Benim İçin Bir İlk... İlk Rapor Ve İlk Turna...

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında Togay tarafından paylaşıldı.

1. fatihbayram

fatihbayram Fatih

Favori Kamış:
    riwer
    Favori Makine:
    shimano
    En İyi Avı:
    Karagöz 1350 gr. Levrek 50 cm
    Bu ne yaa. Ayıp değilmi. Kandırırdın beni şöle balık tuttum böle balık tuttum. Olum bu essahmış. Tebrikler kardeşimee. İnşallah daha büyükleri nasip olur.
    (Gökhan abi balığın videosunu değilde senin balığı çektiğin andaki yüz ifadeni çekseydi ne güzel olurdu :) :) :) )

2. Eran

Eran Erhan Arı

Favori Kamış:
    Shimano nexave 5-20 gr 210-240 cm
    En İyi Avı:
    47 cm levrek
    Tebrikler Togay abi!! Çok güzel balıklar, balıklardan daha güzel bir av güncesi daha ne olsun??? Gelecek avların daha bereketli daha aksiyonlu geçer umarım, sağlıkla kal!! :) Ufaklık çok tatlıymış bu arada abi, allah bağışlasın ananlı babalı büyütsün. :)

3. koate

koate Baybora TUĞRUL

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 240
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500FB, Okuma Octana OT-30
    En İyi Avı:
    gümüş balığı, 4 cm
    Budur.. tebrikler.. ellerinize sağlık, anlatım gerçekten harika. nice trofeler yakalaman dileğiyle.. Avın daim olsun..

4. ademkaplan

ademkaplan

Başımın ağrısı geçti, ayrıca yazınızı okuduğumda bazı edebiyat derslerine konu olabilecek saptamalar da tespit ettim.Çok güzel bir anlatım olmuş,Tebrikler.

5. selcuk_06

selcuk_06 selçuk özçetin

Favori Kamış:
    D.A.M.
    çok güzel bi anlatım çok güzel bir av tebrik ederim..

6. simendifer

simendifer Sennur

Eh, bu anlatımla turnayı biz yakalamış kadar olduk zaten. :) Tebrikler, çok endamlı bir turna. Çok da güzel bir av hikayesi olmuş. Bereketli avlarınızın devamını dilerim, dahasına rast gelsin. :)

7. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Rapor için tşekkürler Togay bey güzel bir av büyük turnanın içinden ne çıktı acaba merak ettim ne kadar tombul öyle sanırım büyük bir balık yutmuş

8. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    fotoğraf karelerine zaten senin mutluluğun yansımış be kardeşim :)turnanında maşallahı varmış öyle bir anlatmışınki sanki o turnayıda beraber tuttuk;)

9. göksen inal

göksen inal göksen

Favori Kamış:
    okuma salina spin 2.40
    Favori Makine:
    pen pursuıt 3000
    En İyi Avı:
    henüz levrek yok
    kardeş eline sağlık çok güzel anlatmışsın . daha nicelerine diyorum .rastgele

10. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Fikrine, emeğine sağlık.Tadında avlarının devamı dileğiyle, selamlar Togay.

Uzun bir süre deniz out, turnalı tatlısu in.:)

11. goksungokhan

goksungokhan Goksun Gokhan Kaynak

En İyi Avı:
    dorado 4.3 kg., barracuda 3.4 kg., kedi baligi 3.3 kg.
    Cok guzel rapor, keyifle okudum. Masallah av cok guzel, nicelerine insallah. Selamlar kardesim.

12. kral-ozcan

kral-ozcan ömer

En İyi Avı:
    7kg turna 100 cm ve 10 kg aynalı sazan
    Togay abi öncelikle aramıza hosgeldin güzer bir raporla çok güzel bir giriş yapmısın Allah tan devamını dilerim ellerine saglık:).

13. Togay

Togay H.Togay YILMAZ

teşekkürler beğenmenize sevindim, rapor biraz uzun oldu ama detaylara yer vermek istedim...

teşekkürler...

:) evet aynen öyle oldu... teşekkürler

teşekkürler, bilmukabele...

teşekkürler kardeşim, tabiki öğrenemezsin :) öğrenebilecek olsaydın zaten raporda belirtirdim dimi :) hem bursa da kaç tane tatlı su birikintisi var ki... ama yine de sana birkaç tavsiye vereceğim...
    1)gölbaşı
    2)hasanağa barajı
    3)bayramdere barajı
    4)demirtaş barajı
    5)uluabat gölü... bunların hepsinde turna var, umarım denk getirirsin...

:) gel bursaya birlikte gidelim kardeşim...

:)teşekkürler .. evet bu avdan sonra tatlı suya bakış açım tamamiyle değişti...

teşekkürler iyi dilekleriniz için... abi bu tulumun markası spro... ama çizmesiz bunu belirteyim... ancak inanılmaz rahat ve kullanışlı... önde ve yanda cepleri var... bide yanlarda permuarlı cepler var... benim yaptığım hatayı yapıp çamaşır makinasında yıkatmazsan ne su geçirir nede rüzgar... hala geçirmiyor ama özelliğini kaybettiği için çok fazla suya maruz kaldığında biraz nemleniyor içi...aldığım yerden senin için alıp kargolayabilirim... arkadaşımın dükkanı olduğu için ben 75 e aldım... ve iyikide almışım... tekrar söliyim, çizmeleri yok ama bence zaten çizmesi olsaydı bu kadar rahat olmazdı... talepte bulunursan beklerim...

teşekkürler...

