Boğaz da bu balık var mı, yok mu; tartışması...

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında timur1453 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    sen bizi enayi yerine koyan dostunu koruyosan sana nedim :)

ikincisi ben hem dalıyorum hem olta kovalıyorum şimdi gidim yeniköy çakara lüfer vurmadan gelirsem daha balıga gelmem de gitmemde ..ben 37 yasındayım 17 yasından berı balık hayatım var neler yasadım neler gordum

o resımlerı koyma amacım fotomontajı kapatmak ıcın koydunuz resımlere bır cevap yanı acık denızde sızın yakaladınız balıklar normal hatta ufak bıle ....

neyse kardsım 10 kısı burdan sızı haksız ılan etti resm fotomontaj dıye.ama nedense bız olmasak herkes yıyecektı sızde bızı mılette bu yedırmedı dıye bızı yıgın :D neyse bakın dalganıza nedim...

2. ademos

ademos ADEM

Favori Kamış:
    Lineaeffe Oyster Cast 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Compressa
    En İyi Avı:
    İstavrit :)
    dostum sen şimdi tamam doru soluyosun. ama camur atma vs durumu yok. misal sen resıme resım gozuyle bakarsın ben rsıme resım ve tenık boyutuyla bakarım. yanı en son resıme bakacak olursakda hanı ınsana normal gelmıyor. kı aynısını bende yaptım buraya koyabılırımde. guzel yorum yapında eyw. bır kaç elestırı gelınce camur atmayın gıbısınden bısı olmaması lazım. herkes eleştiriye açık olması gerekir. tartısma yaratmak ıstemıyorum yanlıs anlamayın ama son resım de balıgın karın yüzgecinde cok buyuk bır beyazlık var yanı ben bakınca bunu gorebılıyorum. ıstersen ben kendı yaptıgım resmı de buraya koyayaım.
    ha bu resım gerçek de olabılır ona soyleyecek bır lafım yok sadece eleştirimi yansıtmak ıstedım...

3. SahEmre

SahEmre Emre

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.20 Salina 100-200 - Lineaeffe Extreme Cast 4.40 180gr. - Okuma V-System 240 10-40g
    Favori Makine:
    Ryobi Proskyer Nose Power - Shakespeare Mach 1 XT
    En İyi Avı:
    Küçük beyaz; 7 cm. Kuzey batı Antartika Sığlıkları..
    Arkadaşlar haklısınız tartışma konusunda. Ancak balık tutmak, tecrübeli balıkçı olmak bir merhaledir bir rütbedir. Bunun için yıllarca çırpınmanız ve tücrübe edinmiş olmanız ve boş zamnınızın hatta boş olmayan zamanlarınızın bile çoğunu bu iş için vakfetmiş olmanız gerekiyor. Hayatına balıkçılığı şiar edinmiş ve bu uğraş için çok fazla çaba ve emek sarfeden arkadaşlarım hakkında mesnetsiz şekilde ileri geri konuşulduğu zmana haliyle cevap verme zorunluluğu doğuyor. Neyse şahıs benim için kıymetini yitirmiştir artık bu mevzuda herhangi bir yanıt verip burda mesaj fazlalığı yaratmayacam.

4. SahEmre

SahEmre Emre

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.20 Salina 100-200 - Lineaeffe Extreme Cast 4.40 180gr. - Okuma V-System 240 10-40g
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Tamam konuyu uzatmayalım isteyen istediğine inansın..
    Ben sadece söylemem gerekenleri söyledim.. Kimin ciddiye alınıp alınmayacağına insanlar karar versinler.

5. SahEmre

SahEmre Emre

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:

Senin mantığında hata var o zaman.. Açık denizde o balıklar normal diyorsun.
    Konu açık deniz sığ su kıyı olayı değil ki zaten.. Kofana balığı zaten kıyı avcılığı yapılan bir balıktır. Bu konuda sorun yok. Senin takıldığın konu bu kofana kıyıdan çıkmaz yada marmaradan çıkmaz konusu değil ki sen direk bu resim sahte olayına girdin. O sebeple yok bu balıklar güneyde tutuldu tekneyle tutuldu daha büyükleri var demenin hiçbir geçerliliği ve anlamı yok. boşuna cevap yazıyorum aslında bu sondu..

