oncellikle herkeze merhaba.bugun yine baliktaydim ve herzaman gittigim kopruye gittim ve salmo marka rapalami basladim atceke ama tik yok ve daha sonra 2 metre kadar uzagimda yavru baliklar atlamaya basladi ve boylari 6-7cm civarlarinda idi ve hemen bunu gordukten sonra o boylarda silikon yemi alip oraya atceke basladim ve 5 dakika icinde bu ufakligi yakaladim. herkeze rastglele ve Hollanda dan selamlar
onurcum tebrikler..tabiki sende kelek olmaz tüm kalbimle buna inanıyorum.. anlaşılan o ki sanada özel bir bölüm açmak gerekecek.. değerli modlarımız bu konu ilede ilgilenebilir..
Onur ve onun klasik pozu. Tebrikler. Bir de başka pozlar vermeyi denesen be Onur hep aynı açıdan hep aynı formda ki fotolar artık benim zihnimde anlam kargaşası yaratıyor. Ben bunu daha önce görmüştüm cinsinden
tesekkurler Akin.artik balik sayisindan cok boyu beni daha cok ilgilendiriyor .rekorlarimi tazelemek daha hos .bir tane olsun temiz olsun.ayrica sanada rastgele ve bol sans
tesekkurler.yav bu poz olayi dedigin gibi hep ayni ama yapacakta bisey yok.tek basina avlandigim icin cep telefonu ile fotograf cekiyorum ,avlandigim yerde pek insan olmadigi icinde birisine rica edip cektiremiyorum.bazen bende karistiriyorum ve ne zaman tuttum bu baligi dedigim bile oluyor
tesekkurler.Allahtan baliklari geri birakiyorum dedigin gibi tuttugum belli noktalarda balik kalmiyacak.