Boğaz da bu balık var mı, yok mu; tartışması...

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında timur1453 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    MIRMIr. 1.5 Kg LEVREK2 Kg Köpekbalığı 1 metre.
    Timur yeter artık:mad:bangheadbanghead bütün gün boyu bu sayfayı senin gereksiz yazıların kaplamış, insanlar sana her türlü görüşünün yanlışlığını ispatlamış hala aksini idda ediyorsun , yetmezmiş gibi birde argo kelime kullanıyorsun , o vakit senin bu yazına bir cevapta benden olsun densiz herif; Seninki o kadarmı ufakki tek elle tutuyorsun:mad::mad::mad:

2. SahEmre

SahEmre Emre

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.20 Salina 100-200 - Lineaeffe Extreme Cast 4.40 180gr. - Okuma V-System 240 10-40g
    Favori Makine:
    Ryobi Proskyer Nose Power - Shakespeare Mach 1 XT
    En İyi Avı:
    Küçük beyaz; 7 cm. Kuzey batı Antartika Sığlıkları..
    dostum balığı tutan ben değilim ferhat isimli bir arkadaşım. Kendisi forumlara girip konu açma gibi bir amacı yoktur sadece kendi arşivi için resimliyor avlarını ve avlarından bir resim birşekilde buraya taşınmış. Bende yalan yulan iddialara karşı o ava ve diğer birkaç ava dair resimleri buraya taşıdım bütün mesele bu. Ama akli melekeleri kıt olan bir şahıs normal olarak agılayamıyor bu durumu. Ve küstahlık üzerine kstahlık yapıp insanı sinirlendiriyor. Herhalde taktiği bu adamın.. İnsanlardan bana gelen özel mesajın haddi hesabı yok meğer bu şahıs mimliymiş.

Neyse şahıs buraya ne kuarsa kussun ben daha yazmıyorum.

3. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    BEYAZ gomlegım kadar olamasın kardeşşş sana ozelden yas dedım halde burdan yasıyosun nedım sana mıletı fıtık etın bee :D uyuyamasınız bugun rezıl oldunuz yaa fotomontajınzı acıga cıkardım dıye he hehehehe

4. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    ben gucsuz degılımkı 2 elle tutım :D :D :D kaldıramayanlar 2 elle tutar balıgı:D :D :D

5. mertoralar

mertoralar Mert

Sen başka kelime bilmez misin ?Ya arkadaş sen nerden çıktın ya?Kim bilir kim tanır seni?

6. Serji

Serji Serkan

Hepiniz Utanin...!!!!!

Yaşlarınıza bakıyorumda çoluk çocuk filan değilsiniz.Yazık sizlere.biz sabhtan beri konuyu kapatın diyoruz iice sıkıldık yeter artık diyoruz milleti soğuttunuz bir Allahın kulu rapor yazmıyo diyoruz senin abicim kalkıp yazdığın şeye bak.yaşından utan bence.ortalık zaten galeyana gelmiş iice ateşlemenin ne anlamı var.ayıp gerçekten ayıp...Yiyin birbirinizi hatta yetmez top tüfek alın savaşın ortak bir yerde buluşun.Taksim meydanı mesela..idk idk idk

7. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    Timur bak kardeşim , sarhoşsan anlayabilirim, akli dengen yerinde değilse bunuda anlayabilirim, yok pravokatörüm dersen işte bunu anlamam , sen ne kadar pişkinsin böyle , bu ne rahat tavır sergilemek, amacın ne insanları gıcık edip ağıza alınmayacak sözler ettirmeyemi çalışıyorsun, yada insanları kızdırıp banlatmayamı çalışıyorsun. Azıcık kendine saygın varsa tüm üyelerden özür diler sessiz sedasız kenara çekilirsin.:mad:

8. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    Serkan kardeşim beni tanıyormusun , senin bana utan diyecek kadar erdem sahibi olduğunuda zannetmiyorum , eğer öğle olsaydı büyüğüne karşı uslubun bu olmazdı, beni elşetiriyorsun aynı naneyi kendin yiyorsun bilmem farkındamısın.

