Biri bana yuhh desin,yeter yahu-Bugünki avımız

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Vedat Abayoğlu tarafından paylaşıldı.

1. yasinim

yasinim Selçuk

En İyi Avı:
    CEYLAN
    Tebrik ederim Vedat abi..

2. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Ehh yuhh deyin dedik ya.Sen yakından şahitsin,bu balıkları devamlı almak için blek ister,denizle boğuşmak ister.Halen bunları taş mercanları olMADIĞINI anlatamadım gitti yahu.

Ne Kaptana,Ne Şener Albaya,ne Sivriceliye ne Muammere

Denize açılmışız,kilometrelerce yolgelmiş kardeşlere balık tutturmalıyız.Avuç dolu para alıp boş dönenlere bakmayıpta,sadece yakıt karşılığı üstelikçok kıymetl,i takımlarımıda kullandırarak,isteyene iğne bağlamayı takım yapmayı bilfiil göstererek,yemek için dahi,çoğunu ben tuttuğum halde hepsini gelenlere vererek bir av yapıyoruz,kıymeti anlaşılmıyor yahu.

3. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sağol sevgili Umut.

Demin saydım facede'ki sayfam ve grubumda alınan beğeni sayısı 700 adedi geçmiş,bu bir rekordur sanırım yarrına kadar bin adedi bulacaktır.

O halde devam

Sevgiler

4. unal0335

unal0335 Ünal Babacan

En İyi Avı:
    Halen büyümekte
    Çok haklısınız. Bu dediğiniz çeşme ıldırıda gerçekleşen bir olay. Şuan tek bir lidaki dahi kalmadı.. Adı çıkmış dokuza misali..

5. genckemo

genckemo kemal genç

Favori Kamış:
    okuma v system 240-okuma lure mania 185
    tepki olarak görmeyin ama ben tebliğe uyulup limit dışı balıkları alıkoymadıktan sonra olta balıkçılığıyla bir bölgede balığın biteceğine (denizde) inanmıyorum.herkes kısmetinde ne varsa onu alır.ama orada ama burada.mesela ben gitsem oraya anca mercanları besleyip şişmanlatırım herhalde :) denizlerimizi öldüren önce kirlilik sonrada kural tanımıyan ticari teknelerdir buda benim düşüncem.

6. sefatoyer

sefatoyer Sefa

En İyi Avı:
    Levrek 3.400,Kofana 42 cm.,Sazan 7.300,Kaba Lüferler,Palamutlar..
    Tebrikler Vedat amca, harika avlar, harika balıklar. Afiyet olsun. Bu arada olsa da yesek :)
    Klavye filozoflarına, çok duyarlı amatörlere aldırmayınız. Zenginin malı, züğürdün çenesini yorar. Her lafa bakmayınız. Davulda çok ses çıkarır ancak içi boştur.
    Saygılar.

7. memetb3

memetb3 Mehmet

Favori Kamış:
    albastar
    Favori Makine:
    penn pursuit, okuma distance pro
    Vedat Amca sen istiyorsun diye yuhh diyebiliriz istersen fakat bence gayet güzel bir rapor. Mercanlar ve balık miktarı limitler dahilinde hatta bu tür için gayet güzel boylarda. Kendini çok hırpalıyorsun aman dikkat et yaşlısın falan diyebiliriz fakat bunlarda zaten sizin tasarrufunuzda olan konular. Strafor olayıda çok güzel çok daha fazla balığı görebiliyoruz. Sağlıcakla kalın güzel avlarınız daim olsun.

8. sedatyagci

sedatyagci Sedat

En İyi Avı:
    1.350 G Eşkina
    Hakkatten yuh artık denizde mercan bırakmadın vedat abim :)

9. sessizdenizci

sessizdenizci Mustafa

Favori Kamış:
    Okuma Trio Rex 425-250, Okuma Safina-x Tele-Spin300, Ron Thomson Tyron teleskopik 270. mt
    Favori Makine:
    Okuma Avanger AV40, Okuma Safina Pro SPA 65, Lineaeffe Rapid Drake RD 30, Silstar
    En İyi Avı:
    Büyük balık kaçtı
    Tebrikler Vedat Amca,

Gözümüz şenlendi adete, ne güzel balıklar onlar :)

Boşuna dememişler dünyanın en pahalı balığını bizim gibi deliler yer diye :)

Hepiniz sağlıcakla kalın, avınız daim olsun...

10. talip yeşiltepe

talip yeşiltepe talip yeşiltepe

abi çıtayı o kadar yükselttin ki artık kimse rapor beğenmiyor galiba :) senin suçun
    bu ;)

11. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Talip

Forumda ne yazıkki balık tutmaktan çok ağzı çalışanların sayısı ve etkinliği artmakta.

BU kadar senedir binlerce katılımla emek verdiğim bu forumumuzu ben bu felaket tellallarına bırakmam.Tek başımada kalsam yakalarım,nasıl yakaladığımı anlatırım davet ederim yakalatıırıırım.

