Bestway 65001 Voyager 500 Bot (361 * 165 Cm)

Konu, 'Şişme Botlar' kısmında uraltay tarafından paylaşıldı.

1. uraltay

uraltay ömer

Favori Kamış:
    LINEAEFFE SPIRIT SURF KAMIŞ 3.90M
    Favori Makine:
    OKUMA AV 45
    En İyi Avı:
    kraçe :)
  2. fish founder

fish founder Özgür

3. uraltay

uraltay ömer

Favori Kamış:
    LINEAEFFE SPIRIT SURF KAMIŞ 3.90M
    Favori Makine:
    OKUMA AV 45
    En İyi Avı:
    kraçe :)
    ewet linkleri inceledim de burdaki konuşmalar beni aşıyor. tercih edilen botlar 500tl nin üzerindeler. ben senede 2-3 kere girsem göle yeter bu botla. fiyat 150 tl. benim merakım bu veya benzeri bot kullananlar varsa tecrübelerinden faydalanmak, 3 kişi açılıp misina sarkıtabilir miyiz mesela.

4. 56562

56562 xxx xxxxx

Ömer Bey merhaba,

Elbetteki 3 hatta 4 kişi açılıp olta sarkıtabilirsiniz. Yalnız aşağıdaki maddelerin tamamını dikkate almak şartı ile ;

1- Mevcut kürekler ve bağlantı sistemi ile asla uzun mesafe alamazsınız. Ya kürek yada küreği bota bağlayan düzenek kısa sürede yıpranacaktır. Dolayısıyla binen herkesin iyi yüzme bilmesi ve düzgün bir can yeleği takması gerekir.

2- Olası bir ani rüzgar çıkıp, botu açığa doğru atmaya başladığı zaman, hiç direnmeyip botu kaderine terkedebilmeli ve derhal suya inip yüzerek kıyıya çıkmalısınız. Kürek gücü ile bu büyüklükte bir botu rüzgara karşı hareket ettiremezsiniz.

3- Attığınız oltaların iğnelerinin bu botun yapıldığı malzemeye çok kolay saplanacağını unutmayınız.

4- Oturma yeri olmaması ve yumuşak tabanı nedenleri av süreniz uzadıkça bel ağrısı, aşırı yorgunluk v.b. şikayetleri kabulleneceksiniz.

Para ve karar sizindir. Bütçeniz ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda en doğru seçimi yaparsınız umarım.

5. kemalyaman34

kemalyaman34 Kemal

Favori Kamış:
    Muhtelif çap ve markalarda makina ve kamış
    En İyi Avı:
    Turna : 72 cm.
    SEA HAWK II bence sizin için ideal. fiyatı 350.-TL civarı. voyager' e göre daha sağlam ve daha ufak. kürek kilitleri var. ben kullanıyorum. memnunum.

6. avcı22

avcı22 Mesut Turan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 3.4 kilo
    Ömer Bey bu botlarla ilgili sitede daha önce yazılar çıktı.Benim size tavsiyem aynı sitede satılan Delta Navigatör botlar.Bende var.Siteyi araştırırsanız görürsünüz botumu.Delta Navigatör botlar Voyager botlara göre çok kaliteli.Ve kesinlikle 3 mt altında bot almayın derim.