böyle bir av

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında muhammer41 tarafından paylaşıldı.

1. muhammer41

muhammer41 Muhammer YILMAZ

Oldu canım sen bu yaşlı amcanı raporla başbaşa bırak sonrada karizma falan ben ne yaptığımı biliyomuyum :D hem herkez biliyor kimin daha karizmetik olduğunu sana ceza raporu üstüne yüklüyorum bundan sonrası sana amanet :D nede olsa ortağız değilmi ortak rastgelsin bakalım.:p :D
    Sağol başkan ali bir şey demiyormu sana arıları getirmişte bitirmiş bile elinde bir adet kalmıştı yanlız bu balığı bende anlamadım bazı yerlerde çekirge iş yapıyor bazı yerlerde kurbağa bazı yerlerdede arısı yani deneme yanılma olayı bazen çeşitli mepsler bu hafta kurbağa iş yaptı geçen hafta derede çekirge yer yakın
    sana özeline yazarım bu sene barbun işi yatabilir çünkü benim tekne kazıntısının
    lise seçmeleri ve yerleştirmeleri derken ağustosun sonu gelecek ondan sonra bayram biraz zora girdi gidebilirsem 15 günlüğüne soğanlıya köyüme tatil işi yattı anlıyacağın *** seneye sanada avlarında bereketler dilerim rast gelsin.:)
    O dereye beraber gittik ya oğlum aynı dere ne biçim soru soruyorsun benide yanıltıyorsun rastgele.

2. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    Vaaay hemşolarım gene harikalar yaratmışsınız tebrikler ekibi kutlarım nasıl olduysa bu rapor gözümden kaçmış :) Zait'ede selamlar.

3. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Yaşlılık zor zenaat, sen de benim gibi rapor hazırlamaya üşengeçsin. Ama yine de iyi, harika gidiyor, işi kotarmışsın abim. Keşke tüm yaşlılar bu derece başarsa - özellikle ben:eek: -

Gönlünüzdeki avlara, en güzellerine inşallah.:)

4. muhammer41

muhammer41 Muhammer YILMAZ

Sağol recep sanada rastgele.:)
    Ya bunlar böyle işte nuri kardeş naparsın sözde dinlemiyorlar baksana iş gene başa düştü rastgele gurban sağlıcakla kal.:)