14. Togay

Togay H.Togay YILMAZ

çok teşekkürler... bilmukabele...

aynen öyle oldu... çok uzun dimi, umarım sıkmamışımdır...

teşekkürler beğenmenize sevindim... sizede rast gelsin...

çok teşekkürler abicim, beğenmene sevindim...

:) çok teşekkürler... daha büyüğü ile baş edebilirmiyim bilmiyorum ama butecrübe yeterince iyi geldi... bakalım kısmetimizde daha büyüğü var mı göreceğiz... ama bu balığın bu kadar büyüdüğünü hatta çok daha büyüdüğünü öğrendiğim için artık kendime 60 cm ve altı için kota uygulayacağım... bunda kararlıyım...umarım açılışı yapar ve çok daha büyüğünü bizimle paylaşırsınız...

sen gel hele bursaya... ama motoru dikkatli kullan tamam mı :) öptüm kardeşim...

teşekkürler...

Allah binkere raz olsun abicim... elleriniz trofeler görsün inşallah... çok teşekkür ederim... nazar mazar kalmadı üzerimde sayenizde...

teşekkür ederim... daha iyisi size olsun ...

ben teşekkür ederim ince yorumunuz için... daha iyisini tutmanızı diliyorum...

15. emrepasa

emrepasa emre

Togay aga tebrikler. Güzel balık maşallah.ŞÖyle soruyum balığı Ankara istikametiden mi tuttun:)Hava güzel gözüküyor,o önemli faktor olmus.
    Rastgele.

16. Togay

Togay H.Togay YILMAZ

eh be canım abim... benim yalan söylediğimi ne zaman gördün... gerçi Allah göstermesinde... neyse sen bana eşkina tutturdun, bende sana turna tutturcam söz... hatta yeni sözleşme yapıyoruz seninle... bundan böyle sen turna tutuncaya kadar, tutulacak olan tüm turnalar senin, tutulacak olan bilimum kalkan, eşkina, mırmır, levrekler benim... tamam ... anlaştık.. hadi hayırlı olsun :)
    bırak videoyu ben ilk 10 saniye kendime gelemedim, öyle durmuş olayın ne olduğunu anlamaya çalışıyordum... Gökhan abi bi silkeledi beni.. Aloo Togay Kendine Gel olayı yalan değil gerçek yani :)

İzmirde patlama yapmanı bekliyorum, yüzümü kara çıkarma sakın...
    randımanlı avlar yapman dileklerimle... seni çok seviyorum, Allaha emanet...

canım kardeşim nerelerdesin sen... ne sen ne akçay hiç uğramadanız bursaya ... bakın bekliyoruz mutlaka... teşekkürler iyi dileklerin için... ufaklık büyüyor bakalım Allah sonunu hayır eder inşallah... en kısa zamanda birlikte olmayı diliyorum...

çok teşekkür ederim, bilmukabele :)

teşekkürler güzel yorumlarınız için.... yazdıktan sonra Türkçe öğretmeni olan eşime okuttum, dünya kadar hata buldu :)

teşekkür ederim...

:) teşekkür ederim... ayrıca konunun ilgili yere taşınması konusunda gösterdiğiniz alaka içinde ayrıca teşekkür ederim.. bursa organizasyonunda tanışamadık, umarım yapılacak bir organizasyonda tanışırız... saygılar...

rica ederim abicim, daha büyükleri size olsun inşallah...

büyük ustam... keşke sankiler gerçek olsada bursaya teşrif etsen birde biz seni misafir etsek, güzel bir av gerçekleştirsek... teşekkür ederim güzel yorumların için...ellerinden öpüyor yollarını gözlüyorum... ha unutmadan pehlivana söyle bana o el yapımı kaşıktan bi tane lazım... bana verdiğinizi suya kaptırdım :)

çok teşekkür ederim, bilmukabele...

:) aynen öyle nuri abim... ellerinden öpüyorum beğenmene çok sevindim... saygılar hürmetler...

17. Togay

Togay H.Togay YILMAZ

Öncelikle aranıza hoş buldum :) çok teşekkür ediyorum dostum, daha irilerini tutmanı diliyorum.. Allahıma emanet ol inşallah...

Teşekkürler... tam tersi, izmir istikameti diyelim olurmu ? :)

çok teşekkür ederim abicim, niceleri size nasip olsun inşallah...

18. emrepasa

emrepasa emre

o zaman resime bi daha bakmam gerekiyor heralde:)İzmir istikametindeki derelerde avlanırım gölleri pek bilmem gel ama suan baskınlar olduğu için derelerde iş yapmıyor...neyse bakarsın yarın bende güzel bir haber veririm...

19. feridun_45

feridun_45 feridun dönmez

togay kardeşim,öyle bir anlatmışsınki ilk kaçırdığın turna bir an sudan çıkıp ,sana tekme tokat dalacak sandım:):)
    bu güzel anlatımın ve paylaşımın için çok teşekkür ederim.

20. erto

erto erol

En İyi Avı:
    turna 6 kg 1mt.
    hay maşallah.