Bir İzmir Sırtısı: Lambukalar, Palamut, Yazılı Haniler, Zargana ve İsparoz

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında koxford tarafından paylaşıldı.

1. erhanbabacan

erhanbabacan Erhan BABACAN

Favori Kamış:
    Century Kompressor SS
    Favori Makine:
    Abu 6500i TSR
    En İyi Avı:
    Trança:9.970Gr
    Siz karşı kıyıda avlanırken bizde sizin karşı kıyınızdaydık :)
    Hem görsel hemde anlatım ile oldukça keyifli bir av raporuydu. Elinize emeklerinize sağlık.

En kısa zamanda tanışmak ve avlanmak dileği ile.

2. Hakan Kılıçkeser

Hakan Kılıçkeser Hakan Kılıçkeser

En İyi Avı:
    Yengeniz
    Sevgili Aykut, yine güzel bir rapora imza atmışsın, tebrik ederim,
    Aklının bir kösesinde kalsın, sahtenin önüne bir kaç çapari kösteği bağlarsan
    ve ilk Lambuka takıldığında çekmezsen adet artar, keyif de:)
    Daha da güzel avlar dileği ile

3. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    sevgili aykut her zamanki gibi harika bir rapor (senin gibi :))tebrikler afiyet olsun.

4. balikci

balikci

Aykut Merhabalar,

Öncelikle bu keyifli günceyi, böylesine güzel bir raporla sunduğun için teşekkür ederim.

İzmirimizin meşhur, her yeme maydonoz balığı ısparozun bir sahteye geldiğine ilk defa şahit oluyorum. Ne gelirse meraktan gelir misali, bu dostumuzada öyle olmuş belliki :)

Yazılıların zaten adetidir hareket edenlere saldırmaları.. özellikle kaşığın parıltısına bayılırlar. Yemli avda bir çok zaman iğneyi yuttuğundan, balığı suya salmak adına kurtarabilmek olanaksızlaşıyor. Sahte ile avcılıkta en azından bu sorun ortadan kalkmakta.

Lambukaların ilk sudan çıktığı andaki renkleri harikadır.. keşke fotoğraflayabilme imkanınız olsaydı, çok hareketli olmasından dolayı amatör avcılığının keyif verdiğinide görüyoruz.

Tekrardan bu güzel sunum için tebrik ve teşekkür eder, devamını bekleriz.

Selam ve sevgiler.

5. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Erdem güzel sözlerin, iyi dileklerin ve değerli bilgi paylaşımın için çok teşekkürler. Bu benim hayattaki ikinci sırtı tecrübem ve deniz ana sağ olsun çok keyifli geçti.

Botunu çaldırmana gerçekten çok üzüldüm. Umarım botuna en kısa zamanda tekrar kavuşursun.

Sevgilerimi yolluyor ve görüşmek üzere diyorum; sağlıcakla kal ve rast gele!

6. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Çok teşekkür ederim, beğenmenize çok sevindim. Sağlıcakla kalın ve rast gele..

7. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Erhan beğenmene çok sevindim; sizin avınız da keyifli geçmiştir umarım. O gün deniz çok güzeldi, siz karada mı denizde miydiniz?

Ben de en kısa zamanda tanışmak dileği ile diyorum; sağlıcakla kal ve rast gele!

8. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Hakan Abi güzel sözlerin ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Fakat oltanın ucunda birden fazla lambuka düşünemiyorum bile:)

En iyi dileklerimle; sağlıcakla kalın ve rast gele!

9. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Sevgili Recep Abi, bu çok güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum; sağlıcakla kalınız ve rast gele!

10. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Sevgili Murat değerli desteğin ve güzel sözlerin için çok teşekkür ederim.

Aslında delifişek balığımız isparozu pek sempatik bulurum, ama bu kadar seviştiğimizi ben de bilmiyordum. Balığı çektiğimizde Semih ile beraber senkronize olarak verdiğimiz tepki kocaman bir "Yuhh..." olduydu:)

Evet yazılılar gerçekten çok saldırganlar. İnanmayacaksın, 10 cm'lik yazılılar boylarınca sahteyi takip edip tırtıklıyorlar, hata kimisi yakalanıyor da. Ama sahte ile avcılıkta bunları salmak gerçekten çok kolay oluyor.

Lambukaların ilk andaki renk cümbüşleri gerçekten muhteşem ve senin hatırlatman da çok yerinde, keşke ilk andaki resim veya videolarını çekebilseydik. Mücadeleciliklerineyse hiç diyecek yok.

Sevgili Murat, tekrar teşekkür ediyor ve en iyi dileklerimi yolluyorum. Sağlıcakla kal ve rast gele..

11. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Tebrikler bu güzel avlarının devamını dilerim rastgele

12. erhanbabacan

erhanbabacan Erhan BABACAN

Favori Kamış:
    Century Kompressor SS
    Favori Makine:
    Abu 6500i TSR
    En İyi Avı:
    Trança:9.970Gr
    Biz karadaydık, çok keyifliydi. 2 hafta sonra sanırım inciraltı taraflarında olacağız at-çek için. Mutlaka görüşürüz.

13. alcedo

alcedo ümit

Favori Kamış:
    Abu Garcia 2.40 7-28 gr
    Favori Makine:
    Abu Garcia Cardinale 3
    En İyi Avı:
    5,5 Kg aynalı sazan, 2,250 Levrek
    Turgay abi çalışmalar sürüyor. Hanımın tayinini bekliyoruz. Tayin olduğu anda hoooop İzmir:)

14. modena

modena

ümit inşallah be kardeşim...senin çok kafa dengi bir insan olduğunu buradan hissedebiliyorum...faydalı işler yapacağız belli...

15. fish founder

fish founder Özgür

kıyıdan yaptığın harika avlara deniz üzerinde farklı türlerle bir o kadar güzel kareler daha eklenmiş,

sportmenliğinle,ava ve doğaya olan yaklaşımınla av raporlarına gerçekten çok yakışıyorsun aykut,

tüm ekibi kutlarım

16. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Eşref Bey çok teşekkürler. İzmir'den Çorlu'ya kocaman sevgi ve selamlar:)

17. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Erhan avınızın keyifli geçmesine çok sevindim.
    Karşılaşırız bir gün:)

18. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Ümit bu habere çok sevindim:) Her bi işiniz rast gitsin diyorum; buraya geldiğinizde biz de elimizden gelen yardımı yapmaya çalışırız.

19. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Özgür Abi, bu güzel sözlerin için kendim ve ekip adına çok teşekkür ediyorum.

Sırtı avı çok zevkli imiş, fakat bot veya tekne üstünden spin bence çok çok daha zevkli. İmkan olsa, ne işler yapılacak denizde...

En iyi dileklerle ve yakın zamanda görüşebilmek umuduyla..

20. modena

modena

demek bot üstünden spin avı çok çok daha keyifliymiş...yani bu demek oluyor ki bu keyfi ben ne zaman yaşayacağım...:confused: ...bana ne bende istirem...:p