Bir Başkadır Canım İzmir'im

Konu, 'Gerçekleştirilen Organizasyonlar' kısmında granyoz tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. celen.mustaf

celen.mustaf

Favori Kamış:
    kamış el oltası
    En İyi Avı:
    akya+çipura,1400,1100gr
    deniz beni çağırıyor

:D Buldum buldum,oltamı buldum. Evet arkadaşlar Allah sevindireceği haylaza önce eşeğini kaybettirir,sonrada buldurtup sevindirir misali oldu, biraz heyacan,azcık stres ve geçkalma korkusu, birde üstüne üstlük Bülent bey'inde geleceğini bildiğimden,diş doktoru korkusu'da eklenince olanlar oldu, sabahın karanlığından faydalanan olta benim arabanın içinde kendini kamufle etmeyi başarmıştı ama, gelemediği için hem pişman hemde utancından çantası bop bordo olmuş bir halde, kapılar kilitli olduğunan bizim dönüşümüzü beklemek zorunda kalmıştı,söz verdi birdaha saklanmak yokdiye,bakalım göreceğiz.17 aralık günü gerçekleştirilen ve katılabilme şerefine nail olduğumuz o muhteşem organizasyonla ilgili pek birşey yazmaya gerek duymadım resimler her şeyi yeterince anlatıyor kanaatindeyim,bu vesile ile organizasyonda emeği geçen geçmeyen, katılan katılamayan,en büyüğünden en küçüğüne kadar ailemin tüm fertlerine şahsım ve eşim adına teşekkür ediyorum,sevgiyle hoşkalın.:) :) :)

2. Mehmet PEKMEZCİ

Mehmet PEKMEZCİ

Favori Kamış:
    olta
    Sevgili Can, beni çok duygulandırdın.:eek:
    Takım ruhu dedikleri bu olsa gerek. Ama para yok,yakalasaydınız.:D

Arkadaşlar vardır ama sadece arkadaştır. Bazılarıda hem arkadaş hem dost. Çok fazla dostum yok. Daha doğrusu dostum diyebileceğim sayılı insan var etrafımda. Ama şimdi görüyorum ki aslında ne çok dostum varmış. Hepiniz bunu teker teker hakediyorsunuz. Çok fazla söyleyecek şeyde gelmiyor aklıma. Aslında bütün gece düşündüm ama:) bunları bulabildim.:D

Bir noktayı hatırlatmak istiyorum yanlız. Sanırım bu siteyi kuran var olmasını sağlayan bu vesile ile bizleri birbirimizle buluşturan adminimiz Murat'a da teşekkür etmemiz gererk sanırım. Askerde zaten İzmir İzmir diye diye heder olan sevgili Murat bunları okuyunca neler hissedecek kimbilir? Bence koca bir teşekkürü hak ediyor fazlasıyla.

Onur, inan var ya hiç bir fotoğrafımda boynum düzgün çıkmadı bu güne kadar. Naille konuşmuştuk geçende;üzerimde çalışacağını söyledi.:)

Şundan eminim ki, benim bir amcam, abilerim ve bir sürü kardeşim var.:eek: Bayramda elinizi öpmeye gelicem paraları hazırlayın.:D

3. gözün aydın mustafa hocam.. inan çok sevindim.. işin parası deyil ama kendime ait severek aldığım bişiyin kaybı inan çok koyuyor.. ekipman evlat gibi .. :)

4. AKIN74

AKIN74

Onur konuştuğumuz gibi olacak inşallah, kıyıdan 4 - 5 tekne ile resmen çıkartma yapacağız, şimdiden düşünüyorumda çok eğlenceli, şamatalı ve zevkli geçeceğini düşünüyorum...:D

Böyle değerli, güzel Abilerimiz ve kardeşlerimiz olduktan sonra hepsi olur diyorum...:)

5. ogun

ogun

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    2006 bodrum 1/2kg levrek
    ooo akın valla astık artık kendimizi 4-5 tekne masallah masallah:D

6. AKIN74

AKIN74

Ogün hayal ediyorumda "süper olacak" diyorum Kardeş...:D

Düşünsenize limandan küçük tekneler eşliğinde arka arkaya tren vagonları gibi denize açılıyoruz, ondan sonra dağılıyoruz 5 ayrı noktaya...