9. polat1907polat

polat1907polat hasan

sakin olalım

gereksiz tartışmalara girmeyelim gençler.bunun kimseye faydası olmaz.av raporlarını paylassak en güzeli.cevap cevap doğurur.iş gereksiz sürtüşmeye gider.ayrıca tartıştığınız konu o kadar önemlide değil.herkesin tuttuğu kendine.kimse kimseyle boy ölçüşmesin gerek yok.herkese hayırlı avlar.

10. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Ya tamam artık kapatın artık şu konuyu..

11. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    vay vay vay saldırılar basladı cattık bır gruba sımdı alkollu olduk aklı dengesız olduk benımı tahrık edıyorsunz arkadasım ben burda bır olayı acıga cıkardım fotomontaj olayını kımse demek yedıremedı ben yemem dedım enayı degılım dedım kardesım bırde akılı konus benımlen öle aklı denge falan fılan terbıyesızlık yapma sabahdan berı efendılıgımı koruyorum suan saten bızı syredenler seyredıyor bılende bılıyor uzatmayın sabahdan berı ozelden yasın dıyorum yasmıyolar nedımmmmmm baskaaaa sızlere zavallısınız o kadar enayı yerıne konmak bana gelmez adam gıbı evet fotomontaj sızı kandırmıslar dıyemıyomusnuz

12. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    :D :D :D :D :D

abıcım balık fotomontaj dedık ne yaptın sende yaw :D:D :D

ele bak kafa kadar :D

13. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Sen enayi yerine konsan iyi. Enayinin daniskasısın sen.

Resim fotoşop filan değil, zira montaja işaret eden hiç bir şey yok.

Ve senin nasıl enayi olduğunu, şu Rainbow'un lüfer videosundan da hatırlıyoruz zaten.

14. mertoralar

mertoralar Mert

süper olmuş :)

15. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    ben o videoyu temsılı resım luferın karadenızden akısın belırtmek ıcn koydum ..
    yazık valla uzuluyorum sen ve arkadaslarına o 3 arkadasına kendınzı kandırmaya devam

16. SahEmre

SahEmre Emre

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.20 Salina 100-200 - Lineaeffe Extreme Cast 4.40 180gr. - Okuma V-System 240 10-40g
    Favori Makine:
    Ryobi Proskyer Nose Power - Shakespeare Mach 1 XT
    En İyi Avı:
    Küçük beyaz; 7 cm. Kuzey batı Antartika Sığlıkları..
    Neden kızsın o transparan gömleğiyle ünlü olmak için herşeyi yapar o..
    Ayrıca tartışma için özel olarak açılan konuya yazmamasının sebebide oranın yeteri kadar takip edilip popüleritesinin artmayacağını düşünmesi, azcık bi zeka kıpırtısı görebiliyorum bu noktada. Arkadaş bu konunun takip edildiğini bildiği için transparan gömleğiyle bu konuda boy gösterip insanları tahrik edip burda ilgi odağı olmak istiyor. forum yönetiminin buna izin vermemesi lazım.

17. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    ben özelden yasın dıye bagırıyorum nıye yasmıyonuz ......... heee anladın sen

18. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Resmin çok tuhaf olduğunu ben de kabul ediyorum, ama photoshop mu yoksa çekim hilesi mi tam karar veremedim.. objektif ayarı ile de oynanmış olabilir, çekim açısı ile olabilir, herşey olabilir ama hakikaten orantısız olmuş..

19. John Dory

John Dory Emre

En İyi Avı:
    Büyük beyaz 70 cl, İstanbul Boğazı
    eyvah forum zabıtaları gelmiş yine...
    ne çok seviyorsunuz konuya bir yerden maydanoz olmayı? bırakın tartışsın, içini döksün millet. moderasyon diye bir şey var, gerektiği yerde müdahale eder konuya. yazılanlardan hoşlanmadıysanız 398948 tane daha konu var, bir onlara bakıp hava alın gelin o zamana kadar zaten silinir bunların hepsi. anlamadım ki ne önemi var bu konunun bu kadar, evrenin sırrını mı çözmeye çalışıyosunuz. utanacakmışız kendimizden filan... off off...

20. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    özelden yasın beyler rahatsız etmeyın mıleti özelden haniiiiiiii özel ..

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.