sezon açılışı, daha büyük balıklar tutma hayaliyle gidip, biraz ufak olan bu yakışıklı ile döndük, kısmet.... en güzel avlar sizlerin olsun
Güzel bir Aynalı.... Göletinde dibi gördüğüm kadarıyla kum, bu yüzden sazanın eti güzel olur batağa kokmaz....
slm ergüncüm güzel balık neresi bura yer olarakta güzel bir yere benziyor ben bu hafta sonu gidemedim inşallah haftaya resimleri gönderirim
Uğur abi haftaya gidersen ve yine sazanlar çekersen ki,buna tüm kalbimle inanıyorum,tuttuğun balıkların üstüne yakından bak. Belki ufak tefek te olsa birinin üstünde SELİM yazıyordur.ne dersin? Olabilir mi acaba :
O gölete günün belirli saatlerinde su içmek için sığır sürüleri geliyormu Ergun? Eğer geliyorsa sürü gittikten sonra oltanı sürünün suya girdiği yere at, bak gör neler olacak.....
arif abi tabiki bunada şükür. yeni planlar var olgunlaştırmak üzereyiz planları daha iyi balık resimleriyle dönerim inşallah, senin şansına bu sene ama açılışı iyi yapacağından eminim. görüşmek üzere...
ergün abi bunada şükür dahada güzel avlar rastgelir inşallah hem balıkta pek ufak değil yani maşallahı var sevgiler saygılar
Serkan abi sığır sürüleri geliyor ama kene korkusuna farklı yerde duruyoruz ama tehlike geçsin deneyeceğim söylediğini... görüşmek üzere rastgele...
aslında balık tutmak her zaman gerek balıkcılar ıcın ıkıncı planda kalıyor sanırım yada ben ogle dusunuyorum onemlı olan tabı benım ıcın o atmosferı teneffus etmek kendınle dogayla bas basa kala bılmek varsın olmasın balık beklemek bıle guzel umut etmek ne guzel bır dusunce olsa gerek umutlarını hcı tukenmesın sevgıyle kalın nejat cakar