Boğaz da bu balık var mı, yok mu; tartışması...

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında timur1453 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. ademos

ademos ADEM

Favori Kamış:
    Lineaeffe Oyster Cast 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Compressa
    En İyi Avı:
    İstavrit :)
    Tabiki bu forumlarda montaj falan yaparak kenisini farklı veya üstün göstermek için uğraşan kişiler vardır ama doğru ile yanlışın taze ile çiriğin ayrılması gerekiyor.
    sırf bu olay yuzunden o fotoda bukadar tartısma yarattı. fazla degıl ıkıncı resmı aynı anda olaydı guzel olurdu. neyse sonuclandı olay bıttı. tebrık ederım arkadaşı.

2. ysnlker

ysnlker yasin

Adem günlük 1500 tl ise gerçekten çok iyi fiyat bence kaçırılmaması lazım . 50 kişilik katılımın sağlandığını düşünüp hesap yaparsan kişi başı 30 tl eder. Sandal kiralamaya kalksan saati 30-40 tl gibi bi fiyat.

3. Balıkmania

Balıkmania ALİ

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano Super Aero 5000 Surf Spinning Reel
    En İyi Avı:
    35Cm Lüfer
    İş teklifinde bulunacak yazmışsın ya ona gülüyorum. Çok komiğime gitti. Bu arada rapor yazmayı bende isterim ama gerçekten hakeden arkadaşlara yazmak bilgi vermek balık konusund atecrübelerimi paylaşmak isterim ama bazı haketmeyen insanlar yüzünden yazmıyorum fırsatçı insan çok var burada. Hiçbişey paylaşmayıp sadece burayı okuyup balığa gidenler var.

4. ademos

ademos ADEM

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Compressa
    En İyi Avı:
    ama nekadar katılım olur orasıda var. yaw 50 kişilik dıyor da kımısı. bakıyorum resıme buna nasıl sıgar 50 kişi dıyorum :) en ıyısi tam kadro belırlenıp ona göre arama yapıp bır tekne bulmak. sonraısnda kişi başı anlaşılacak olay bıtecek.

5. SahEmre

SahEmre Emre

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.20 Salina 100-200 - Lineaeffe Extreme Cast 4.40 180gr. - Okuma V-System 240 10-40g
    Favori Makine:
    Ryobi Proskyer Nose Power - Shakespeare Mach 1 XT
    En İyi Avı:
    Küçük beyaz; 7 cm. Kuzey batı Antartika Sığlıkları..
    Kadem abi bu resmi sana geçen gün göndermişti sanıyorum..

6. 3182

3182

Aduccccaaeeeet çektim.

7. SahEmre

SahEmre Emre

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.20 Salina 100-200 - Lineaeffe Extreme Cast 4.40 180gr. - Okuma V-System 240 10-40g
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    evet ama malesef resimler elimde yoktu arkadaş gönderikçe gönderdim bende..

8. vpn

vpn Kenan

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Lineaeffe furrycaster, Okuma Carbonite, Okuma V System, Bluefish jig
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem Pro 6000, Daiwa Emblem Pro 5500, Okuma Raw, Daiwa Crossfire 3500
    VALLAHİ TEBRİKLER BEN SABAHTIR FARKINDAYIM AMA BİRİLİERİDE ANLASIN DİYORDUM.

AYRICA O ARKADAŞIN İSMİ SANIRIM FERHAT SİVRİCEDA VEDAT ABİ'NİNİ YANINDA GÖRMÜŞTÜM BENİDE MASAYA DAVET ETTİLER VE İŞİM VARDI GELEMEMİŞTİM. SAHTE DİYENLERE BU RESİM KAPAK OLSUN. KİMSENİN YALAN SÖYLEME LÜKSÜ YOKTUR. AYRICA GEÇEN VEDAT ABİ BU RESMİ BARBUN RESMİ İLE BİRLİKTE KOYMUŞTU. İLGİLENENLER VARSA VEDAT ABİ'NİN MESAJLARINI ARASIN

9. beyaz martı

beyaz martı Serbulent Bay

Favori Kamış:
    balığın cinsi ve mevsime göre
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Yayın 10 kg
    Organizasyon yapmak isteyen arkadaşlar, yazdıklarımı dikkate almanızı öneririm.
    İllada çıkalım derseniz fiyatlar tekne boyutuna göre 30 kişi ile 50 kişi arasında balık avı yapılabilecek tekneler , 700- 1300 TL aralığındadır.
    Birde yakalandın mı, kaptanla başbaşa kalmak var tabi.

