Emrah çok teşekkürler ve spin camiasına hoş geldin Tuttuğun ilk baraküda için tebrik ederim; spinle de en güzel avları yapmanı canı gönülden diliyorum. Bu arada, ilk baraküda'nın bir raporu var mı? Büyük merakla aradım şimdi ama bulamadım Sevgili Emrah, en iyi dileklerle ve rast gele..
Gökhan Bey çok teşekkürler. Kaçsa da heyecanı bile yetiyor gerçekten. En iyi dileklerle ve rast gele..
İlyas Bey merhaba ve çok teşekkürler. Video'nun ders niteliğinde olması ile ilgili olarak: Çok Değerli Büyüğümüz Vedat Abayoğlu, yukarıda bazı hususlara dikkat çekmiş ki, onun gayet güzel bir şekilde dile getirdiği bu hususlara riayet edilmediğinde ne olabileceği konusunda gerçekten iyi bir ders niteliği taşıyor bu video İlyas Bey, en iyi dileklerle ve rast gele..
Sevgili Mehmet Abi merhaba; gününüze neşe katabildiğimize çok sevindik Sizn hikayeniz de gerçekten çok hoş. Eeee, bazen de balık - hem de böyle son anda - kaçacak tabii Sevgili Mehmet Abi, en iyi dileklerle ve rast gele.. Not: Mehmet Abiciğim, telefonumu özelden gönderdim.
Murat merhaba ve çok teşekkürler. Aynen dediğin gibi: "Yine de levrek kıyıya gelene kadar adrenalini hissetmek paha biçilemez". Sevgili Murat, en iyi dileklerle ve rast gele..
Çok Değerli Büyüğüm Bahadır Abi, çok teşekkür ediyorum. Bu blogu tecrübelerimin - muhtemelen en çok kendi yararıma - derli toplu bir güncesi olarak düşünüyorum. Dediğin gibi, ilk anda üzülmüş olsak da (o dehşet verici şok durumu) şimdi düşündükçe ay çöreği gibi sırıtıyoruz. Ama görüntü alabilmemiz de çok güzel oldu doğrusu - Mine Hanım'a gerçekten tebrikler Bahadır Abiciğim, söz konusu olan sağlık oldu mu, balık malık hikaye: Sana ulaşamadığımıza ben de sevindim, sonradan hava patladı çünkü. Bu vesileyle bir kez daha büyük geçmiş olsun diyorum. Umarım, tıpkı ameliyatının iyi geçmiş olması gibi, nekahat dönemini de çabucak ve en iyi koşullarda atlatırsın. Sevgili Bahadır Abi, beraberce geçecek daha nice nice zamanı "doya doya teneffüs etmek" dileği, sevgi ve saygılarımızla..
Ümit Bey çok teşekkürler. Sahte bana batmadı ama eşimin montunun arkasına saplandı (ona da bir şey olmadı çok şükür); çok dikkatli olmak lazım. Siz de Mehmet ve Alpay Beyler gibi beni kayırıyorsunuz Ümit Bey, en iyi dileklerimizle ve rast gele..
Recep Abi çok teşekkürler. Levrek bizim oltamızı ve kameramızı böyle şereflendirsin de varsın kaçsın hakikaten Recep Abi, en iyi dileklerle ve rast gele..
Arda Bey teşekkürler. Buradan avlak bilgisi veremeyeceğim; anlayışla karşılayacağınızı umuyorum. En iyi dileklerimizle ve rast gele..
Centilmen Oğlum En nihayetinde,hakikaten içimi tamamiyle doluran gençlere oğlum yada kızım deyiveriririm. Emsallerinden üstlere tırmanan hitabetin gözlerimi yaşartmıştır. Eşine düşkünlüğün,sıkca ondan, kıymetini tam manasıyla belirterek bahsetmen ise,hissiyatımı doruklara çıkartmıştır. Ben aslında sen ve senin gibiler için varım. Arada sarfettiğim sivri cümleler,güzelliğinizi gölgelendirebilirler diyedir. Forum ortamlarında hakikaten işinin ehli ustalar vardır. Ancak onların tam olarak kavrayamadığı vede uygulayamadığı en büyük eksiklikleri paylaşımcı yanlarını tam manasıyla ortaya koymamalarıdır. Oysa sizler herşeye layıksınız. Birgün sırf sizleri görmek,sesinizi duymak,cemallerinizi beynime kazımak için geleceğim. Herşeyinize saygı duyuyorum. Sevgim arkasından gelmektedir
Maalesef o balik icin rapor acma geregi duymadim.Cunku cok ta buyuk degil.Sanirim 40 cm gibi bir barakuda. Normalde bugun gidip bir bomba patlatip rapor acmayi dusunuyordum ama maalesef arkadas mesaiye kaldi bugun ve gidemedik.Yarin yada bir sonraki gun umarim tutatim yine ve raporlarim. Rastgele... (bambaska imis bu spinin tadi da be Aykut .Virusu kaptim gayriiii )
Aykut eline saglik. Yakalasaydın gozumuze kucuk gelecekti, kacirman gozumuzde buyuttu. Bence gayet keyifli olmus, blogunu da boyle bir hikaye ile acman bambaska bir anı olacak ilerde. tekrar ellerine saglık.. Mert
Aykut kardeşim balık sana zahmet vermeden bırakıvermiş iğneyi Ya eline falan batıverseydi Seni uzun zamandır takip ediyorum. Tüm yazıların ve raporların taktire şayandır. Sen aslında spin balıkçılığının bir spor dalı olduğunu tüm görselliğiyle ve anlatımıyla bize gösteriyorsun... Eşinin sana verdiği destekten ötürü de çok şanslı olduğunu belirtmek isterim... Bu arada açtığın blog için de hayırlısı olsun... Eşin ve sana sonsuz mutluluklar dilerim... Hani derler ya "bi yastıkta kocayın" diye , bence ""bi avlakta kocayın"" inşallah........
Mert Bey çok teşekkür ediyorum. Şimdi o videoyu izledikçe ben de çok keyif alıyorum, sizin de keyif almanıza çok sevindim. En iyi dileklerimle ve rast gele..
Şafak Bey merhaba. Bu son derece güzel ve cesaret verici sözleriniz, eşsiz güzellikteki iyi dilekleriniz için size çok teşekkür ediyoruz. Siz de en iyi dileklerimizle kalınız; sağlıcakla ve rast gele..
Mehmet Bey merhaba. Şu aralar tez çalışmalarım çok yoğunlaştığı için (mucizevi bir şekilde hala zaman ayırabildiğim) avlarımın raporlarını burada açmam ve ardından değerli üyelerin iltifat ederek yazdıkları yorum ve sorulara cevap vermem maalesef mümkün olamayacak. Bu nedenle, en azından şu ara, yaptığım avlara ilişkin görsel ve bilgiyi gecikmeli ve yorum ve sorulara kapalı olarak da olsa ancak blogta yayınlayabiliyorum. Videodaki ava ilişkin genel görsel ve bilgiyi şu an itibarı ile blogta bulabilirsiniz. İlginiz için çok teşekkür ediyorum; en iyi dileklerle ve rast gele..