Bir Başkadır Canım İzmir'im

Konu, 'Gerçekleştirilen Organizasyonlar' kısmında granyoz tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Zeybeğin asıl adı

Zeybeğin asıl adı

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    çekerken 3-4 kiloluk çipura sandığım vatoz :)
    Evet foça, tekne, çipura, tekir ve mangal. Foça organizasyonu için teknem (kaptanı ile birlikte):D ve tüm kerterizlerim emrinizde.:)

2. Kaçmak yokkk kardeşim Allahın izni ile gider yine balığımı tutamadan gelirim.:D :D

3. Zeybeğin asıl adı

Zeybeğin asıl adı

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mutlu tekne çok bizde benim kayın pederde de var. Açıkta kalmazsın:D

4. levent_izmir

levent_izmir levent

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    3 kg ortaya karışık
    foça mangal çupra ne zaman gidiyoz :D

5. kennyg

kennyg

Favori Kamış:
    el oltası,kamış,sahte balık
    En İyi Avı:
    50 kg,benim hanım,balık burcundandır da kendisi
    Birisi bayramda mı dedi?:eek: Denizin ortasında bayramlaşmak mı?:confused: Hadi canıımmm...Ok!Ben varım:D ,börekler benden..;)

6. ogun

ogun

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    2006 bodrum 1/2kg levrek
    abi valla o kovanıda getirmesen olmaz nasıl poz vermissin oyle:D

7. lustral

lustral osman karatepe

Favori Kamış:
    klasik 3'lü takım
    En İyi Avı:
    sazan 7.250gr
    güven abim sanat için herşeyi yapar...:D

8. ogun

ogun

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    2006 bodrum 1/2kg levrek
    tabi sanatcı ruhu var birde su kalamar isini kapsak ondan iyi olacak:D

9. Merhaba

Yaşanmış güzel gün için herkese teşekkürlerimi bir borç bilirim.

Kısaca günün özetini bir de benden dinleyin ..

Bir gün öncesi son hazırlıklarımı bitirmiş.Listelerimi kontrol etmiştim .Organizasyon iyi bir şekilde sorunsuz gidiyordu .

Avlardan önce kesinlikle uyuyabilen bir insan değilim .Yapımda var bu ve gece son ana kadar herkes yatağına yatana kadar sitede ben vardım.Hatta Güven ağabilme son bir mesajla gönderdikten sonra sitede yalnız bir şekilde dolaştım .Biraz Bigfish görüntülerini seyrettim.Biraz CIE Maimi dizisi biraz one the tree hell dizileri derken saati üç yaptım biraz Oyunda oynamadım değil …

Vakit gelmişti.

Gitme vakti .Koş ümit Koş. Ümit üzüm al .:) Ümit bu üzüm. İlk okulda hecelediğimiz bir sözdü Ozaman bile hayran kitlem çoktu yani :D indim aşağıya son bir kontrol çıktım dışarı.

Burada antiparantez içinde özellikle belirteyim ( Suat bu organizasyona gelebilmek için elinden geleni fazlası ile yaptı Hafta içi mesai kalarak patronumuzun istediği şema ve dökümleri çıkarmak için kendini verdi.) ve başardı da .Gece 01:30da işten geldi. Onu kaldırmak ta bana düşmüştü .Zar zor kaldırdım .Ona Da göstermiş olduğu öz veriden dolayı teşekkür ederim .Canım kardeşim.

Evin ordan hareket ettiğimizde saat 04:30 du .İki dakika vardığımızda Burak ta yeni gelmiş.
    Bizi bekliyordu .Zaten bir dakika içinde bütün kadro hazırdı Yani zamanlamamız mükemmeldi. Bornova Grubu harikasınız .

Mutlucan beni aradı biz direk Gaziemire geçiyoruz, bizi ordan alın.Tamam dedikten sonra Akını aradım Çalıyor ama açan yoktu (Allah Dedim Karşıyaka grubu ayaklanamadı ) :D:
    Tam gruptan birilerini arayacaktım ki .Akın aradı Geliyoruz 1 dakika sonra ordayız ,gerçektende bir dakika sonra gelmişlerdi.

