[IMG] saygılarımla [IMG]
Sevgili Yasin Oldumu şimdi...Böyle kuru kuru resimle olmuyor değil mi ? Hani bunun av hikayesi Artık onuda yazda biraz daha renklensin konu
Hikaye arkadaşlar bu balığı ankara çamlıdere barajına sadece yemleme için gittiğim 2004 sazan avı yasağı bitmeden yakaladım.aslında amaç sadece yemlemekti ama şeytana uyup 2 adet olta attım.10 dakika sonra geliverdi bende çok şaşırmıştım..balık dişiydi ve karnı yumurta doluydu..size yemin ediyorum fotoğraf çekip tekrar suya bıraktım.bi daha da sezon açılmadan kesinlikle oltamı atmadım ve atmam da sulara..
Yasin kardeş yemin etmene gerek yok. Sana inanıyoruz. Ayrıca taşıdığın amatör ruh, sana bunu yapmanı gerektirirdi.. Teşekkürler
2003 Yili 2003 yılında kızılırmak kırıkkale civarında aralık ayı başında calı gümüş balığı ile avlamıştım. biri 6 kg diğeri ise 5 kg dı kuzuların..
Yasin kardeşim sana inanıyor ve balığı bıraktığın için de seni gerçekten tebrik ediyorum.Senin gibilerin var olması gerçekten güzel.
bide cep telefonundan jandarmanın nasıl aranabileceğini çözebilsem..her gittiğim yerde tırıvırı illetiyle karşılaşıyorum..kimsenin gözünün yaşına bakmıycam valla..