorun bizde yanıtlayalım.Gerçekten eksik bilgimiz varsa(gereksiz malumatlar hariç) onuda siz paylaşın biz öğrenelim İşte yorum kabiliyeti olan kültürlü bir arkadaş kazandık. Selam böyle verilir
çok teşekkürler sizlerin tecrübesi benim için çok önemli, bilgilerinizi paylaşmayı teklif etmeniz bile çok güzel sağolun
merhabalar gürol bey internette sınırlı sürede bulunabiliyorum çok fazla mail atma şansım olmuyo ama bu demek değildirki hiç atmıcam siteyi takip etmicem; her fırsatta ilgilenmeye çalışıyorum ve açıkcası bu sitede bu kadar ilgi beklemiyordum çok şaşırdım ve benim mailime atılan cvplar beni çok memnun etti gerçekten. Bu arada herkese güzel cevaplarından dolayı teşşekkür ederim. sağolun dikkatimi çeken ise bayan nüfusu oldukça az galiba?
Üzme kendini, burada bayan erkek ayrımını önemseyen yok zaten Rahatça bilgi edinip sitede dolaşman için hiç bir engel yok Ben arkanda oldukça hiç korkma
niye bu kadar tepkili oluyosunuz anlamadım sadece size demiyorum milyonlarca kendi kendime mail mi atmam lazım 1 tane attım cvp bekledim ayrıca nette kalacak çok fazla zaman ve imkan bulamıyorum her fırsatta bakıyorum.ne var bunda anlamıyorum yaaa. espiriyse de ilginç bi yöntem. mesajı ilk gördüğümde açıkcası şaşırdım ve birazda bozuldum ama olsun bunun için kötü bi başalngıç yapmayalım
umarım okursunuz gerçekten çok güzel bölüm ama ktü'de okumalısın rizede ne süper olur; yani bence öyle tam yeri diye düşünüyorum... birde siz ne okudunuz belki o da benim hayalimdir