Gazi emire gelmiştik  Kimse yoktu.Pardon Sevgili yüce İnsan Ahmet Şenal Ve Değerli yengemizle birlikte Mutlucan ve Berkecan da geldiler. Canla konuşmamızda 5 dakika içinde ordayım demesi ile beklemeye başlamıştık ki Can geldi Arabanın arkasında gördüğüm tepsiler üzerine baya bir güldüm :D Gülüşmeler benimle sınırlı değildi :D:D Çok güzel bir görüntü idi .

Buradan Sevgili Kayınvaldesi Eşine Börekler için emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim .Ellerine Sağlık..

Daha sonra muratların gelmesi ile artık yola çıkabilirdik Bekle bizi Kuşadası biz geliyoruz .

Kısa bir yoldan sonra varmış bulunduk.Kuşadasına vakit vardı .Biraz kahvaltı biraz çayla içimizi ısıttık.
    Pardon unutmadan Nail ve Eşide bizle birlikte vardılar Kuşadasına

Bu arada Çay içmeye giderken Cihangir Abim bizi kaybetti.Allahtan Sonra Ahmet ağabilme birlikte bulduk yoksa aramızda olamıyacaktı:D

Daha sonra Teknemize doğru hareket ettik.Birde ne görelim bizim Manisa grubumuzun değerli ağabileri bizi beklemekte… Nerde kaldınız siz.? Sorusuna ilk giden olarak cevapladım Hemen Abi çok hızlısınız . Bakalım balıkta ne yapacaksınız . Cem ve Hüseyin tolga ağabimizle selamlaştıktan sonra ..

15 Dakika içinde açıldık ilk avlak yerine vardık oltaların atılışı bir hayli hızlı idi .Beklenen balıklar gelmiyor birkaç mercan derken .Yer değiştirmeye karar verdik .: )

Tabi unutmadan Birsen yengemizi unutmamak lazım o hep çekiyor balıkları :D Tabi ben basıyordum kahkahayı Birgün öncesi bu konuyuda konuşmuştuk. Aklımızı geldikçe daha bir gülüyorduk bu duruma ::D

Anlaşıldı ikinci yerde de balık yoktu balıkiçin değil Yüzmelik bir hava vardı sanki deniz çarşaf gibi süzülürken umutlarım azalmaya başlamıştı …

Açıkca balık tutmak istiyordum.Herkes gibi ama çok umut verici bir durum da yoktu .Bir mercan aldım onca kupez ve izmariti saymıyorum. Üstümüze aldığımız sorumluluk duygusu içinde herkesin balık tutmasını istiyorudum.Gelen dostlarımızın eğlenmesi benim için balıktan daha öncelikli sırada idi .

Balık olmayınca ne yaparsın tekirin var bende öğlen verdim kendimi tekire sohbet eşliğinde de şalgamına kadar düşünülmüş bir masada bir masada öğle yemeği ve canın güzel börekleri ile karnımızı doyurduk.Birazda keyif yaptık .Bu arada diğer ağabilerimizin yengelerimizin getirdiği börekler çörekler harikaydı .Yüce insan Ahmet Şenal beni düşünüp mezemide almayı unutmamış.Bende tekiri unutmadım .Saolsun Mustafa abim ve eşinin emekleri içinde teşekkür ederim .Güzel ağabilerimizin rakı ile sohpetide bir başka Bülent ağabimi unutmayalım.Burda içmeyenler alınmasın onlar bir başka.. Yalçın ağabeymi göremedim o biraz balık peşinde idi inatlaşarak .

Ben bir ara Güven abinin ciğerlerini meze yapacaktım Ama.unutmuşum ..: ) : )

Yer değiştirme turları da devam ediyordu bu arada.Birsen yengemiz hiç boşu yok nerde olursa olsun alıyordu …Bu arada Ahmet Şenalı siz düşünün .: ) : ) : )

Öğlen bir arada burağın yanına giderek yemleri nasıl takması gerektiğini balığın zaten az olduğu ve yeme gelmesi için biraz takviyeli takması söyleyerek attım denize oltasını ondan sonrada biraz sohpetten sonra oltasını verdim.. ben yine oltamın başına geçtim ….Derken burakcandan güzel bir ohhhhhhhhh sesi geldi Mercanın güzeli idi ..Engüzeli en alımlısı idi .

