Serbülent düğümsüz atılan takımı balık patlatamaz ama düğümlü atılan takımların çoğu patlamaya mümkündür birde o yönü var olayın.
Palamut çaparisi ile ilgili daha önce yazmıştım linki burda bir değerlendirin isterseniz. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=16473 Sevgiler
Aliço üstad bu değerli bilgiler için birkez daha teşekkür ederiz, ellerinize sağlık. Bir ara ben size, bir arada siz bana misafir oluruz, teknelerimizde karşılıklı iadeli ziyaretli avlanırız umarım
abi tebrikler palamutlar sahane ıste boyle resımler hıkayeler paylasıldıkca cok mutlu oluyorum en kotu av gununuz bole olur umarım sımdıden hem tebrikler hem afiyet olsun
Teşekkür ederim, Senin palamutların yanında bunların esamesi bile okunmaz işin aslı Hala şöle keyifli bir tekne sırtısı yapamadım bu sene, uygun hava ve balığı bekliyorum işin aslı. Senin avları takip ediyor ve iştahımı kabartıyorum resmen
Takip ediyorum abi seni valla bakarsın karsılasırız gelirim yanına rasgele abi...Azının tadınıda biliyosun abi valla varya balıkları gördükçe içim gidiyo..