serbülent abi ben eve giderken 4 tane de palamut balıkcıdan aldım pedere rezil olmayalım diye eve 5 palamutla gittim yine yaranamadık babam diyor bu balık kışın güzel olur kışın tutsaydınız dedim kışın gelde sen çık balığa tekneyle balıklar bana çok lezzetli geldi tazeliğinden mi diyeyim, kendimiz yakaladığımız için mi diyelim bilemiyorum
Bence her ikisi de Engin Bakalım bu hafta sonu nasıl olacak. Bu arada diğer teknedeki çapariyi almayı unutma
bülent bey öncelikle afiyet olsun. Acaba kullandığınız misinelerin boyutlarını yazabilirmisiniz? köstek için kaç numara beden için kaç numara misine kullandınız?
Serbülent kardeşim tebrikler, o gün için 3 balık hiçte az değil. Bizler de ogün o avlaktaydık. Ben 1 adet bizim gruptan bir arkadaş ta bir adet aldı. Yalnız merak ettiğim 3 palamut yakaladım diyorsun, neden fotolarda 3 ü birden yok?
Sandaldaki ustalığını kıyıdan da göstermişsin Serbülent, balıkların maşallahı var, tebrikler, bu arada barbaros kaptan'dan haber var mı?
iki ayrı çapari kullandım. -beyaz tüy, yeşil simli çapari : 1 numara iğne , beden 0,40 , köstek 0,30 -Karışık renkli çapari: 2 ve 3 no karışık iğne , beden 0,35 , köstek 0,26 - 0,30 karışık
Teşekkür ederim Kadem bey, Sizin kıyıyan yapmış olduğunuz avlar kadar olmasa da bizde idare etmeye çalışıyoruz
Teşekkür ederim Sedat bey, Bende sizin bu işaretlerle ne demek istemeye çalıştığınızı merak ettim doğrusu Eğer hala neden üçünü birlikte çekemediğimin cevabını merak ediyorsanız size özelden ayrıntılı bir şekilde anlatırım nedenini Saygılarımla.
Merhaba Özgür Nerelerdesin yahu, turnaya giderken insan bizide çağırmaz mı ? Barbaros kaptan iyi bıraktığımız gibi, bu yaz tekneyi baştan aşağıya yeniledi, sağlam çalıştı senin anlayacağın. Artık bundan sonra korksun bizden boğaz ve balıkları Sen yeterki hazırım de.
bu ara turnalardan haber yok serbülent abi haberler bir gelsin gideriz özgür abiyle. cumaya kadar nasıl sabredicem bilmiyorum umarım bir aksilik çıkmaz da avlarımıza güzel kaldığı yerden devam ederiz vallahi özledim ya barbaros kaptanın da muhabbetini