10. SahEmre

SahEmre Emre

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Hepsi Doğrudur Kenan kardeşim.

11. GÜZELKAYA

GÜZELKAYA Hüseyin

Favori Kamış:
    Dam
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    Eşkina
    Emre Kardeş... Eminmisin bu balıklar gerçek olamaz :))

12. ysnlker

ysnlker yasin

Yaz ali yaz. Ali rapor yaz ... :) Hatta tüm arkadaşlarımız, abilerimiz yazsın. Mekan belirtmeyin yeter. Sizden ricam nasıl tutulduğunu a dan z ye anlatın. Bilgi lazım. Hepimize lazım. 7 sinde olanada 70 inde olanada. Herkes nasibini alır. Benimde 1 raporum var burda istavrit dışında tek rapor :) Tamamiyle kısmet. Hayatımda hiç at çek yapmadım. Nasıl mekanda yapmalısın , nasıl havada yapmalısın hiç bilmem. 23:30 sularında yalovada elinde 4,20 800gr surf kamışın ucuna bağlanan 6 tl lik daiwaya gelen balık.
    http://i54.tinypic.com/11ki3c2.jpg

İnan burda ustalardan öğrenecek çok şeyi olan arkadaşlar vardır.

Lütfen her kes bildiğini paylaşsın. Lütfen paylaşılanlarda asparagas olmasın.

Saygılarımla.

13. sarıyerlimahmut

sarıyerlimahmut mahmut

son gün geldiginde herkes rahatsızlanır işi çıkar falan filan bi bakarsın tekne sahibi sen bide bi kaç kişi yandın ondan sonra

14. ysnlker

ysnlker yasin

Abi bunlar kolay şeyler ya. 15 gün öncesinden başlarsınız. Öncü bi abi seçilir. Katılmak isteyenlerde önceden ödemesini gönderir bu abiye ve ondan sonra lastik patlasada sorun olmaz heralde :)

15. ademos

ademos ADEM

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Compressa
    En İyi Avı:
    aynen öyle. ön ödemeli tur :)

16. ysnlker

ysnlker yasin

Ben bursadan gelirim. Hatta 2 kişi bile gelebiliriz :) Ama bi organizasyon öncüsü çıkması lazım adem. Böyle bi organizasyonda görsel olarak öğrenebilecek çok şeyim olduğuna inanıyorum :)

17. beyaz martı

beyaz martı Serbulent Bay

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Yayın 10 kg
    Site yönetimi de uygun görürse, önümüzdeki günlerde yapılabilir. Ben de elimden geldiğince yardımcı olurum.

Ama dediğim gibi, sahil güvenlik botları sıkıntı yaratmakta.

Org. esnasında yanımıza geldiklerinde ya ikna edip avı sonlandırırız ve herkesin hevesi kursağında kalır ya da hem av sonlandırılıp hemde tekne sahibine basar cezayı.

18. mertoralar

mertoralar Mert

Ah ertan burda olsaydında görseydin şu Tİmurun hallerini:)dalgıçmış,oltacıymiş:)

19. ysnlker

ysnlker yasin

Serbülent abi ikna etme şansımızın olma ihtimali bile iyi :)
    Abi şaka bi yanada tadımız tuzumuz kaçmadan nasıl bir organizasyon yapmamız lazım? İlgili arkadaşlar ve abilerimizde konuya katılım gösterirlerse, yeni bi başlık altında bu konuyu bi ele almamızı öneriyorum.

Nerdesiniz istanbullular heyyy......... :))))

20. nidya78

nidya78 Aydın

Geçen sene bu zamanlarda Serdar Abinin tarifiyle yapılmış bir takımla bu resimdeki kofananın belki aynı belkide biraz daha büyük boyunu Çamlıbahçede yakaladık. Takım nikel tel olduğundan kesemedi lakin beden sudan çıkartamadı. Kuyruğuna kadar sudan çıkardık ama malesefki 0.35 beden yukarıya çekemedi. Bazen gerçekten Serdar Abinin dediklerine katılıyorum.

Yaklaşık bir ay önce denizin dibinde tahmini 2-3 kg gelecek karagözler gözümün önünde geziniyorlardı. Hemen bir şeytan oltası yaptım ama resmen şeytan oltasını ağzına kadar değdirmeme rağmen yediremedim. İşte tipik balık var örneği. Balık var görüyorum olduğunu ama tutamıyorum. Belkide gerçekten teknikte hata var bazen. Belki floro karbon misina olmalıydı belki yem başka bir yem.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.