Boğaz da bu balık var mı, yok mu; tartışması...

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında timur1453 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. mix_lord

mix_lord ercan

En İyi Avı:
    30 cm lüfer
    kuyruk ile elin birleştiği noktaya dikkat edin (yaklaştırınca bariz belli) montaj olduğu belli zaten :)hihi

2. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    onuda bosver hadı gölgeydı sag el buyuktu vs vs...adamın sol omuz asagı yatmıs sag ele yakın ve o açıdan öle tutsa balık öyle durmaz cetvel gibi :D

3. empatik

empatik harun

resmin fotomontaj olmadığını savunan arkadaşa soruyorum...o kadar büyük bir balığı sol elinle solungacından tut bakalım(tutulmaz ama hadi tuttun diyelim)balığın kafası yukarıya bakarmı???alttan yani tam kafasıyla gövdesinin birleştiği kısımdan tutulmadıkça bu balık öyle yay gibi duramaz.

4. deePblue

deePblue na

Serdar KÖYLÜ şimdi gururludur sanırım..
    vakti zamanında Timur Beyin buraya koyduğu temsili resimlere laf ediyordu..burada ne işi var konuyla ne ilgisi var vs diye..
    Şimdi kendi koyduğu alakasız bi resimle güncel kıyı rapoları başlığını sabote etmiş durumdadır.yok marmarada şu var yok boğazda şu var sürekli boş konuşmalar..şimdi başkalarının yaptığı av resimleri de eklendi.durum epey kötüye gidiyor.

BAN..idk

5. MYORKİNOS

MYORKİNOS mert

Favori Kamış:
    Shimano Beast Master
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    izmir çeşme 33 kg orkinos
    en iyi avı kısmına Güney Afrika açıkları 7 metre büyük beyaz yazan adamdan baska ne beklersin nat geo wild daki köpek balığı adamlar bile yıllardır köpek balığı avlarlar. oltaya gelen 7 metre sayısı sadece iki onuda yaklaşık 10 kişilik bir ekip çekiyor

6. RainboW

RainboW Sertan

Arkadaşlar, tamam balığın duruşu biraz garip. Sağ el büyüklüğü derseniz objektife yakın olan nesnelerin fotoğrafta büyük çıkacağını bilmeyenimiz yoktur sanırım. Photoshop ile oynanmış diyorsunuz ama aynı balığın farklı fotoğrafları varsa ve onlar da yayınlanırsa?
    Photoshop ile oynanmış veya oynanmamış demiyorum, yorumları dikkatli yapalım. Dediğim gibi balığın başka fotoğrafları veya var ise videosu koyulursa bu olay da " Karadenizden Boğaz'a giriş yapan Lüferler" olayına döner !

7. dude

dude

Solungacından niye tutulmaz? balık tam gözüksün diye pek ala tutulabilir.. ayrıca balığın büyük olduğunu doğruladığınız içinde teşekkürler.. dediğiniz gibi balık büyük olduğu için yay gibi duruyor.

Konuyu burada kapatmakta fayda görüyorum. zira herkes aynı fikirde olacak diye birşey yok.. dolayısıyla konunun sonuda yok.. Fakat bilende bilmeyende konuyla ilgili yorum yapıyor. Sadece photoshop kullanmakla bu işde çözülmez. Fotoğraf çekim bilgiside isteyen bir konudur. Zira ufacık balığı dev bir balık gibi göstermekte mümkündür, hiç photoshop kullanmadan.

8. empatik

empatik harun

var ise konulur tartışmada biter...başka fotosu yada videosu konulurmu acaba diyerekten ihtimallere yönelik davranmaktansa gercekleri aydınlığa çıkarmak daha mantıklı sanki...

9. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    sorun o degil arkadasım cidden koysun güzel bişey tabi foruma renk verıyor ama aldatıcı resım koymasın ne den bılıyonmu benı senı onu ENAYI gormesı benım zoruma gıdıyor ...:(

10. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

yaw nedım stresım sıkıntım vardı şu arkadası anlıundan opıcm hee stresımı aldı gulmek guzel bısey valla ..ıyı kı varsın:D balıkavi.net

11. empatik

empatik harun

Kendiside asıl gerceği bilerek acaba insanları bir şekilde mat edebilirmiyim diye bu konuda inat etmek,bilgisayar karsısında düşünüp düşünüp alternatifler üretmek farklı bir uğraş olsa gerek...tebrikler

12. SahEmre

SahEmre Emre

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.20 Salina 100-200 - Lineaeffe Extreme Cast 4.40 180gr. - Okuma V-System 240 10-40g
    Favori Makine:
    Ryobi Proskyer Nose Power - Shakespeare Mach 1 XT
    En İyi Avı:
    Küçük beyaz; 7 cm. Kuzey batı Antartika Sığlıkları..
    Buyrun kardeşimin diğer photoshop avları. Size üzerinde titizlikle çalışacağınız yeni resimlerde göndereceğim yakında, haydi kapın büyüteçleri..

13. dude

dude

Photoshopun kralı bunlar.. yemeyiz.. :D

14. RainboW

RainboW Sertan

Emre Bey;

Fotoğraftaki kofanaya ait başka fotograflar var mı? Bunlar sayılmaz aynı balık değil çünkü..:)

Kofana fotoğrafının alıntı yapıldığı esas konuda diğer fotoğrafların eklenmesini rica ettim Vedat abiden. Zira başka fotoların olduğunu söylemişti.

Kıyı raporu için forumu takip eden arkadaşlar;

Moderasyon tarafından alakasız mesajlar silinecek veya başka başlıkta toplanacak sizlerde rahatlıkla nerde ne çıkıyor takip edebileceksiniz...Konu burada başladığı için bu kadar uzadı. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

15. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Bunlara bir sözümüz yok ama bu balıklar bile normal ben daha buyuklerını gordum ege ve sarozda zıpkın avı yapan arkadaslarımıazda yanı asagının balıgı bunlar normal...

16. Cenani

Cenani cenani

Favori Kamış:
    Lineaeffe AC Casting 420
    Favori Makine:
    Okuma Rav-II 65
    En İyi Avı:
    1 kg 500 gr Gökkuşağı Alabalığı (Şemsipaşa)
    Yeni resimlerde, ikinci fotoğrafa bakın. Arkadaşımız solungacından yakalamış balığı, eli yine gözükmüyor. Sol omuzuna bakın aşağı yatmış.

Yani balığın ağırlığını koluyla birlikte, beline aktarmak için dirseğini yan tarafına yapıştırmış.

Kofana fotoğrafında da aynı şekilde tutmuş balığı.

Herşey bir yana, şu fotoğraflardaki balıklardan sonra, bu arkadaşımızın photoshopla falan uğraşacağını sanmam. Bu balıklar da hiç o kofanadan aşağı kalmaz.

17. SahEmre

SahEmre Emre

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.20 Salina 100-200 - Lineaeffe Extreme Cast 4.40 180gr. - Okuma V-System 240 10-40g
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Başka resim olup olmadığını bilemiyorum.

18. SahEmre

SahEmre Emre

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    En büyüğünü tuttum diye bir iddia mı oldu ki daha büyüklerini gördüm diyorsunuz..

Daha büyükleri olduğunu biz de biliyoruz. Ve arkadşaımda daha büyük balıklar tuttu. Hatta Vedat Abayoğlu abimin albüm niteliğindeki kitabında görebilirsiniz bunları..

Bu tür avlar yapıp büyük balıklar tutan arkadaşımız neden photoshopa ihtyaç duysun..

19. dude

dude

Tebrikler Kerem, günün en mantıklı yorumu..

20. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Ya lütfen bırakın şu gereksiz tartışmayı.. ben de 8-9 yıldır photoshop kullanan biri olarak bu fotolar hakkında hiç yorum yapmamayı tercih ediyorum.. en azından burada..

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.