Beş Aylık Hasret

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında stres_yapma tarafından paylaşıldı.

1. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan

Yahu damat, senin başka işin yok muydu allasen..:rolleyes:

Yine çatık kaşlar, kızgın suratlar, tehditler gırla gidiyor. Ne yapsın bu zavallı adam, hangi suya düşsün. :eek:

Kardeşlerim benim, iş olmuş-gitmiş. "vaayy niye?" demenin, kimseye bir faydası yok ki :) :eek: :)

2. stres_yapma

stres_yapma MURAT

Favori Kamış:
    Şamandralı olta
    En İyi Avı:
    Aynalı sazan 6,350 kg. lık. Gökkuşağı alabalığı 2,900 kg.lık.
    He vallaha kuzgun açıldı gittik ha diyeceksinki ustayı nasıl razı ettiniz malum benim arabanın üzerinden tır geçince sağolsun usta ikilemedi ve bizi Kuzguna taşıdı.Sen geldiğin dönemde sadece Kuzgun yapabiliriz gökkuşağı alası için çünki yasak dönem başlıyor mayıs 15 ağustos 15 diğer göllerde de gökkuşağı var ama gelir bir jandarma sıkıntı çıkarır.Kuzgundaki jandarma olaya vakıf olduğu için sıkıntı çıkarmıyor.Aklıma gelmişken kısmet olursa erdemin tedavisi için istanbula geliyoruz buradaki merkez rehabilitasyon olduğu için farklı farklı hastalar var ve bizim erdem onları görünce az ürktü bizde istanbulda kesin karar kıldık.Ve bana acil tarafından bir araba lazım:D:D

Teşekkür ederim. Bir şeyler yapmaya çalıştık ve yazdık günümüz iyi geçti . Birbirinin benzeri olursa pek yazmayı tercih etmiyorum arada bir farlılıklar olduğunda yazıyorum.Kısmetimizde varsa yine yazarız.Herkese bol ve tadında avlar dileği ile.
    Birileri ballinin istanbula gittinden ama haberi olmadığında bahsetmiş .Birileride haberi olduğunu söylemiş.Bana göre Siz Balliye sorun istanbula gittimi???:D:D:D

3. simendifer

simendifer Sennur

Olup bitmeden önce de "vayyy niye?" dedik ama merhamet eden olmadı hatırlatırım. :cool:

4. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Peki, "bir merhamet eden" olmayacak mı :eek: :eek: :eek:

5. LevTolsToy

LevTolsToy Mucip Kına

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    25gr kayabalığı
    "merhamet etmeyene merhamet olunmaz" diye genel bir ilke vardır ilgililere hatırlatırım. Zaten balli büyüğümüz de Galata'daki balıkları ve balıkçıları beğenmedi sanırım. Erzurumun dağlarında gezmedik dağ,taş,dere,göl,çay bırakma, sonra gel Haliç'te binbir güçlükle olta atan, hatta bazen edepsizlikle suçlanan amatör balıkçı kardeşlerimizi beğenme...Ne merhameti, asla ve kat'a, diye düşünüyorum.. ehu ehu

6. LevTolsToy

LevTolsToy Mucip Kına

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    25gr kayabalığı
    İstanbul'a bekliyoruz

7. stres_yapma

stres_yapma MURAT

Favori Kamış:
    Şamandralı olta
    En İyi Avı:
    Aynalı sazan 6,350 kg. lık. Gökkuşağı alabalığı 2,900 kg.lık.
    Sevgili Murat, kaza için geçmiş olsun küçük bir tokuşma sanmıştım ben. arabam emrinizdedir. İstanbul'a beklkiyoruz.[/QUOTE]

elbette emrimize amade edeceğinden şüphem yok asıl mesele istanbula geliş gidişte olacak sanırım malum Ali ere daha küçük ve otobüsle yolculuk ta bize çok çektirir.

Son düzenleme: 6 Mayıs 2009
  8. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Hocam, size de peki. ;)

"bir merhamet eden" olmayacak mı :eek: :eek: :eek: