Bilent yildirim-Cihan Güdücü 7 Haziran Terkos Sudak avı.

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında bilent yıldırım tarafından paylaşıldı.

1. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    Ali kardeş bu günekadar istanbulda virüslü keneye rastlanmadı en fazla bir hastaneye gider keneyi çıkarttırırsın;)
    veya kenkov isimli ilacı alıp bir gün önceden giyecek olduğun kıyafetlere ve ayakkabılara sıkar 2-3 saat havalandırdıktan sonra giyersin:)

2. bilent yıldırım

bilent yıldırım bilent yildırim

ben sinkov kene etkili kullandım,ayaklarımıza sıkmamıza rağmen,birini çorap ta yakaladık.
    acaba bize yine bişeyleri kakalıyorlarmı bilmem,haberiniz ola.iyi bir markadan sonuç alan varsa paylaşsın vallahi.

3. claytron

claytron ALİ

Favori Kamış:
    albastar
    En İyi Avı:
    yayın 8 kilo
    Bende birkaç kişiye danıştım bu konuyu herkez emin olmamakla birlikte normal kenedir insana zarar vermez diyor ama bu insanın içini ne kadar rahatlatır bilemiyorum birazda sanş işi

4. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    ben kenkovu iki senedir kullanıyorum üstümde hiç kene görmedim ama beraber ava gittiğim arkadalara sorti çektiler :)
    sinkov kene nasıl birşey bilmiyorum ama kenkov av mahalinde değil bir gün önce giyecek olduğun kıyafetlere açık bir alanda sıkılıyor(ben balkonda sıkıyorum) ve 2 saat kadar bir süre havalandırılıyor ve ava giderken bu şekilde kullanılıyor yıkanmadığı sürece etkisi 15 gün geçmiyormuş:confused:

5. bilent yıldırım

bilent yıldırım bilent yildırim

o başka bişey o zaman bende deneyeceğim.