İlknur bişey soracağım. Sizde fakülte içinde bölümleşme varmıydı? Örneğin bizi okulda 3. sınıftan itibaren bölümleşme oldu. Ben avlama ve işleme mezunuyum. Bunun haricinde yetiştiricilik ve temel bilimler bölümü vardı.
kusura bakmayın çok geç bi cvp oluyo ama hayır bizde bölümleşme yoktu tezimi bende av araçları üzerine hazırlamıştım
Malesef İlknur. Aslında mesleğimle ilgili kısa bir deneyimim oldu ancak devamı gelmedi ve nerdeyse 6-7 yıldır meslekten uzak kaldım. Ama gerçekten çok isterdim. Şunada birçok su ürünleri ile ilgili firmada arkadaşlarım var ve nerdeyse hepsi çok güzel pozisyonlarda çalışıyorlar. Sen neler yapıyosun? Mesleğe devam mı?
malesef ve çokta üzülüyorum evdeyim işsizim çok isterim mesleğimizde çalışmayı çok seviyorum çünkü mesleğimizi
Hoşgeldiniz... İlknur Kardeş ; Öncelikle Aramıza ve Ailemize Hoş Geldin. Araştırdığın ve aradığın konular ile tüm can dostları burada bulacağından eminim. Keyifli ve zevkli paylaşımlar.
teşekkürler yörük efe bişe dicem aramızda kalsın ama lütfen (şaka tabiki) bende yörüğüm aslen adanalıyız
hoş geldiniz umarım forumda sizdende faydalı bılgıler edınebılırız malum sazan avcıları sazana en hızlı açlık ve yemlenme reaksıyonu olan yemlerı aramaktalar bunlardan bırıde benım paylaşımlarınızı beklıyoruz
hoşbulduk elimden geleni yapcam bu konuda biraz araştırma yapmam lazım öncelikle. hemde öğrenmiş oluruz.
Böyle yazarak nobel ödülü alabileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun, birşey başarmak isteyen insan önce mücadele eder, burdaki herkes en basitinden bir balık tutmak için bile mücadele eder, cüzdanıyla olsun, rüzgarla olsun, dalgayla olsun kendisiyle olsun, şartların üstesinden gelmek için... hepimiz amatör balıkçıyız, bilgimiz eksik olabilir ama görgümüz tamdır çok şükür... Denize bakıp ta bu deniz dalgalı rüzgar da var burda av olmaz diyen balıkçı kamil değildir, balıkçı değildir, bildikleri nafiledir... anlayana!!! İlknur kardeş kusura bakma ama bu siteye ve arkadaşlarıma ve dolayısıyla bana yapılan böyle bir densizliğe bir çift kelam etmek istedim. Burada geçirdiğin zaman arttıkça ne güzel insanların içinde olduğunu anlayacaksın, Kimse burada kasıtla kalp kırmak için yazmaz, herkesin bir uslubu vardır, hep aynı notadan müzik olmaz, farklılıklar güzellik katar, zenginliktir... Keyifli paylaşımlar