Teknenin birinden telefon geliyor, arayan Cihangir Abi, " çocuklar biz çok güzel sargoz, çupra alıyoruz çapa toplayın gelin:D " biz dururmuyuz hemen abi geliyoruz, nerdesiniz?:p

Sonra diğer tekneden Can arıyor, "arkadaşlar balık yoksa gelinde börek yiyip, ayran için" gelmezmiyiz Can Kardeş, yediklerimizin tadı hala damaklarımda hemen geliyoruz...:D

Çok güzel olur, çokkkk...:)

7. bmutlu

bmutlu

Favori Kamış:
    asso,yozuri.prencess,rapala
    En İyi Avı:
    ILDIR 4 kg baracuda
    Arif abi biz İzmir Huge Team iz:D

8. sentha

sentha

Favori Kamış:
    el oltası zıpkın
    En İyi Avı:
    henuz tutulmamis olandir
    oh beeee, nasil rahatladim abi.
    o oltanin kilifini fosforlu yesilden yapmani tavsiye ediyorum abi..

9. lojistik45

lojistik45

Favori Kamış:
    Olta,Zoka,Kamış,Çıkrık
    En İyi Avı:
    Sinarit, Levrek,Çipura
    Böyle bir organizasyonu'u foça'da yapabiliriz, öğle yemeği, incir adasında malgal, süper olurya, Cihangir Abi,:D

10. bmutlu

bmutlu

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    ILDIR 4 kg baracuda
    mustafa abi ben de oltanızı buldgunuz için sevindim

11. bmutlu

bmutlu

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    ILDIR 4 kg baracuda
    cok gusel olur abi insallah yaparız

12. ogun

ogun

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    2006 bodrum 1/2kg levrek
    sonra bir "oooooooooooo" seleri teklener 1km den duyuyor hemen geliyoruz.:eek: birsen yenge gene almıs kolyozları mercanları ahmet abinin yuz ifadesi bozuk :D gene umit'in ugursuzlugu der.(yanıma geldi ugursuzluk getirdi diyor):eek: ama ne hikmetse birsen yengeye ugramıyor bu ugursuzluk.:D Guzeldi guzel birdaha bulusmak uzere.:eek:

13. lojistik45

lojistik45

Favori Kamış:
    Olta,Zoka,Kamış,Çıkrık
    En İyi Avı:
    Sinarit, Levrek,Çipura
    Bende, tolga'da, emin hoca'da ve okan bey'de tekne var, bir kaç tanede kiralarız, böyle bir organizasyon da güzel olur bence.:)

14. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Vallahi ne de güzel anlatıyorsunuz :) Sanki pazar gününü bende yaşadım sizlerle :) Okumaya doyamıyorum :) Sağolun, varolun ;)

15. BİRİSİ MANGALMI DEDİ?:D :D :D

16. AKIN74

AKIN74

Hüseyin Abi'cim gerçekten çok güzel olur, hele şu mangal olayı daha da güzel olur...:)

17. Sizin canınız yeni bir organisyon daha istiyor anlaşılan....:D :D :D

Eeee börekler kimden bu sefer :D :D

18. ZANDER

ZANDER

Favori Kamış:
    RON THOMSON HARD CORE ; Yayin icin ,Abu Garcia Cardinal 505 FR Freilauf Rolle Modell 2006 makina
    En İyi Avı:
    Sazan 17 kilo . Turna 11 kg 110 cm.
    Tebrik ederim hepinizi, olganüstü güzel bir gün gecmis, siteden bir kac gün uzak kaldim, masallah güzel seyler yapmissiniz. Bizede gipta ile bakip, tebrik edip devamini dilmek düser :)

10 üzerinden 9 veriyorum. Bir puani Ahmet yüzünden kirdim :)

19. BÖREK İŞİ GÖÇMEN KAYNANAMA AİTTİR:D

ABİ SEN TEKİRDEN VE MANGALDAN BAHSETSEN YETER:) NE ZAMAN KAÇIYOZ ABİ:D

20. bmutlu

bmutlu

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    ILDIR 4 kg baracuda
    bende kandırabilirsem abi fevzi kaptanı ayarlamaya calısırım yoksa senin tekneye gelirim :) gusel bir gun olur

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.