Boğaz'da dentistanbul'dan porselen protez taktırmış balıklar...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında draco tarafından paylaşıldı.

1. furunotr

furunotr Haluk

Hee... Bak!!! Bu doğru gibi; yani Shimano'ya karşı antipatin var gibi duruyor...

Yalnız bu konu başlığı altında "soytarı" tanımının niye yapıldığını anlamış değilim; soytarılık yapan biri mi olmuş??? Ben böyle bir durum göremedim; eğer bahsettiğin gibi soytarılık tanımı yapılmak isteniyorsa yeri burası değil başka bir başlık olmalı idi diye düşünüyorum...

Bu arada filozof yönünü de gördük bu yazılanlar ile...

İyi bir filozof olursun doğrusu...

Bir parça da polemik görüyorum...

"İşin ehli" konusuna gelince maalesef; yani üzülerek tamamen haklısın; bu gibi durumlar ne ilk defa oluyor; ne de son olacak... Zaman zaman benzer türden uyarılar yapıyor ve benzer tepkiler alıyorum maalesef; hele hele bir de parti ve partizanlık ile bağdaştırıyorlar ya insan...:(

2. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Ülkenin içinde bulunduğu sıkıntıları maalesef forum kurallarını ihlal etmeden yorumlamaya imkan kalmamıştır. o yüzden susuyoruz, susuyoruz..

3. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    + 1000
    Bu nasıl bir acıdır ya, anlamadım gitti. böğrümüze oturdu resmen. kalbimize vurdu. Kalbi yelpazelemeye devam sayelerinde......