Forum dinaminiğini aşağıya çekenler ya akıllanacaklar ya akıllanacaklar

Sevgimle kal

12. sessizdenizci

sessizdenizci Mustafa

Favori Kamış:
    Okuma Trio Rex 425-250, Okuma Safina-x Tele-Spin300, Ron Thomson Tyron teleskopik 270. mt
    Favori Makine:
    Okuma Avanger AV40, Okuma Safina Pro SPA 65, Lineaeffe Rapid Drake RD 30, Silstar
    En İyi Avı:
    Büyük balık kaçtı
    Vedat Amca,
    İşte bu beni bu yaz oralara gitmek için zorluyor ama elde olmayan sebeplerden dolayı zor görünüyor.

Azmin ve emeğin için sağol...

13. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Limit dahilinde kalmak kaydıyla inşallah bu avı yarında tekrarlıyacağım sizlerede resimlerini sunacağım sevgili memet.

14. Nautilus61

Nautilus61 ümit

Favori Kamış:
    okuma octana spin , lineaeffe power drive surf
    Favori Makine:
    okuma raw II 55, trio 30s
    En İyi Avı:
    10cm istavrit :-)
    Akşam akşam güldürdün beni vedat amca yaa alemsin :) , " seni ben facede arkadaşlıktan çıkardım" çok güldüm abi hakkını helal et ,, yaa tabiki tutabiliyorsan tut rabbim koca deniz vermiş herkese de rizik nasip vermiş vedat amca da bunu denizden sağlayan biri ,bunda eleştirel bir nokta görmüyorum tabiki küçük balıkları geri bırakacak kadar cömert ki deniz ona her seferinde strafor dolusu veriyo ,, nasip olursa birgün seninle ava çıkmak istiyorum vedat amca heyecanı yeter balıklari geri bırakabiliriz :) vesselammm , bence çevrede çok fazla sorun var bunlara yoğunlaşalim denize değil deniz ikinci sırada bekleyebilir,, aile ortamı var dediler bu forumda iki balık fazla tuttu diye millet birbirini yiyecek yahu , yapmayın bunu arkadaşlar

15. Erkan UZUNER

Erkan UZUNER Erkan UZUNER

Tebrikler Vedat abi. Yine bilindik güzel kareler..Devamı daim olsun.

16. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Bütün Ege'nin balığı senin olsun Vedat ağabey, hatta Marmara, Karadeniz de buna eklensin... yuhhh deyin bana diyorsun ya... demeyeceğim, öyle denilince hoşuna gidiyor herhalde.. gerçekten anlamak mümkün değil. :eek:

17. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    :) :thumb: Eline sağlık Ergin. Ruhumu okumuş, ince ve usulünce kelimelere dökmüşsün.

Bütün Ege'nin balığı senin olsun Vedat ağabey, hatta Marmara, Karadeniz de buna eklensin... yuhhh deyin bana diyorsun ya... demeyeceğim, öyle denilince hoşuna gidiyor herhalde.. bunca yıllık deneyimden, balıkta geçen bir ömürden sonra... daha hala nazire yaparcasına, doyumsuzca bir hırs... gerçekten anlamak mümkün değil. :eek:

18. Vedat abi; kerrelerce hakkında kötü niyetini ortaya koyanlarla kavga eder, sonra yine yüzlerine gülersin. Ve sonra yine kalbini kırarlar. Seninle aynı segmentte olanları müstesna tutarak, senin üzerinden egolarını tatmin edenlerle zaman zaman ben de hırlaştımdı. Bazı kimselerle diğer bazı kimseler an-la-şa-maaz. Kerrelerce aynı şeyi yaşamaya neden ve nasıl dayanıyorsun bilmiyorum ama senin bu saf yüreğine YUH diyor, başka da birşey demiyorum.

19. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk

Rahmetli annemden geçen beni herzaman neşeli olma yerine üzüntü ve kaygıya düşüren bu huyuma ne demeli bilemiyorum.

BUnları kaybedilmiş ve asla kazanılamayacak olan tipler olarak kabul etmeliyim aslında.

Ama ah o sevecen yüreğim yokmu ne gelirse başıma ondan geliyor zaten.

Sevgimle kal Yavuz

20. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Bana kıskançlık gösterenlere üüzülmüyorum sevgili İsmail.Ancak kızdığım doğrudur.Orhanın yaptığı resmen budur.İnce nüanslarlada olsa bana birçok laf sokma çabasına girdiği zaten belli.

Ancak benim en çok kızdığım tipler bir taraftan bana iyi laflar ederken öte yandan arkamdan olmadık laflar etmekte yada face aleminde okumadığımı sandıkları yerlerde,yüzüme karşı söylediklerinin tam tersini yazmakta ve hatta bahsettiğin gibi beni bohçacı sınıfına dahisokmakta ve ne yazıkki alenende yazmaktadırlar.

Ben bu yollardan çoktan bu gibi tipleri eze,eze geldim ve şükürler olsunki halende devam ediyorum.

Ben adamı nerdeyse konu açamayacak yada afaki konularla aktif olabilme haline getiriveriririm.

Bayramdan sonra yeni teknemin yeni 2.motoruda alınıp takılacak ve neticede uzun aylardır beklediğim Saroz suları avlarıma başlayacağım.

İyi niyetli gerçek amatör,tutkun avcı kardeşlerin her zaman olduğu gibi yeni teknemdede yerleri hazır olacaktır.

Bu açık bir davettirde esasında.

Teşekkürler

Sevgimle kal