Karakoyde oglenden beri aralikla attim rapala sonuc tirt bogazdan bir girgir marmaraya gidiyordu herhalde ses getirdi protestolar
Boğaz'ın üst tarafları biraz hareketlendi, bir günlük mesaide alınan balık sayısı 3-5'ten 10-15'e çıkmış. Ve evet, rapala ile...
Bir çılgınlık yapıp az önce spin denedim. Spinde balık yok; ama benden bir saat önce gelen biri yemli ile iki adet almıştı.
Bu gunlerde İstanbul'da spin denemek, torun torbaya "Biz ne cilgindik!" diye anlatilacak cinsten bir fiil gercekten.
Öyle oldu valla O rüzgarda 90 derece açıyla denize fırlattığım sahte denize ulaşmadı, sağ tarafımda karaya düştü. Mecburen 20 gr jighead'e silikon takarak devam ettim.
Evet abi olta titreyince sasirdim heyecan yaptim iki haftadir bos ceke ceke alistiydim sogukta duramadim cok 1 tanede kaldim onuda kediye verdim
An itibari ile Vaniköydeyiz. Cinekop ve istavrit denedik. Karda soğukta balık bekliyorduk ancak boş çıktı. Bizden başka bir kişi daha vardı. O da çapariyle 1 tane zargana aldı.
Evet moral bozmak yok. Yanımızda semaver vardı, çayın ve ortamın keyfini çıkardık döndük. Denemeye devam
Ben zaten umutsuz olduğumdan belki gidip istavrit denerim diyordum; belki istavrit başlamıştır bu saatte.
Aşiyan durum kovalarda bir iki çinekop, kursun arkası sahte balık ve kaşık.. Karaköy iskele spin hiçbirşeyi yok. Su an Balat sahildeyim bakalım nasip olacak mı.. Rastgele...
Bende 1 ay ara vermiştim balığa bu akşam uğrayayım dedim Galata köprüsüne aşkım depreşiverdi balıklar şişmanlamış 2 saatte 5 parça aldım baya bir vuruş vardı keyifli geçti.