Ohhhh sesleri altında cihangir ağabimin ve Ömer ağabeymin mecraları ile irkildik .

Bende nemi vardı 2 numara owner iğnenin ucunda honolulu vardı .İğne balıktan büyüktü : )

Arka grubun gülüşmeleri yetmişti zaten diğer teknelere : )

Ohhhhhh koro halinde bir marş olmuştu teknemize Akının uyuklama faslından sonra güzel bir ohhhhh geldi Cihangir ağabeymiz nihayet almıştı.Nihayet çipurayı …

Arkasından Onur ağabeymizin Çuprası gelince ohhhh daha da bir arttı..

Bende nemi var honoluluuuu : ) : ) : )

Onların tatmış olduğu mutluluk benim kinin yanında hiç kalırdı .

Akşam üstü en son kuvvetli olan ohhh sesinde sonra arkadaki teknedeki arkadaşların kafasını kaldırım bakması bizi daha da güldürdü ..: ) : )

Bu güzel günde emeği olan ve katılım sağlayan herkese sonsuz teşekkür ederim..

Sevgiler Saygılar Ü.K

10. ogun

ogun

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    2006 bodrum 1/2kg levrek
    agzına saglık kardesim ne guzel anlatmıssın.tesekkurler

11. AKIN74

AKIN74

Ümitcan öyle güzel yazmışın ki, bir çırpıda okuyuverdim, hem okudum hemde okurken güldüm, karşımda oturan muhasebeci kızımızda bana baktı ve o da güldü, bende sonra kendi halime güldüm...:p

Gerçekten çok güzeldi, hele benim horultu uykum ayrı bir güzeldi...:D

Bu arada honoluları yanlış yazmışsın, ben düzelteyim dedim! O honolulu PALAZ'ıydı kardeşim unuttun mu yoksa...:p

12. ömer65

ömer65

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan 2 kg
    ellerine saglık imitçim güzel anlatım olmuş:)
    hehe benide unutmamışsın teşekkürler:rolleyes:

13. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    Ümit sana buradan tekrar teşekkürlerimi sunuyorum...
    Baştan sona bana yardımcı olarak kahrımı çektin arkadaşım.
    Utanarak,sıkılarak senden yardım istediğimde hiç geri çevirmedin beni
    Tekrar tekrar teşekkürler Ümit:)
    Bana destek olan,balık tuttuğumda heyecanımı benimle paylaşan herkese teşekkürler...

14. Zeybeğin asıl adı

Zeybeğin asıl adı

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Ümit yüreğine sağlık sürükleyici olmuş. Şalgama kadar yazmışsın valla:) Bu arada bayramda foçadayım bir organizasyon olmasa bile gelecek olanlar haber versin. Hüseyin abimle bir ağırlama operasyonu yaparız. İncir adası tekir, mangal, çipura :)

15. ömer65

ömer65

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan 2 kg
    oyyyy oyyyy oy yav sen davet etmiyonki teşvik bu resmen bak kanım oynamaya başladı bile :p :p :)

16. Zeybeğin asıl adı

Zeybeğin asıl adı

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Nedemek abi birkaç sayfa öncesindede yazdım teknem ve kerterizlerim emrenizde diye:) sen gelcem de yeter

17. Ama bu sefer tekir mangal ve semavere ilave olarak bağlama da olsun diyorum...
    Nasıl olsa ben yine tutamayacağım...:D :D

18. Zeybeğin asıl adı

Zeybeğin asıl adı

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Kesinlikle Ahmet abim ritim eşliğinde benden.

19. lustral

lustral osman karatepe

Favori Kamış:
    klasik 3'lü takım
    En İyi Avı:
    sazan 7.250gr
    ömer abi geçerken benide al abi bu sefer daha bi hazırlıklı geleceğim motorla taşıyamam ...:D :D

20. haddim olmayarak yeni topik açtım bile..:) yine izmir yine organizasyon.:)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.