Sevgili Aykut'cuğum, Öncelikle uzun zamandır planladığın projeni hayata geçirmene sevindim. Tebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun. Çok ilerilere taşıyacağını biliyorum. Avına gelince; gene çok keyifli bir av olmuş. Beni aradığında, ulaşamamana hem üzüldüm, hem sevindim. Üzüldüm; sevgili Mine ve senle beraber keyifli günler hanesine bir çizik daha atamadık. Sevindim; burun deviasyonu ameliyatının geçmesi gereken nekaat süresi boyunca ne kadar dinlenirsem o kadar iyi. Kaçırdığın ava ilk anda üzülsende, daha sonra bir anlamda "kaçır-bırak" olduğu için sevinmişsindir bence Çekimler harika. Mine'ye özel tebrikler... Umarım en kısa zamanda görüşür, özlem gideririz. Her ikinize çok çok selamlar. Sevgilerimle...
Aykut Bey, önce geçmiş olsun. Sahte size denk gelmemiş. Ama Mehmet arkadaşımızın dediği gibi, biz o balığı tutulmuş sayıyoruz. Yani Aykut :1 - Levrekspor :0.
sevgili aykut'um her zamaki gibi harika bir paylaşım varsın kaçsın saldım dersin işte napacan paylaşımlarını her zaman bekliyorum.
Güzel anlatımınıza ve paylaşımınıza candan teşekkürler. blogunuz da hayırlı olsun. Avcı ve balıkçı tuttuğunu değil, kaçırdığını asla unutmazmış, sizinki belgeli aynı zamanda Daha bereketli avlar geçirmeniz dileklerimle..
Kadir Bey teşekkürler. Sahte bana değil, eşimin montunun arkasına saplandı (Allahtan ucuz atlattık). Dikkatli olmak lazım yani.. En iyi dileklerle ve rast gele..
Emre çok teşekkürler. Oltalarımıza şeref versinler de, varsın kaçsın balıklar En iyi dileklerle ve rast gele..
Çok Değerli Büyüğüm Vedat Abi, kesinlikle haklısınız. Tecrübeyle az çok bildiğimi düşündüğüm, fakat bu videoda açıkça riayet etmediğim şeyleri şimdi sizden işitmem benim için çok güzel oldu. Aslında bu avı yakala&kaçır'dan ziyade yakala&bırak olarak tasarlamıştık En çok da, gündüz vakti bir şeyler yakalayıp videoya alabilir miyiz diye heves ediyorduk. Vel hasılı kelam, güya böyle bir çekim için hazırdık ve biri balık yakalarsa diğeri çekim yapacaktı. Fakat balık 10 m kadar ileride sahteyi alınca, önce fotoğraf makinemizi bulamadık. Aman balığı bekleteyim, fotoğraf makinesi şurada mı burada mı, kaydı şuradan alalım da avlak fazla ifşa olmasın falan derken bir şekilde kayda girebildik; ama belli ki bu esnada ben dikkat ve özenimi kaybetmişim Aslan parçası levrek de dikkatsizlik ve özensizliğimizi affetmedi tabi Gene de o canım şeyi bir şekilde görüntüleyebildiğimiz için memnunum. Öte yandan, bu video, en azından, sizin dikkat çektiğiniz hataların bir örneği olarak da faydalı olabilecektir. Balığa doğru neden o şekilde hışımla koştuğuma ise şimdi ben de pek bir anlam veremiyorum doğrusu Hayırlısı diyelim.. Çok Değerli Büyüğüm Vedat Abi, bizi bilgi, tavsiye ve hatırlatmalarınızdan hiçbir zaman mahrum bırakmamanız dileği, en sıcak sevgi ve en derin saygılarımızla..
Atilla Bey merhaba. Esprili yorumunuz ("Oooooo harika kaçırmışsın balığı, Levreği kaçırmak o kadar zevkli bir şey ki anlatılmaz anca yaşayan bilir ") bize nasıl sevinç kattı anlatamam, çok teşekkürler. Merak etmeyin buralardayım Bu blogu - belki daha çok kendim için - derli toplu bir günce olarak düşünüyorum. En iyi dileklerle ve size de rast gele..
Eser Bey merhaba teşekkürler. Levrek avı için diğer koşullar varsa ve civarda levrek bulunuyorsa bence farketmez diyeceğim ama tamamen çakıl bir sahilde de hiç avlanmadım doğrusu. Diğer levrek avcıları daha doğru bir fikir verebilecektir umarım. En iyi dileklerle ve rast gele..
Okan Bey çok teşekkürler. Eeee, dediğiniz gibi, ara sıra bunlar da olacak En iyi dileklerle ve rast gele..
Alpay Bey çok teşekkürler. Siz de Mehmet Bey gibi beni kayırıyorsunuz Arkadaşınız biz balıkla uğraşırken (yani balığı kaçırmakla meşgulken) yanımıza kadar koşup gelen kişi idi herhalde. Her halükarda kendisine selamlarımızı iletiniz lütfen. Avlağın kalamar yaptığını işittiğime çok sevindim; önümüzdeki haftalarda favori avlağınızda levrek ve kalamar kovalayabiliriz belki? Alpay Bey, en iyi dileklerimizle ve rast gele..
Doğan Bey merhaba. Merak etmeyin buralardayım Blogu daha ziyade kendim için derli toplu bir arşiv olarak düşünüyorum. En iyi dileklerle, görüşmek üzere ve rast gele..
Kaan merhaba ve teşekkürler. Blogu açıkçası - belki de daha ziyade kendim için - derli toplu bir günce ve arşiv olarak düşünüyorum; ama buralardayım Balık bu: Zaman zaman ama bizim hatamızla, ama kendi gücü ve becerisiyle, ama bunların tümünün etkisiyle kaçacak elbet. Dediğin gibi, nasipten öte köy yok Kaan en iyi dileklerle ve rast gele..
Özcan Bey merhaba ve çok teşekkürler. Merak etmeyin, blogu derli toplu ve daha ziyade kişisel bir günce olarak düşünüyorum, buralardayım her şeyin gönlünüzce olması dileği, sağlıcak ve selametle..
Çok Değerli Büyüğüm Fikret Abi, çok teşekkür ederim. Mine Hanım'ın kameramanlığına benim de diyeceğim yok (bu arada, o da size teşekkürlerini iletiyor). Balıklar oltalarımızı ve kameralarımızı böyle şereflendirsinler de, varsın kaçsınlar diyeceğim ben de. Sevgili Fikret Abi, en iyi dileklerimizle ve rast gele..