6. sarıyerlimahmut

sarıyerlimahmut mahmut

sen ne dersin kenan bu konularda

7. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    yaw ben kapattıkca arkadas uzatıyor demek baya neyse :)

8. Balıkmania

Balıkmania ALİ

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano Super Aero 5000 Surf Spinning Reel
    En İyi Avı:
    35Cm Lüfer
    Balık var mı, yok mu; tartışması...

Merhaba Arkadaşlar artık tartışmalarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

9. Balıkmania

Balıkmania ALİ

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    35Cm Lüfer
    Merhaba Arkadaşlar Artik Tartişmalarinizi Tartişma Başliği Altinda Takip Edebilirsiniz. Yeni Konumuz Hayirli Olsun. Burada Sadece Balik Avi Raporlari Olsun Diyorum Ne Dersiniz?

10. dude

dude

evet işte özlenen başlık :D

11. dude

dude

Az önce tuttuğum kofana

Balık sahtemi değilmi, fotomontaj varmı yokmu?
    alalım yorumları :D

12. karetta

karetta okan

bu balık kesinlikle sahte ama orjinaline yakın benzetmişler el yapımı değil fabrikasyon olduğu belli :)

13. 3182

3182

Balığı bilmiyorumda tutan kişi yani alparslan photoshop.

14. SahEmre

SahEmre Emre

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Ülkemizde var Marmara denizinde böyle güzel balıklarda tutuluyor, inanmak ve inanmak istemeyenlere inat..

Bir av..

Başka bir av ..

Ve gecesi ..

Balıklar shout dangan jig , maria, gyro jig, ve daiwa shore line shinner 17 cm jig sahteler ile yakalanmıştır..

15. aTomKarinca

aTomKarinca Yavuz

Favori Kamış:
    Linea-effe Extreme cast 4.40
    Favori Makine:
    Daiwa EMCAST SPORT 5500
    En İyi Avı:
    Eşkina 2,750 Gr
    ßence fotomontaJ yok... ama işin piri degiLim eLbette :)

16. dude

dude

oww ne yaptın Emre sen. photoshopun kralı bunlar :D :D
    Ben bi kapak yapıyım bunlardan dur :D inanmak istemeyenlere lazım olur :D

17. 3182

3182

Bende cetvelle ölçülmüş hali var emre onu da buraya koyacağım evde sanırım foto.

Bu arada ufak bir not : Balığı yakalayan kişi balığın çok lezzetsiz olduğunu bundan sonra bu boyda yakaladığı balıkları geri salacağını söyledi.

18. MYORKİNOS

MYORKİNOS mert

Favori Kamış:
    Shimano Beast Master
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    izmir çeşme 33 kg orkinos
    bence Tarabya - Sarıyer tarafında bir tekne organizasyonu yapalım??? bir çok tekne görüyorum kiralık (büyük tekneler 30-50 kişilik) böyle bir organizasyona katılım olur mu acaba?

Bende katılırım böyle bir organizasyona bu arada pazar gunü böyle bir organizasyon yapılacak sabah 6.30 kalkisli

19. Balıkmania

Balıkmania ALİ

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    35Cm Lüfer
    Aynen bende katılıyorum. Buz gibi photoshop bunlar. O balık nerden baksan 30 kg gelir o büyüklükte bir balığı gövdesinden uzakta tutarak kaldırması ve zorlanmaması için insanın herkül olması lazım. Ayrıca adamın kol kaslarına bakın hiç kasılmamış bile. Bunun yanısıra tek eliyle tutuyor. Çok saçma bir fotoğraf olmuş.

20. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    aynen bende arkadasa katılıyorum olursa iyi olur ;)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.