Boğaz da bu balık var mı, yok mu; tartışması...

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında timur1453 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Extreme cast 180 ama şimdi 250 grm atar Michell Spin Hayper cast 420 200 sorento 420200
    Favori Makine:
    Okuma salina Okuma blue hawk Okuma longbow2 Okuma magic
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    Ne kadar keş varsa bu sitede hahha

2. SahEmre

SahEmre Emre

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.20 Salina 100-200 - Lineaeffe Extreme Cast 4.40 180gr. - Okuma V-System 240 10-40g
    Favori Makine:
    Ryobi Proskyer Nose Power - Shakespeare Mach 1 XT
    En İyi Avı:
    Küçük beyaz; 7 cm. Kuzey batı Antartika Sığlıkları..
    Mustafa allah kabul etsin kardeşim. Hepimiz için dua et..

3. mertoralar

mertoralar Mert

Favori kamışın Italcano mu Italcanna mı? Yoksa İbo'nun türküsünden mi esinlendin Cano Cano:)

Italcano-Agrı dağın eteginde 420bx her daim atar

4. SahEmre

SahEmre Emre

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.20 Salina 100-200 - Lineaeffe Extreme Cast 4.40 180gr. - Okuma V-System 240 10-40g
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Dostum haklısın da.. İnsanlar önüne gelene iftira atabiliyor burda. bunun için tartışma konusu açıldı zat oraya davet edildi ama gir yeri yemedi oraya galmeye çünkü orda başka resimler vardı, hal böyle olunca buraya taşımak icap etti.

O kişinin mesnetsiz ve anlamsız birşekilde birilerine çamur atması yalan söylemesi adilik yapması engellenmiyorsa bizede kendimizi çamur atılan yerde savunmak düşüyor. Buraya kalkıp uzun uzun mesajlar yazmaktan ben de memnun değilim..

5. John Dory

John Dory Emre

En İyi Avı:
    Büyük beyaz 70 cl, İstanbul Boğazı
    Herkes de üşenmeden usanmadan bu konuya 8451986 sayfadır mesaj yazıyor ya, helal olsun valla. Herkesin kafası bi ayrı güzel.

Timur, abicim haklısın resimlerde photoshop var. Bırak artık foruma da her gördüğün yerden rapor bildirme, değmez bu insanlara. Baksana hepsi kafayı yemiş.

6. GÜZELKAYA

GÜZELKAYA Hüseyin

Favori Kamış:
    Dam
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    Eşkina
    İyi de kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsiniz, lütfen rica ediyorum kapatın bu konuyu...

7. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    sofradakı balıkla o balıgın boyu bırmı yaww..
    :D :D :D

sızın arkadasınızın avatarınızda kı en ıyı balık avı saten bır entresan :D

8. murat34

murat34 Murat

bu timur kimse bilader hep arıza anasını satim walla ya güya rapor vercek bi mesaj atıyo ortalık karışıyo arkadaş adam balığı tutmuş resimlemiş neyin peşindesin ha sana göre yalansa yazmassın bişe olur biter ?

9. mertoralar

mertoralar Mert

Aynı balığın 2 elle tutulmuş halide var ona ne diyorsun?

Hadi Timur Layer Layer çalış :) üstine bide duplicate yap lassoyla çiz üstüne at :)

10. SahEmre

SahEmre Emre

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Emre yeteri kadar savunma yaptık burda mantıklı açıklamalar yaptık diğer resimleri koyduk falan ama mantıklı her cevabımıza bir kültürsüzlükle bir patavatsızlıkla karşılık bulunca artık yazacak birşey kalmadı. Bay Tümör sayesinde konu buraya kadar geldi.. Haklısın bu tür insanlar için parmak oynatmak nefes harcamak beyhude.. ama hak edenin ağzının payını iyice vermek gerekiyor. Bu tip ortamlarda çamurla yalanla dolanla varolmaya çalışan insanları ezmek gerekiyor ki diğerleri cesaretlenmesin ve ortamlar temiz kalabilsin.

11. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    ben tek elle tutuyorum sen 2 ellemı :D

12. mertoralar

mertoralar Mert

Benim ki ni mi ?

13. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    arkadasım arıza marıza azını topla kım mesaj atmıs bana yapılan haksızlıgı daha dogrusu sıze yapılan haksızlıgı savunuorum fotomontaj dedım herkes onayladı ama arkadaslar ve sen onaylıyosan enayı yerıne konmanı bılmem ben enayı olmadımı dıle getırdım hepsı bu kardesım

14. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    insanlar buraya rapor okumaya giriyor arkadaşlar konular haricinde devam edin en iyisi yada kapayın konuyu kimseye bir artı vermez bu tartışmanın uzaması....

15. SahEmre

SahEmre Emre

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Serdar Köylü nereden bizim arkadaşımız oluyor ki.. Kendisiyle hiç anlaşamadığımız ortada ve yaptığımız tartışmalar üzerinden çok zaman geçmedi.

Ama tabi sendeki zeka bir kaç gün geriye gidip onları hatırlamaya falanda yetmeyeceği için ısrar etmiyorum.

16. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Yaaa timur, işte böyle, senin rüyanda bile göremeyeceğin balığı tutuyor elin oğlu...

Sen ise, hala oradan yok fotoşop, yok bilmem ne sayıkla dur...

17. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    yazacaksanız ozelden yasın kımseyı rahatsız etmeyın madem ÖZELDEN YAZIN ..YIGITLIK BENDE KALSIN MADEM SAYFAI GEREKSIZ DOLDURTMAYIN

ÖZELLLL..

18. omerergin

omerergin ÖMER

Abi avcı adam hava atmayı sever bende boş zamanlarımda çıplak elle panter avlıom :D makara yapıyor, 7mt büyük beyazda tabiki :). Emre arkadaşımız da doğrudur yakalamıştır o balıkları ama balıkların fotosunu çekerken kendini geri plana atıp balığı merceğe yaklaştırınca aynen böyle balık 30 cm ise 90 cm gözükür evinizde yemek kaşığı ile de deneyebilirsiniz :) denemesi bedava bu kadar uzatıcak ne var. Ayrıca Timur abinin de formda etkin bir çok konusu var böyle taraf tutarak insanları harcamayın herkes fikrini beyan edebilir bunda alınıcak birşey yok herkese hayırlı akşamlar dilerim.

19. SahEmre

SahEmre Emre

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Senin yiğitliğine üstündeki beyaz gömlek gibi trasparan olur. Arkanın genişliği müsaitse Tartışma için gündüz açılan konuya gelirdin hatta hala gelebilirsin ama yemeyince olmuyor tabi..

20. mertoralar

mertoralar Mert

Hayatında en büyük tuttugun balık nedir arkadaşım? Fotografta gördük balık 85cm civari nerde kaldı 30cm balık,nerde kaldı makineye yaklaştırma..

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.