Bir İzmir Sırtısı: Lambukalar, Palamut, Yazılı Haniler, Zargana ve İsparoz

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında koxford tarafından paylaşıldı.

1. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Abi çok teşekkür ederim. Dediğin gibi hakikaten zıpır bir balık imiş bu lambuka, onlarla tanıştığıma ben de çok memnun oldum. Semih sağ olsun bu sevinçli günü hediye etti; inşallah senin de olacağın organizasyonlarımız olacak (bizde hain planlar bitmez:D )

İsparoza ben de şaştım: Hala meseleyi anlamış değilim:)

Evet balık avının kendine özgü bir yoruculuğu var (botçulukta ise daha bir çok bu), ama bu yoruculuk hiç usandırmayan ve hep daha çok motive eden cinsten.

En kısa zamanda görüşmek dileği ile, sevgi ve selametle!

2. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Ozan çok teşekkürler; keyif almana çok sevindim. En iyi dileklerimle ve rast gele!

3. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    İbrahim çok teşekkür ederim, beğenmene çok sevindim. En iyi dileklerimle ve rast gele!

4. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Enis çok teşekkür ederim. Sağlıcakla ve rast gele.

5. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Ali Kemal güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Arkadaşlığın her şeyden evvel geldiği konusunda sana katılmamak mümkün değil.

Dediğin gibi sahteleri ekstra bir ağırlık kullanmadan çektik. Lambukanın mücadelesi ve inanılmaz renk cümbüşü konusunda da haklısın.

En iyi dileklerle..

6. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Ümit bak sen gel İzmir'e keyfini nasıl topluyoruz burada:)

Bot almak konusunda sana Semih'ten işittiğim pek özlü bir sözü aktarayım: En güzel bot (kayık, sandal, tekne, vs.) arkadaşının botudur:D :D :D

Ümit, sağlıcakla ve en kısa zamanda görüşmek dileği ile..

7. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Sevgili Fikret Abi, bu güzel sözleriniz için biz de size teşekkür ederiz. Memleketinize duyduğunuz hasretin bir an evvel sona ermesi ve memleketinizde buluşabilmek dileği ile..

Not: Kedinizin pek şirin fotoğrafı inanılmaz güzel bir avatar olmuş; yeni avatarınızı güle güle kullanmanızı diliyorum.

8. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Sevgili Erman cesaret verici sözlerin için çok teşekkür ederiz. Elbette ben de seninle tanışmak isterim; en kısa zamanda tanışmak dileği ile ve selametle..

9. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Bir İzmir organizasyonu fikrine kayıtsız şartsız destek veriyorum:)

10. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Yavuz Bey, çok teşekkürler. Sağlıcakla kalınız ve rast gele..

11. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Engin çok teşekkür ederim. Her şeyin gönlünce olması dileği ile; sağlıcakla kal ve rast gele..

12. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Abi çok teşekkür ederim; tahmininizde kesinlikle haklısınız. En iyi dileklerle; sağlıcakla kalınız ve rast gele..

13. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Nihat Abi çok teşekkürler; daha iyi bir Pazar olamazdı hakikaten. Sizin de en kötü pazarınız böyle olsun; sağlıcakla kalınız ve rast gele...

14. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Hakan Abi çok teşekkür ederim; sağlıcakla kalınız ve rast gele..

15. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Rıfat Abi bu güzel sözleriniz için canı gönülden teşekkür ederim. Neşeniz ve avlarınız daim, her şey gönlünüzce olsun. Sağlıcakla kalınız ve rast gele..

16. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Çok Sevgili Büyüğüm Vedat Abi,
    sizin paylaşımıma iştirak etmeniz beni ziyadesiyle mutlu kılmaktadır; size çok ama çok teşekkür ederim.

Sizin şeref konuğunuz olan kupes de çok hoş ve beklenmedik bir anı olmuş. Tıpkı dediğiniz gibi at-çek ile lambuka avı tarifi mümkün olmayan bir güzellik ve heyecan yaşatıyor.

Sevgili Vedat Abi, her şeyin gönlünüzce olmasını diliyor, size en içten sevgi ve saygılarımı gönderiyorum; sağlıcakla kalınız ve rast gele..

17. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Emre güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Kandırıcılar ile avcılık hakikaten çok geniş bir yelpaze. Benim İzmir dışına çıkmam pek mümkün olmuyor, fakat sen İzmir'e geldiğinde ben de mutlaka görüşüp tanışmak isterim. Her şeyin gönlünce olması dileği ile..

18. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Emrah çok teşekkür ederim. Yaşadığın en kötü anlar böyle olsun diyor, sana en içten ve güzel dileklerimi yolluyorum.

19. EUPHRATES

EUPHRATES erdem

aykut tebrıkler

guzel ve keyıflı bır gun olmus umarım daha ırı lambukalara denk gelır ve o keyfı yasarsın cekmesı muthıs zevklıdır bılırım hele surunun takibi,
    bu arada su mevsım hekım adası etrafında sırtı cekersenız guzel palamut alırsınız ben botum calınalı denıze acılamıyorum ama eo bolgede sırtı ıle cok palamut aldımiarada ırı baracuda da denk gelır

20. matti

matti murat

abi raporda avda mükemmel.tebrik ederim..